• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

napım dayanamıyorum ... kıskırttı benı bıtane kadın kendıde ceza almadı nasıl oluyorsa:20:

carsamba gnu referanslarımı aradılar ıste .. dhada haber gelmedı =(

bn gercek ısyerımı vermedım ya o ıns acıga cıkmaz

boşverrrrr.cezan azdı Allahtan:21:
bende geldim arkadaş olmaya muhabbet etmeye...
buyrun buyrun, kendinizi tanıtın:7:
yapıcam canım hele bi şu büyük parçaları alıyım fotoğraflayıp topik açıcam kendime hem fikirlerinizi merak ediyorum beğenicek misin bakalım :16: şimdi nişanlım gelebilse çok iyi olacak benim için gider beraber beğenirdik şimdi netten dakka başı link atıyorum ona bak bu nasıl bu olur mu bilmem ne kafasını şişirdim onca işi arasında ama yavrum benim daha ses etmedi kuzu gibi cevap veriyo oflayana kadar devam edicem:1::1:

çeyiz bakmaya bayılırııııım:23::23:
o da sıkılmıyodur ki,meraklı mı böyle şeylere:1:

tabıkı tatlım hayırlıysa olsun
ıkı gorusme bı sınav atlattım eger son anda bozulcaksa nasıp degılmıs derım yanıı

aynen canım valla yine tebrik ederim seni ben 3. yılımı doldurucam bu iş yerinde ağustos ayında, gözüm yemedi başka bi iş aramayı bunca zaman. ya daha kötü bi yerse diye diye 3 yılı tamamlıcam neredeyse:1::1:

aynen canım valla yine tebrik ederim seni ben 3. yılımı doldurucam bu iş yerinde ağustos ayında, gözüm yemedi başka bi iş aramayı bunca zaman. ya daha kötü bi yerse diye diye 3 yılı tamamlıcam neredeyse:1::1:
bn artık dayanamıyorum . buradakı ınsanlar cok sacma sapan kısılıkler
ıns bankadan haber gelırde rahat ederım bende

boşverrrrr.cezan azdı Allahtan:21:

buyrun buyrun, kendinizi tanıtın:7:

çeyiz bakmaya bayılırııııım:23::23:
o da sıkılmıyodur ki,meraklı mı böyle şeylere:1:

mutfağa meraklı canım öğrenciliğinde mutfakla pek haşır neşir oldu:1: ondan beri der zaten evlenince beraber yapalım mutfak alışverişimizi:16: bi de aynı benim gibi her şeyi beğenmez öyle çok rengarek şeyleri sevmez daha klasik şık şeyler peşinde günlük yemek takımını azcık renkli alalım dedim o tarz modeller gösterdim beğenmedi sonra pes etti günlük takımlar hep öyle oluyomuş dedi :9::9:

bıde cok olsaydı delırırdım heralde zaten haksız yere ceza yedım neyse
bgn bankadan haber gelır ıns
2 görüşme 1 sınav atlatmış hatunsun seeen. sıkma canını. nasip işi. sabırla bekle kuşum.
mutfağa meraklı canım öğrenciliğinde mutfakla pek haşır neşir oldu:1: ondan beri der zaten evlenince beraber yapalım mutfak alışverişimizi:16: bi de aynı benim gibi her şeyi beğenmez öyle çok rengarek şeyleri sevmez daha klasik şık şeyler peşinde günlük yemek takımını azcık renkli alalım dedim o tarz modeller gösterdim beğenmedi sonra pes etti günlük takımlar hep öyle oluyomuş dedi :9::9:

Allah'tan seviyor bu işleri sevmese hiç çekilmez canın sıkılır. bak şanslısın bu konuda . :21:

2 görüşme 1 sınav atlatmış hatunsun seeen. sıkma canını. nasip işi. sabırla bekle kuşum.

Allah'tan seviyor bu işleri sevmese hiç çekilmez canın sıkılır. bak şanslısın bu konuda . :21:

çok şükür canım öyle valla yoksa benim gibi kızı nasıl çekecek bilmiyorum:44: babam bile diyo alan yandı veren kurtuldu:1: aslında sadece birazcık kararsızım, ilgilendiğim şeyle ilgilensin sorularımı he diye geçiştirmesin bi de aldatmasın yeter. valla şeker gibi kız olurum :31:

inşallah canım güzel haberi alırsın en yakın zamanda sonra çeker gidersin oradan zaten huzurun yoksa aralarında işe gitmek eziyet olur

sagolun kızlar ıns hayırlısıyla bn mutlu olcaksam o ıste olsun ...
evet burayı sevmıyorum ve burda hersey batıyor bana
banka ısının olmaması ıcın tek korkum sıgortamdan gercegı ogrenmelerı
artık kısmet ne dersek bos Allah ın takdırı

çok şükür canım öyle valla yoksa benim gibi kızı nasıl çekecek bilmiyorum:44: babam bile diyo alan yandı veren kurtuldu:1: aslında sadece birazcık kararsızım, ilgilendiğim şeyle ilgilensin sorularımı he diye geçiştirmesin bi de aldatmasın yeter. valla şeker gibi kız olurum :31:
sevdiceklere karşı öyle değiliz baba ne bilcek :23::23::23:
hepimizin istediği o değil mi annem. azcuk ilgi, sevgi sonra bizden iyisi yok :12:

ordan kurtulmak istedğini biliyoruz canım Allah ta görüyor. hayırlısı işte. tabi ki gönlümüz ordan kurtulmandan yana ama nasip işte. :31:

öyle kuzu ama banka işi olmazsa bile -ki inşallah olur- sen şimdiden başka arayışlara gir.

sevdiceklere karşı öyle değiliz baba ne bilcek :23::23::23:
hepimizin istediği o değil mi annem. azcuk ilgi, sevgi sonra bizden iyisi yok :12:

ordan kurtulmak istedğini biliyoruz canım Allah ta görüyor. hayırlısı işte. tabi ki gönlümüz ordan kurtulmandan yana ama nasip işte. :31:

dimi ama iki sevsin hemen 3 aylık kedi gibi oluruz:1::1: 3 aylık kedi diyorum da nişanlım kedi beslemeye başladı kameradan gösterdi sevdiricek güya ben de evimize kabul edicem :27::27::27:

Allah ın buyuklugune cok ınanıyorum ıns hakettgım yerlerde olurum

öyle kuzu ama banka işi olmazsa bile -ki inşallah olur- sen şimdiden başka arayışlara gir.
zaten baska ıslerde bakıyorum bı banka yokkı calısmak ıcın nerden ne gelırse ıste canım

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:32::32::32:
Mapustan cıktım geldım :D
Hoşgeldin kuzu ceza bitti mi sonunda yaramaz:27:
kuzum, gel artık amaaa. özledim seni.:5:

hoşgeldin zelişim, günaydııınnn :7:

Günaydın fıstıklarr :12::12:
Günaydın cnm benim bende özledim geldim bugün naber:54:
günaydın hepinizeeeee:54:

ben seni çok özledim bugün gel tamam mı:25::25:

Cnm benimmmm:29: Bende seni özledim bak sözünü dinleyip gledim:21:
Eeee napıyosunuz bakalım okuyamadım geçmiş sayfaları bilmem gereken bişey var mı:15:

dimi ama iki sevsin hemen 3 aylık kedi gibi oluruz:1::1: 3 aylık kedi diyorum da nişanlım kedi beslemeye başladı kameradan gösterdi sevdiricek güya ben de evimize kabul edicem :27::27::27:

Kedi mi? Iyyk. :120: Hiç sevmeem. istediği kadar sevimli (!) olsun. Kedi görünce adeta kaçıyorum yahu. Hiç sevemedim. :ssz:

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:32::32::32:

Hoşgeldin kuzu ceza bitti mi sonunda yaramaz:27:

Günaydın cnm benim bende özledim geldim bugün naber:54:

Cnm benimmmm:29: Bende seni özledim bak sözünü dinleyip gledim:21:
Eeee napıyosunuz bakalım okuyamadım geçmiş sayfaları bilmem gereken bişey var mı:15:

Hoşgeldin sarı şekeriiimmm. :32: ayy bunu demeyi bile özlemişim kiii :16:

gözümün önünde ol. :19:

Back
X