- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 583
- 123
Zaten başlıkta yazmıştım Konya’da yaşıyorum. Ama özelden de yazdım tabi :)Hangi şehir belki oluruz arkadasözelden yazın isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten başlıkta yazmıştım Konya’da yaşıyorum. Ama özelden de yazdım tabi :)Hangi şehir belki oluruz arkadasözelden yazın isterseniz
sanki sadece yaşlılarla arkadaşlık ediyoruz demişiz gibi eleştirmiş bizi konu sahibi.varsa yakınımızda onu da aramıza alıyoruz demek istedik halbuki.bir komşum var alzaymır .aynı şeyi defalarca anlatıyor.kamelyada karşılaşıyoruz yazın.ne zaman anlatsa dinler görünüyorum kırmamak için.en fazla 10 dakikamı alıyor ama o mutlu oluyor.çocuklarla top da oynuyorum arkadaşlık ediyorum 40 yaşını geçtiğim halde.yani arkadaşlığın yaşla ilgisi yok.sosyalleşmeyle ilgisi var.biri bir şey dese soğuyorum da yazmış.büyük sorunlar yoksa idare edilmeli oysa.biz mükemmel miyiz ki herkesten soğuyalım?dedikoducu kötü kalpli kıskanç cimri arkadaş ben de sevmem ilgimi keserim.ama onun dışındakileri incelemem.zaten aralarından dost 1 2 tane seçiyorum.onlar da eğitim olarak dünya görüşü olarak eğlence anlayışı olarak bana denk kadınlar.dost başka arkadaş başka komşu başka.birine gülümsesen mutlu oluyor yahuuu.neden esirgeyeyim diyorumİnanın size trip atar gibi söylemek istemedim .ben o laf sokan bayanlardan değilim.ama bu gerçek bizde o döneme gelicez.benim annemde o yaşlarda annemi her otuamiza çağırıyorum yengemler ablamlar gelince .arkadaşımda var o ortamda yaşlı bayan bulunursa bende sohbet ediyorum onun keyif aldığı şeyleri biliriyorum az çok.bu hafta kadınlar günü etkinliği vardı ablam davet ediyoruz tti gittim bir derneğe benim yaşıtlarının masasına oturup oynayıp gulecektik eglenecektik.erken gidip bir masayı kaptım sahne önüaaa bir baktım bizim ekip gelmeden önce eşimin yaşlı yengesi ve kızı geldi onlar yanıma oturdu gidin başkası gelecek diyememdim.o yaşlı yengeyle sohbet ettik oturdum kızıyla falan.yemek vakti diğer masaya geçtim arkadaslarla güldük yemek yedik.sonrq v n yine yaşlı bayanın ann m yaşında yanına geçtim yine onla sohbet ettim.cunku yazın bahçe komşum k ndisi ayıp olur
ve sıkılmadım inanin
Konya'da neredesinizZaten başlıkta yazmıştım Konya’da yaşıyorum. Ama özelden de yazdım tabi :)
Meram :) sizde mi konyadasınızKonya'da neredesiniz
Evet bende meramdayim meram itfaiyeye yakınımMeram :) sizde mi konyadasınız
Tek başınıza takılabilirsiniz. Veya kızınızla haftada 1 gün değişik programlar yapabilirsiniz.Merhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok
Tüh icanadoludayiz ama aynı şehirde değiliz neyse sevgiler burdandaKonya'da neredesiniz
SevgilerTüh icanadoludayiz ama aynı şehirde değiliz neyse sevgiler burdanda
Sürekli gittiğim tiyatroda tanıştığım bir teyze vardı . 70 yaşlarında ve erken gelip gençlerle sohbet ediyordu :). O kadar çok zevk alırdım ki .Ben de çok severimhele bazı yaşlılarla muhabbet edince akşamına muhakkak anı defterime bir şeyler yazarım .
Ay ne alakası var yaşlıları gömmekleAman dur sende emekli linci yersin şimdi :) yahu tek kelime yaşlılardan hoşlanmıyorum demedim onlarla sohbet etmeyi reddediyorum demedim tek dediğim en azından yaşıma yakın çocuğuma akran olacak çocuğu olan bir ve ya bir kaç kadınla arkadaş olamıyorum ne yapsam diye sordum ne gençlik iksirim ne yaşlıları gömdüğüm kaldı. Ayrıca bende bir insanın bir kere bana karşı art niyetli bir tavrını görünce onunla yeniden aynı samimiyette devam edemiyorum. Belki çevredekiler bunu sorun etmeyip devam ettikleri için sürekli çok arkadaşları vardır. Ama bu benim arkadaşsız kalmamı gerektirmiyor ki![]()
Ama bak sevmiyorum demiyorsun ama sanıyorsun ki herkes çevrende ki yaşlılar gibi. Valla yan komşum 65 yaşında haftada 1 kahve içeriz ve çoğu arkadaşımdan daha kafadır. Bir dedikodu yaparız akıllara zararAman dur sende emekli linci yersin şimdi :) yahu tek kelime yaşlılardan hoşlanmıyorum demedim onlarla sohbet etmeyi reddediyorum demedim tek dediğim en azından yaşıma yakın çocuğuma akran olacak çocuğu olan bir ve ya bir kaç kadınla arkadaş olamıyorum ne yapsam diye sordum ne gençlik iksirim ne yaşlıları gömdüğüm kaldı. Ayrıca bende bir insanın bir kere bana karşı art niyetli bir tavrını görünce onunla yeniden aynı samimiyette devam edemiyorum. Belki çevredekiler bunu sorun etmeyip devam ettikleri için sürekli çok arkadaşları vardır. Ama bu benim arkadaşsız kalmamı gerektirmiyor ki![]()
Konyanin en güzel yerindesin.Merhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok
Ben de böyleyim de sonradan seviyorlar :) geç açılıyom napiyim :)Ben de aynı durumdayım. Bir de yeni insanlarla tanışmam gerektiğinde aşırı kasıyorum kendimi, soğuk bir görüntüm oluyormuş dediklerine göre. Bu yüzden insanların bana yanaşacakları varsa da uzaklaşıyorlar sanki. Yeni ortamlar kurmak, yeni arkadaşlıklar edinmek bazı insanlar için çok zor gerçekten.
Ben size çok yakınımÖyle mi vallahi çok sevindim :) ben Alavardı dayım yakın sayılırız.
Aman bosverin ne güzel ağrısız basım aslında küçük yerlerde olur böyle arkadaşlıklar size denk gelmemişMerhaba, 31 yaşında Konya da yaşıyorum. Uzun yıllardır çalışıyorum haliyle çok sosyal hayatım olmadı 1 aydır işten ayrıldım ve aşırı yalnız olduğumu farkettim. Hiç arkadaşım yok. Oturduğum ev iki katlı üstte yaşlı bir amca teyze var mahalle de hep genel olarak yaşlı kesimi. Bir kızım var o da okul olmasa benim kadar yalnız. Açıkçası işten vs tanıdıklarım oluyor ama kafa dengi birini bulamıyorum. Ne yapsam bilemedim.kahvaltıya kahveye gidecek kimsem yok