- 17 Ağustos 2011
- 24.577
- 154.868
- 798
O insanlar da belki 'bu ne ya hep ben hep ben' diyip aramayı bırakmıştır seni.Çoğu lise arkadaşım ve mahalle arkadaşımla görüşüyorum ama sorunum artık onlarla aynı şehirde olmayışım sanırım :) Şu konuda bir özeleştiri yapabilirim insanlar beni davet etmedikçe ben istenmiyorum gibi düşünüp dahil olamıyorum. Kendimden davet ettiğimde de kabul etmezse bir daha aramıyorum. Derken çoğundan uzaklaşıyorum. İş arkadaşlığı da bir yerde tıkandı bende belki yine bu sebepler yüzünden bu huyumu bırakmam lazım sanırım :/
Ayrıca neden davetini kabul etmeyince hemen seni sevmiyor diye düşünüyorsun ki, belki hali modu müsait değildir,belki işi gücü ,özel hayatında sıkıntısı vardır.
Ben mesela hobi olarak çifter bilet alıp eşi dostu çağırırım, genelde 3. Kişi gelir:) hiç demem ki ilk ikisi neden hayır dedi diye, bir dahaki bilet zamanı tekrar sorarım.
Ne olacak ki?
Sevmeyen insan zaten kendini belli eder, bir iki davete icabet etmemekle bir şey olmaz:)
Bence en sevdiklerim listesi çıkar, bir yerlere davet et. Zaten bahar da geldi (en azından ümit var, gelecek) , bir şeyler planlamak , dışarı çıkmak için en güzel zamanalr