Hiç arkadaşım yok çok yalnızım

Benim mahallede komsu teyzelerim var..inanin hepsi benden daha canli.Daha sosyaller..Onlara takilsam ohooo..Biz yeni nesillerde var sorun..Cagin hastaligi.

Sizin oralarda ne güzel yaşlılar varmış öyle, takdir ettim doğrusu. Bizim buradakiler "herşey çok pahalandi" dediğimde "hepsini dış güçler yapıyor" vs diyor. Şimdi gel de bu yaşam formuyla sohbet et. Ben artık yaşlılarla pek sohbet etmediğimi farkettim. Sırf yaş almiş diye, insanlara saygı duymamayı da...

Bende son zamanlar kendimi cok yalniz hissediyorum evliyim 2 çocuğum var ama sosyal bi ortamim yok ev hanimiyim ve hergun evde rutin bi hayatim var ve hic arkadasim yok desem yeridir

Benim vakti zamanında çok arkadaşım vardı .Ancak hayatımdan çoğunu çıkardım .Heleki günümüzde insanlardan ne kadar uzaksan o kadar rahatsın .Hayatınıza sonradan insan katacaksanız çok dikkatli olun .Dedikoducu insanlardan uzak durun .Tabi bir de dost görünümlü düşman tiplerden .Bu konuda çok kazık yiyen biri olarak bence yalnız kalın daha iyi .

Çocuklu birini kahveye cagirın kesin gelir. Kendimden biliyorum. Bebegi olanlardan bahsediyorum ilk 3 yas mesela.

Arabaya binin, selcuklu ardicli'ya gelin, cay kahve mesrubat ne bulursak icelim, benim kiz da 6 yaşında.
Geleyim bari :) madem kızlarımız da atlanmış havalar biraz daha ısınsın sizin oralar mükemmel olacaktır o zaman tekrar rahatsız edeyim :)

Meram şuan çok soğuk sürekli kar var bu yıl Konya çok yoğun kar yağışlıydı meramın tadını çıkaramadık. Spor salonuna yazıldım sabah fitness akşam zumba sonra kızımın okulunun önüne biraz erken gittim bir anneyle tanıştık kafamız uyuştu gibi bakalım . Tavsiyeleri değerlendiriyorum. Başaracağım kesin :)

bigun toplu bulusma yapalim madem kaynasalim

Geleyim bari :) madem kızlarımız da atlanmış havalar biraz daha ısınsın sizin oralar mükemmel olacaktır o zaman tekrar rahatsız edeyim :)
Estagfirullah rahatsizlik degil :)
Biz böyle sıkıla sıkıla arkadas bulduk forumdan Konya'da

Ev hanımı olsan oturacağın evi komşulara göre seçersin vs.
Çalışana oturduğun ev fark etmiyor.. Sonuçta sbah git akşam gel.

Bende sizin gibiyim... Hafta sonu bir boşlukta hadi şunu yapalım diyeceğim kimse yok. Sanırım dünya kadınlar daha çok çalıştıkça yavaş yavaş böyle olmaya başlayacak.

konuyu kapattınız mi bayanlar ne yapmaktasınız ben de iki çocuklu bi bayan olarak sürekli evde olduğumdan iyice içime kapandım iki arkadaşım var birisi ilkokul birisi üniversiteden ikisi de uzakta komekte iki kişiyle arkadaş olduk birisi atandı birisiyle arkadaşım şu anda ama bana yakınken taa Meram’a taşındı. Konu ilgimi çekince bi mesaj atayım dedim marttan beri ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…