- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.041
aynen canim aynen
ben yuzukte taktim birdee hangi akla hizmetseee
kaynanaylada ters dustuk halim duman
napıyonuz kızlar
ben de işi boşluyorum valla bakayım sonu nolcak gerçi arada bi şeyler yapıyorum ama napım hiç hevesim yok şuan iş aşkım bi gelsin hemen takır takır işlerim
bilerek yapıyodur pis adam ama katlan az daha sık dişini canım bitiyo bu çilee
e tabi canım direkt git adama ailenle oturmam deme olmaz kim olsa ters teper onu böyle sezdirmeden yapıcaksın sanırım ben bu konuda ustalaştım istediğim bi şeyi yaptırmak için nasıl oluyosa başka bi şeyden girip ima ede ede bi şekilde yaptırıyorum çok cadıyım galibaayaş farkı çok değilmiş canım ben öyle seviyorum 4 e bile fazla derdim hep çıtır istiyom galiba ya da toy adam seviyorum
yok canimm bencede iyi boyle tam dengi dengineyiz
olgunlugumuzda cocuklugumuzda ayni yaniii
yeri geliyor beraber cizgifilm izliyoruz yeri geliyor tatsizliklar cikiyor oturup ciddi ciddi konusuyoruz
ben hep benden buyuk birini istemisimdir 1 yas 8 ayda yetiyor bana
sahiplensin kendimi guvende hissedim istemisimdir hep
ufak tefek birseyim ben boyum 160 kilom 48 onun boyu 180
son bulusmada beni gecirirken otogarda resmimizi cekmisti ayaktaydik tabi azcik tepeden cekti
gulumsedim dedim ayol cocugunmusum gibi cikmisim
yok beee sendee diyorr
bende eskıyım nolmusss
20 yasındayım bankacıyımvee bekarım basımı baglamayı dusunmuorumm
yok anacım seninki anacı manacı ama seni de bırakmaz öyle herkes yapamaz 2-3 yıl uzaktan uzağa şimdiki ilişkileri görüyoruz öyle öpüş seviş periyodunda ilerlemeyince hemen tekmeyi basıyolar herkes ruhların sevişmesini yaşamayı bilmez
benle de tanışabilirsin bence
bn komıklık olsun dıye oyle dedım tatlım =)bende çok zor dönemler geçirdim şimdi toparladım hayırlısı olsun herşeyin özgür olmak iyidirben sana yenisin demedimki sadece sizinle tanışmamıştık gibi bişeler demek istediydim ne dediğimi ben bile anlamadım
yok anacım seninki anacı manacı ama seni de bırakmaz öyle herkes yapamaz 2-3 yıl uzaktan uzağa şimdiki ilişkileri görüyoruz öyle öpüş seviş periyodunda ilerlemeyince hemen tekmeyi basıyolar herkes ruhların sevişmesini yaşamayı bilmez
benle de tanışabilirsin bence
hep bnm yuzumden cenem dustu bgn beeeKızlar ne çok konuşmuşsunuz ben yokken üşendim eskileri okumayaBurda felaket bi yağmur var sırılsıklam oldum Ee naptınız bakalım Boncuk gitti mi büyük buluşmaya
bn komıklık olsun dıye oyle dedım tatlım =)
gulelım dıe
Ağıt , bagırısma anlamlarına gelıyorbende ölesine dedim zaten :18: zelemele ne demek :44:
sana 55 kilo gider canım azcık kilo al yani ben 165 boyundayım nişanlım 180 cm yine de fark çok oluyo parmak uçlarımda yükselmem gerekiyo öpmek içinseni düşünüyorum bi de onunda eğilmesi lazım ekstradan ama güzel oluyo şöyle sarılında göğsüne denk geliyorum ya oyy orada bi ömür yaşarım işte kız iyice kederlenicem şimdi hee çok özledim çokkkkk
hep bnm yuzumden cenem dustu bgn beee
bende eskıyım nolmusss
20 yasındayım bankacıyımvee bekarım basımı baglamayı dusunmuorumm
keske numaranı vereblseydın canımZelişimmmmm kaç gün konuşamycaz seninle dimiHatta nerdeyse artık hiç konuşamycaz ben evden giremiyorum ama ben çok özlerim ki seni
waşşşşşşş memnun oldum pısko hatunzelecime bak sen kisa ve oz
bende tanitayim kendimi ozm 21 bucuk yasindayim
2 bucuk yillik bir iliskim var
bulgaristanda yasiyorum
tip fakultesi 3. sinif ogrencisi
mezun olayimda muradima ereyim diye bekliyorum
Kızlar ne çok konuşmuşsunuz ben yokken üşendim eskileri okumayaBurda felaket bi yağmur var sırılsıklam oldum Ee naptınız bakalım Boncuk gitti mi büyük buluşmaya
waşşşşşşş memnun oldum pısko hatun
ya yrn varya kagtları yapacagım yerler oyle terskıı =(
sormadıkiz sen adami ayarla bulusun
sormuyor mu sana nezaman gelcen napcan ne etcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?