Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kızlar ne çok konuşmuşsunuz ben yokken üşendim eskileri okumaya Burda felaket bi yağmur var sırılsıklam oldum Ee naptınız bakalım Boncuk gitti mi büyük buluşmaya

biz de klimayı çalıştırdık sıcaktan ölüyoduk yoksa ne güzel yağmuru özledim şimdiden
tanışalım tabiki ben patti yaş 22 bekarım sende kendinden bahsedermsn

24 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var ama tazecik nişanlıyım kısmetse eylülde düğünüm var var mı senin de bi tane sevdiceğin?

benim gaz vermeme gerek yok ki tatlım görünen köy klavuz istemez maşallah bi de insanın hoşuna gidiyo öyle anlar dimi sahiplenmesi koruyup kollaması falan ay bi keresinde ben okula onunla giderken otobüste bulduğum tekleme boş yere geçtim o da kart basıyodu bi kızdı mesaj üsütne mesaj atıyo bana şimdi oturanlar ikili koltukları tek tek kapmış oturmuşlar bi kişilik yer var iki sırada da ama ikisinde de oturanlar erkek ne bilim kızacağını ikili boş yer görmeyince öne ben otururum arkadaki sıraya o oturur diye düşündüm oturmaz olaydım çok kızdı bana o derece kıskanç sanki gittim adamın kucağına oturdum değmedim bile napım ayakta mı dikilseydim oturdum ama fırçayı yedim o gün ders oldu o gün bana

işte aradaki boy farkının en güzel yani bu canım özgürce topuklu giyebilmek 10 cm topuk giyiyorum yine benden uzun maşallah

Zelişimmmmm kaç gün konuşamycaz seninle dimi Hatta nerdeyse artık hiç konuşamycaz ben evden giremiyorum ama ben çok özlerim ki seni

yok kuzum yok endişelenme yaptırcak pc yi gelcek yanımıza
adam arızaya gttı
bn nolcam laa
ya artık ıstıfayı basıp gıtmek ıstıom ama

ben diyorum inat yapıyo bu adam oyalayabildiği kadar çıkıcaksın ya artık

aynen tatlimm masallah masallahh
ayy bana gec otur demeden ben oturmam valla biliyorum huyunu havada ucan sinekten kiskaniyor
gorsen yere dusen saclarimi bile topluyor biri ellemesin diye
yasasin topuklu gunlerrrr ilk basta saniyordu ki kisa boyluyum diye onun yaninda topuklu giyiyorum
halbuki zevk meselesi onla tanismadanda topuklu ayakkabilarim vardi
simdi alismis olmali ki avm lere goturup sana topuklu alim mi diyor

aman bn takmıyorum kı onu =)
s.ktr ett kendı bılır sutlıycam yakında zaten

bencede ogluda yok sımdı burda eger hesabı kesmezse ıhbarnameyı ımzalamam yanııı

imzalama kuzum hakkını almadan

canalr ben şimdi çıkıyorum mesai bitti çok şükür öpüyorum bol bol nazarrrrrrrrrrrrr naptın kız gittin mi geldi mi ayy büyük buluşma resmen heyecan yaptım onun yerine neyse görüşmek üzere kızlar

komsum serinlemissin iste ne guzell
Bu seferde biraz fazla serinledim ayaklarım su doldu bastığım yerden su çıkıyo Sizin orda da yağmur var mı kuzum

Piskko sen böyle sevgilini anlatıyosun ya huylar konuşmalar aile fln tıpa tıp hayretle okuyorum yazdıklarını bunu ben mi yazdım diye nicke bakıyroum o derece bi de boy posta aynıymış bizde boy kilo aynı sayılırız tam oldu şimdi

tatlim tmm takmiyorsun ama insan sinir oluyor yinedeee

Sana güveniyorum bebeğim habersiz bırakmazsın sen beni
kızlar hepınızı optum nazarla haber gondercem sıze
ıyı aksamlar bna sans dıleyın yarını da kazasız belasız atlatayım

heheh
canim senin sevgilinin ismi hangi harfle basliyor adas cikmasinlar birde
bukadar hayret ediyorsun benziyor hikayelerimiz diye
benim gibi ufacik tefecik birseymisin sende
benim kv boyumuda begenmez simdi kendine cok uzunmus gibi oda 160mis boyu
kisa der benim icin yakistirmaz ogluna
valla hissediyorum cekecegim var benim ama du bakalim
tatlimm bak benim sana birden bire kanim bosuna isinmamis demekkiii

kızlar hepınızı optum nazarla haber gondercem sıze
ıyı aksamlar bna sans dıleyın yarını da kazasız belasız atlatayım

gule gule canlarrr cikip cikip gelinn
zeleeemmm bol sanslarr tatlimmm yarin neler olmus anlatirsinn yada nezaman firsat bulursan gir yaz bizlere tamam mii canimm
hadi gorusuruzzz

evet evet bi ara sus pus olmustuk herkes bi taraflara dagilmisti
sonradan acildi dilimiz simdide mesai bitti yine bombos kaldi topic

demi demi akşam olunca in cin top oynuyo
ben ilk üye oldugum zaman noluyoruz demiştim bi anda ortalık sakinleşiyo iş yerlerınde giriyomus herkes sonradan anladım durumu

Bu seferde biraz fazla serinledim ayaklarım su doldu bastığım yerden su çıkıyo Sizin orda da yağmur var mı kuzum

yok valla tatlim burda kavruluyoruz
ben denizi olan bir sehirde yasiyorum burasi cok sicak
annemler balkana daha yakinlar orda yagmisma yagmistir

demi demi akşam olunca in cin top oynuyo
ben ilk üye oldugum zaman noluyoruz demiştim bi anda ortalık sakinleşiyo iş yerlerınde giriyomus herkes sonradan anladım durumu

evet evet aynen saat 6 oldumu bir sessizlik oluyor
gece yatmadan giriyorum bakiyorum burda kimsecikler yok
derdim var kosesine gidiyorum orasida tiklim tiklim bende uyumadan orda takiliyorum iste napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…