- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.061
adam arızaya gttı
bn nolcam laa
ya artık ıstıfayı basıp gıtmek ıstıom ama
sormadı
Kızlar ne çok konuşmuşsunuz ben yokken üşendim eskileri okumayaBurda felaket bi yağmur var sırılsıklam oldum Ee naptınız bakalım Boncuk gitti mi büyük buluşmaya
tanışalım tabikiben patti yaş 22 bekarım sende kendinden bahsedermsn
dimi ama biraz gaz ver bana birakmaz beni sevdicegim
disarda beraber yuruyoruz gozleri nasil fildir fildir geziyor biri bakacak mi diye
bikeresinde sifir kol giymistim uzun boylu ya bana tepeden bakinca hafif gogus frikigi veriyor gibiyim yoksa karsidan gelen biri hicbirsey gormez yani kizdi bu ne boyle diyor orami burami cekistiriyor
cok tatli ama yaaa nasil ucuyorum mutluluktann caktirmiyorum tabi icten ice kelebekler ucusuyor
istanbulda metrobuslere biniyoruz tiklim tiklim valla nasil sarip sarmaliyor biri dokunmasin carpmasin diye
sen bana tutun gerisine karisma diyor bende kanguru yavrusu gibi yapisiveriyorummm
ayyyy nasil ozledimm yaaa
tatlimm ben memnunum valla onun boyundanda kendi boyumdandaa
aynen cok guzel oluyor sarilinca tam basim gogsune geliyor dolduruveriyor hemen kollarimi
birde ben topuklu giymeyi seven birisiyim aramizda az fark olsaydi yinede giyerdim ozm da hos olmazdi
hem boyle fark olmasi daha iyi adam dedigin kalipli olsun ama dimi kus kadarsa napcam onu
Zelişimmmmm kaç gün konuşamycaz seninle dimiHatta nerdeyse artık hiç konuşamycaz ben evden giremiyorum ama ben çok özlerim ki seni
adam arızaya gttı
bn nolcam laa
ya artık ıstıfayı basıp gıtmek ıstıom ama
neler kaynattınız güzeller
maşallah bugün herkes formunda
neler kaynattınız güzeller
maşallah bugün herkes formunda
ayy zeleeeee
Allah iyiligini versin kizzz
sabret az be guzelimm
aman bn takmıyorum kı onu =)hay ben onunn......neyseeeeeee...!!!
bencede ogluda yok sımdı burda eger hesabı kesmezse ıhbarnameyı ımzalamam yanıııben diyorum inat yapıyo bu adam oyalayabildiği kadar çıkıcaksın ya artık
keske numaranı vereblseydın canım
bn evdekı pc yı yaptrcam yetırısırm sıze merak etme
sıkılırım zaten evde kac gun
bnde senı cok ozlerım
biz de klimayı çalıştırdık sıcaktan ölüyoduk yoksa ne güzel yağmuru özledim şimdiden
24 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var ama tazecik nişanlıyım kısmetse eylülde düğünüm varvar mı senin de bi tane sevdiceğin?
benim gaz vermeme gerek yok ki tatlım görünen köy klavuz istemez maşallahbi de insanın hoşuna gidiyo öyle anlar dimi sahiplenmesi koruyup kollaması falan ay bi keresinde ben okula onunla giderken otobüste bulduğum tekleme boş yere geçtim o da kart basıyodu bi kızdı mesaj üsütne mesaj atıyo bana şimdi oturanlar ikili koltukları tek tek kapmış oturmuşlar bi kişilik yer var iki sırada da ama ikisinde de oturanlar erkek ne bilim kızacağını ikili boş yer görmeyince öne ben otururum arkadaki sıraya o oturur diye düşündüm oturmaz olaydım çok kızdı bana o derece kıskanç sanki gittim adamın kucağına oturdum değmedim bile napım ayakta mı dikilseydim oturdum ama fırçayı yedim o gün ders oldu o gün bana
işte aradaki boy farkının en güzel yani bu canım özgürce topuklu giyebilmek10 cm topuk giyiyorum yine benden uzun maşallah
yok kuzum yok endişelenme yaptırcak pc yi gelcek yanımıza
ben diyorum inat yapıyo bu adam oyalayabildiği kadar çıkıcaksın ya artık
aman bn takmıyorum kı onu =)
s.ktr ett kendı bılır sutlıycam yakında zaten
bencede ogluda yok sımdı burda eger hesabı kesmezse ıhbarnameyı ımzalamam yanııı
aman bn takmıyorum kı onu =)
s.ktr ett kendı bılır sutlıycam yakında zaten
bencede ogluda yok sımdı burda eger hesabı kesmezse ıhbarnameyı ımzalamam yanııı
Bu seferde biraz fazla serinledim ayaklarım su doldu bastığım yerden su çıkıyokomsum serinlemissin iste ne guzell
dimi ama biraz gaz ver bana birakmaz beni sevdicegim
disarda beraber yuruyoruz gozleri nasil fildir fildir geziyor biri bakacak mi diye
bikeresinde sifir kol giymistim uzun boylu ya bana tepeden bakinca hafif gogus frikigi veriyor gibiyim yoksa karsidan gelen biri hicbirsey gormez yani kizdi bu ne boyle diyor orami burami cekistiriyor
cok tatli ama yaaa nasil ucuyorum mutluluktann caktirmiyorum tabi icten ice kelebekler ucusuyor
istanbulda metrobuslere biniyoruz tiklim tiklim valla nasil sarip sarmaliyor biri dokunmasin carpmasin diye
sen bana tutun gerisine karisma diyor bende kanguru yavrusu gibi yapisiveriyorummm
ayyyy nasil ozledimm yaaa
tatlim tmm takmiyorsun ama insan sinir oluyor yinedeee
imzalama kuzum hakkını almadan
canalr ben şimdi çıkıyorum mesai bitti çok şükür öpüyorum bol bol nazarrrrrrrrrrrrr naptın kız gittin mi geldi mi ayy büyük buluşma resmen heyecan yaptım onun yerineneyse görüşmek üzere kızlar
kızlar hepınızı optum nazarla haber gondercem sızeSana güveniyorum bebeğim habersiz bırakmazsın sen beni
Bu seferde biraz fazla serinledim ayaklarım su doldu bastığım yerden su çıkıyoSizin orda da yağmur var mı kuzum
Piskko sen böyle sevgilini anlatıyosun ya huylar konuşmalar aile fln tıpa tıp hayretle okuyorum yazdıklarını bunu ben mi yazdım diye nicke bakıyroum o derece bi de boy posta aynıymış bizde boy kilo aynı sayılırız tam oldu şimdi
imzalama kuzum hakkını almadan
canalr ben şimdi çıkıyorum mesai bitti çok şükür öpüyorum bol bol nazarrrrrrrrrrrrr naptın kız gittin mi geldi mi ayy büyük buluşma resmen heyecan yaptım onun yerineneyse görüşmek üzere kızlar
kızlar hepınızı optum nazarla haber gondercem sıze
ıyı aksamlar bna sans dıleyın yarını da kazasız belasız atlatayım
hosgeldin canim..
valla bi ara durulmustu topic
sonradan herkes cika geldiii
işi iyice salladım ben ama du bakalım hayırlısı nolcek
hoşbulduk tatlım
baya döktürmüşünüz bugün ben okula gittim kacrdım muhabbetleri
aman her gün iş iş nereye kadar dermişim
evet evet bi ara sus pus olmustuk herkes bi taraflara dagilmisti
sonradan acildi dilimiz simdide mesai bitti yine bombos kaldi topic
Bu seferde biraz fazla serinledim ayaklarım su doldu bastığım yerden su çıkıyoSizin orda da yağmur var mı kuzum
demi demi akşam olunca in cin top oynuyo
ben ilk üye oldugum zaman noluyoruz demiştim bi anda ortalık sakinleşiyo iş yerlerınde giriyomus herkes sonradan anladım durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?