Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

boşverrrrr.cezan azdı Allahtan
bende geldim arkadaş olmaya muhabbet etmeye...
buyrun buyrun, kendinizi tanıtın

çeyiz bakmaya bayılırııııım
o da sıkılmıyodur ki,meraklı mı böyle şeylere

tabıkı tatlım hayırlıysa olsun
ıkı gorusme bı sınav atlattım eger son anda bozulcaksa nasıp degılmıs derım yanıı

aynen canım valla yine tebrik ederim seni ben 3. yılımı doldurucam bu iş yerinde ağustos ayında, gözüm yemedi başka bi iş aramayı bunca zaman. ya daha kötü bi yerse diye diye 3 yılı tamamlıcam neredeyse

bn artık dayanamıyorum . buradakı ınsanlar cok sacma sapan kısılıkler
ıns bankadan haber gelırde rahat ederım bende

boşverrrrr.cezan azdı Allahtan

buyrun buyrun, kendinizi tanıtın

çeyiz bakmaya bayılırııııım
o da sıkılmıyodur ki,meraklı mı böyle şeylere

mutfağa meraklı canım öğrenciliğinde mutfakla pek haşır neşir oldu ondan beri der zaten evlenince beraber yapalım mutfak alışverişimizi bi de aynı benim gibi her şeyi beğenmez öyle çok rengarek şeyleri sevmez daha klasik şık şeyler peşinde günlük yemek takımını azcık renkli alalım dedim o tarz modeller gösterdim beğenmedi sonra pes etti günlük takımlar hep öyle oluyomuş dedi

bıde cok olsaydı delırırdım heralde zaten haksız yere ceza yedım neyse
bgn bankadan haber gelır ıns
2 görüşme 1 sınav atlatmış hatunsun seeen. sıkma canını. nasip işi. sabırla bekle kuşum.

Allah'tan seviyor bu işleri sevmese hiç çekilmez canın sıkılır. bak şanslısın bu konuda .

çok şükür canım öyle valla yoksa benim gibi kızı nasıl çekecek bilmiyorum:44: babam bile diyo alan yandı veren kurtuldu aslında sadece birazcık kararsızım, ilgilendiğim şeyle ilgilensin sorularımı he diye geçiştirmesin bi de aldatmasın yeter. valla şeker gibi kız olurum

inşallah canım güzel haberi alırsın en yakın zamanda sonra çeker gidersin oradan zaten huzurun yoksa aralarında işe gitmek eziyet olur

2 görüşme 1 sınav atlatmış hatunsun seeen. sıkma canını. nasip işi. sabırla bekle kuşum.
sagolun kızlar ıns hayırlısıyla bn mutlu olcaksam o ıste olsun ...
evet burayı sevmıyorum ve burda hersey batıyor bana
banka ısının olmaması ıcın tek korkum sıgortamdan gercegı ogrenmelerı
artık kısmet ne dersek bos Allah ın takdırı

sevdiceklere karşı öyle değiliz baba ne bilcek
hepimizin istediği o değil mi annem. azcuk ilgi, sevgi sonra bizden iyisi yok

ordan kurtulmak istedğini biliyoruz canım Allah ta görüyor. hayırlısı işte. tabi ki gönlümüz ordan kurtulmandan yana ama nasip işte.

öyle kuzu ama banka işi olmazsa bile -ki inşallah olur- sen şimdiden başka arayışlara gir.

dimi ama iki sevsin hemen 3 aylık kedi gibi oluruz 3 aylık kedi diyorum da nişanlım kedi beslemeye başladı kameradan gösterdi sevdiricek güya ben de evimize kabul edicem

ordan kurtulmak istedğini biliyoruz canım Allah ta görüyor. hayırlısı işte. tabi ki gönlümüz ordan kurtulmandan yana ama nasip işte.
Allah ın buyuklugune cok ınanıyorum ıns hakettgım yerlerde olurum

öyle kuzu ama banka işi olmazsa bile -ki inşallah olur- sen şimdiden başka arayışlara gir.
zaten baska ıslerde bakıyorum bı banka yokkı calısmak ıcın nerden ne gelırse ıste canım

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Mapustan cıktım geldım
Hoşgeldin kuzu ceza bitti mi sonunda yaramaz
kuzum, gel artık amaaa. özledim seni.

hoşgeldin zelişim, günaydııınnn

Günaydın fıstıklarr
Günaydın cnm benim bende özledim geldim bugün naber
günaydın hepinizeeeee

ben seni çok özledim bugün gel tamam mı

Cnm benimmmm Bende seni özledim bak sözünü dinleyip gledim
Eeee napıyosunuz bakalım okuyamadım geçmiş sayfaları bilmem gereken bişey var mı

Kedi mi? Iyyk. :120: Hiç sevmeem. istediği kadar sevimli (!) olsun. Kedi görünce adeta kaçıyorum yahu. Hiç sevemedim.

Hoşgeldin sarı şekeriiimmm. ayy bunu demeyi bile özlemişim kiii

gözümün önünde ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…