Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

aynen canim aynen
ben yuzukte taktim birdee hangi akla hizmetseee
kaynanaylada ters dustuk halim duman

yok anacım seninki anacı manacı ama seni de bırakmaz öyle herkes yapamaz 2-3 yıl uzaktan uzağa şimdiki ilişkileri görüyoruz öyle öpüş seviş periyodunda ilerlemeyince hemen tekmeyi basıyolar herkes ruhların sevişmesini yaşamayı bilmez
napıyonuz kızlar

benle de tanışabilirsin bence

yok canimm bencede iyi boyle tam dengi dengineyiz
olgunlugumuzda cocuklugumuzda ayni yaniii
yeri geliyor beraber cizgifilm izliyoruz yeri geliyor tatsizliklar cikiyor oturup ciddi ciddi konusuyoruz
ben hep benden buyuk birini istemisimdir 1 yas 8 ayda yetiyor bana
sahiplensin kendimi guvende hissedim istemisimdir hep
ufak tefek birseyim ben boyum 160 kilom 48 onun boyu 180
son bulusmada beni gecirirken otogarda resmimizi cekmisti ayaktaydik tabi azcik tepeden cekti
gulumsedim dedim ayol cocugunmusum gibi cikmisim
yok beee sendee diyorr

sana 55 kilo gider canım azcık kilo al yani ben 165 boyundayım nişanlım 180 cm yine de fark çok oluyo parmak uçlarımda yükselmem gerekiyo öpmek için seni düşünüyorum bi de onunda eğilmesi lazım ekstradan ama güzel oluyo şöyle sarılında göğsüne denk geliyorum ya oyy orada bi ömür yaşarım işte kız iyice kederlenicem şimdi hee çok özledim çokkkkk

Kızlar ne çok konuşmuşsunuz ben yokken üşendim eskileri okumaya Burda felaket bi yağmur var sırılsıklam oldum Ee naptınız bakalım Boncuk gitti mi büyük buluşmaya

bende eskıyım nolmusss
20 yasındayım bankacıyım
vee bekarım basımı baglamayı dusunmuorumm

bende çok zor dönemler geçirdim şimdi toparladım hayırlısı olsun herşeyin özgür olmak iyidir ben sana yenisin demedimki sadece sizinle tanışmamıştık gibi bişeler demek istediydim ne dediğimi ben bile anlamadım

tanışalım tabiki ben patti yaş 22 bekarım sende kendinden bahsedermsn

bn komıklık olsun dıye oyle dedım tatlım =)
gulelım dıe

dimi ama biraz gaz ver bana birakmaz beni sevdicegim
disarda beraber yuruyoruz gozleri nasil fildir fildir geziyor biri bakacak mi diye
bikeresinde sifir kol giymistim uzun boylu ya bana tepeden bakinca hafif gogus frikigi veriyor gibiyim yoksa karsidan gelen biri hicbirsey gormez yani kizdi bu ne boyle diyor orami burami cekistiriyor
cok tatli ama yaaa nasil ucuyorum mutluluktann caktirmiyorum tabi icten ice kelebekler ucusuyor
istanbulda metrobuslere biniyoruz tiklim tiklim valla nasil sarip sarmaliyor biri dokunmasin carpmasin diye
sen bana tutun gerisine karisma diyor bende kanguru yavrusu gibi yapisiveriyorummm
ayyyy nasil ozledimm yaaa

tatlimm ben memnunum valla onun boyundanda kendi boyumdandaa
aynen cok guzel oluyor sarilinca tam basim gogsune geliyor dolduruveriyor hemen kollarimi
birde ben topuklu giymeyi seven birisiyim aramizda az fark olsaydi yinede giyerdim ozm da hos olmazdi
hem boyle fark olmasi daha iyi adam dedigin kalipli olsun ama dimi kus kadarsa napcam onu

adam arızaya gttı
bn nolcam laa
ya artık ıstıfayı basıp gıtmek ıstıom ama

bende eskıyım nolmusss
20 yasındayım bankacıyım
vee bekarım basımı baglamayı dusunmuorumm

zelecime bak sen kisa ve oz
bende tanitayim kendimi ozm 21 bucuk yasindayim
2 bucuk yillik bir iliskim var
bulgaristanda yasiyorum
tip fakultesi 3. sinif ogrencisi
mezun olayimda muradima ereyim diye bekliyorum

Zelişimmmmm kaç gün konuşamycaz seninle dimi Hatta nerdeyse artık hiç konuşamycaz ben evden giremiyorum ama ben çok özlerim ki seni
keske numaranı vereblseydın canım
bn evdekı pc yı yaptrcam yetırısırm sıze merak etme
sıkılırım zaten evde kac gun
bnde senı cok ozlerım

zelecime bak sen kisa ve oz
bende tanitayim kendimi ozm 21 bucuk yasindayim
2 bucuk yillik bir iliskim var
bulgaristanda yasiyorum
tip fakultesi 3. sinif ogrencisi
mezun olayimda muradima ereyim diye bekliyorum
waşşşşşşş memnun oldum pısko hatun
ya yrn varya kagtları yapacagım yerler oyle terskıı =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…