- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #14.501
cnm ben yaninda uzaniyodum zaten yattigi gibi uyudu valla insan bi sarilir ama dimi iki buklum oldu hemen uyudu
okadar zamanda gorusmuyoz ne bilim zoruma gitti valla sonrasinda zaten uyaninca 10dk bile uzatmadim yani
ama onun yapacagi yerde gittim yanina ben sarildim yuzume bile bakmiyordu cunku hic konusmadan yanima oturup basini omzuma koyup susabilirdide ama o gitti diger koltuga oturdu bende cok uzuldum valla ama sabahinda geri donecegim icin kus kalmak istemedim
bide bana uykucu diyor utanmadan sabahlari zor uyaniyorum diye kendi hic dayanamiyor oysaki uykuya
çok güzel bir topik olmuş açtım ama yabancı kaldım herşeyden bende yeni katılıyorum aranızaaaaaaa :)))
merhaba kızlar
ben de katılıyorum aranıza
Canlar uzak kaldım burdan dualarınıza ihtiyacım var.
Babannem kanser tedavisi görüyor şehir dışında annemde onun yanına bakmaya gitti 4 gündür yok.
Ev tamamen bana kaldı yemekler, temizlik vs vs.
Kardeşimde küçük henüz 1.sınıfta özlüyor annesini yokluğunu aratmamak için yapmadığım şey kalmıyor..
Neyse kuzucuklarım benim dua edin bana..
Sizi çok seviyorum..
durumunuz zor canım ama üzülme inşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursunuz ama şöyle daha uzun bi zaman diliminde hem o zaman uyku eziyeti çekmezsinizbiz de 5 sene uzaktan uzağa sürdürmeye çalıştık yani uykucu bi sevgilim olduğu içinde başta hep trip yapardım ama hakikaten uykusu gelince nasıl savunmamız olduğunu gördüm ondan beridir uykusu gelince ellemem uyusun. tabi zaman kısa olunca dokunuyo öyle uyuması işte ama idare edeceksin canım zor bi yola baş koymuşsunuz acısı tatlısı hepsine katlanabilirseniz kazanan siz olursunuz, aşk olur
hoş geldiniz kızlar
üzüldüm gerçekten canım benim allah acil şifalar versin inşallah iyleştiği haberini de duyarız senden
çok güzel bir topik olmuş açtım ama yabancı kaldım herşeyden bende yeni katılıyorum aranızaaaaaaa :)))
merhaba kızlar
ben de katılıyorum aranıza
Canlar uzak kaldım burdan dualarınıza ihtiyacım var.
Babannem kanser tedavisi görüyor şehir dışında annemde onun yanına bakmaya gitti 4 gündür yok.
Ev tamamen bana kaldı yemekler, temizlik vs vs.
Kardeşimde küçük henüz 1.sınıfta özlüyor annesini yokluğunu aratmamak için yapmadığım şey kalmıyor..
Neyse kuzucuklarım benim dua edin bana..
Sizi çok seviyorum..
durumunuz zor canım ama üzülme inşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursunuz ama şöyle daha uzun bi zaman diliminde hem o zaman uyku eziyeti çekmezsinizbiz de 5 sene uzaktan uzağa sürdürmeye çalıştık yani uykucu bi sevgilim olduğu içinde başta hep trip yapardım ama hakikaten uykusu gelince nasıl savunmamız olduğunu gördüm ondan beridir uykusu gelince ellemem uyusun. tabi zaman kısa olunca dokunuyo öyle uyuması işte ama idare edeceksin canım zor bi yola baş koymuşsunuz acısı tatlısı hepsine katlanabilirseniz kazanan siz olursunuz, aşk olur
İnşallah canım.
Ben çıkıyorum şimdi bebeğim
dikkat et kendine öptm
valla canim uzaktan cok zor oluyor bir trip atmasi var ki bitmek bilmiyor
ben trip atsam neden trip atiyormusum diyede o trip atar
tam dayaklik yani birde akrep burcuyum yediremiyorumda bazen kendime hep mi ben alttan alicam diyorum ama iliskilerde kadin hep hos gorulu olmak zorunda sanirim erkege kalsa yandm yani
daha 2 bucuk yil oldu daha bir 3 yilim var uzakliga katlanicaz mecbur sonrasinda Allah kavusturur bizi birbirimize insallah
güle güle kuzucum fırsat bulunca gel merakta bırakma bizleri
oyy erkeğin triplisi de zordur valla ben bazen kendime katlanamıyorumişte bazen sen bazen o alttan almayı bilince o ilişki sürüp gidiyor
biz seninle tanışmamıştık sanırımben kısa bi özet geçiyim bari 24 yaşındayım muhasebecilik yapıyorum tazecik nişanlıyım kasıma da düğünü yapıcaz muhtemelen
oyy Allah mutlu huzurlu bir yuva kurmanizi nasip eder insallahsoooyyylee 5-10 boy boy cocuklu
bende 21 yasindayim ogrenciyim daha 3. siniftayim bulgaristanda yasiyorum cnm burda okuyorum okulumun bitmesinide bizde yuvamizi kurmayi bekliyoruzinsallah Rabbim nasip eder o gunleri goruruz
amin canım inşallahsen de heralde benim yaşıma gelince düğün hazırlığı yapıyo olacaksın okul falan bitmiş olur
slm arkadaşlar kulandığınız yuz ifadeleri nerde acaba bilgi verirmisiniz
cnm iki nokta ust uste arasina cesitli sayilar aliyosun mesela : 16 : yazincacikiyor
yalniz : ve 16 arasinda bosluk birakmayip bitisik yazacaksin yada en kolayi mauseni ifadenin ustune gotur sadece tiklamana gerek yok nasil yazildigini gosteriyor
umarim anlatabilmisimdir :126:
çoooook teşekurler canım kimse sölemiyo devlet sırrı gibi
anaamm nerde bu milleeett
cikip cikip gidiyor herkes :101:
benimde cikip ders calismam lazim ama cikameyoomm
Sen yeni mi düştün buralara
Okul kapanmadı mı hala, ne dersi
he valla yeni dustum yaa gelen gecene yaziyom bendee kimseyide tanimiyom
canim sinav donemi basladida sinavlara calismam lazim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?