- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.081
evet evet aynen saat 6 oldumu bir sessizlik oluyor
gece yatmadan giriyorum bakiyorum burda kimsecikler yok
derdim var kosesine gidiyorum orasida tiklim tiklim bende uyumadan orda takiliyorum iste napalim
dertler de gece olunca dertleri bir bir dökülmeye baslıyo
bazen bnde bakıyorum bazıları inanılacak gibi degil ya
neler var hayatta diyorum cogu zaman
evett yaa aynen canimm daha dun bitanesiyle ozelden bile konustum
insanlar bazen okadar caresiz oluyor ki yapilmamasi gerektigini bildigi seyleri bile bile yapiyorlar
gecen sene benimde psikolojim acaip bozulmustu universite yuzunden sinavlar yuzunden
oysaki insanlar ne dertlerle ugrasiyolar Allah beterinden korusun valla
amin canım allah korusun ya
bazen şikayet ediyorum da gercekten cok şükür halimize
aynen tatlimm cok sukur
canim bende cikayim ders calisayim biraz
haydi kendine iyi bak gorusuruz yine
Günaydın canımmmmgünaydın güzel hatunlar erkenden geldim sıcak gelişmeleri bekliyorumözellikle nazarım boncuğum merakla bekliyorum sevgi pıtırcığı olarak bekliyorum seni hep böyle inşallah
Cümleten günaydıııııınnn
Kızlar , baştan söyliyim unutamayacağım bi akşamdıNeyse hemen başlıyorum anlatmaya
Biz erken ineceğinin hesaplarken, trafik olacağını düşünemedik. Askerim bayağı gecikti. Yanıma geldiğinde saat 7 'ye geliyodu
Nerdesin aşkım, şurdayım aşkım, nerdesin aşkım burdayım aşkım.Otogardan direkt servisle gelcekti. Okul servisi, iş servisi durağa yanaşınca hemen bakıyorum kör gözlerimle Neyse ki Kocaaa metro servisiyle 3. inen aşkım olduuu
Gözleri beni arıyo tabi. bende hemen koştum bıraktı cantaya, bi sarıldıııık bi öptükkk anneeemmm sanki dünya durduuu
Ne kadar yakışıklı Allahım.. Görünce ben onun dibini düşüreyim derken benim dibim düştü
Gittik yemeğimizi yedik önce.onunla yemek yemeyi,( ellerimle yedirmeyi özellikle ) çoook özlemişim.
ellerimizi hiç bırakmadık, sürekli bi sarılıp bi öpüyoruz. Sonra sahile gittik10:30 a kadar beraberdik aşkımla.
İşteyken zaman geçsin diye ağlaşıırken, onun yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamadımYanından ayrılmak istemediiiim. Bu akşamı iple çekiyoruum
Böyle işte kızlar. Çoook güzeldi herşey.
Günaydın canımmmm
Nazarımmmm çok mutlu oldum ne güzel kavuştunuz sevdiceğinle. Aşık olmak ne güzel dimi. Maşallah maşallah maşallah size
Kavuştuk canım , nihayet kavuştuuk
Burdayken hep özledim diyodum ya, yanındayken bambaşka oluyomuş
Bi sarıldık. tamam dedim ya tamam. Bu işte. Benim yerim onun yanı. Çokkk başka seviyorum bu adamı
Cümleten günaydıııııınnn
Kızlar , baştan söyliyim unutamayacağım bi akşamdıNeyse hemen başlıyorum anlatmaya
Biz erken ineceğinin hesaplarken, trafik olacağını düşünemedik. Askerim bayağı gecikti. Yanıma geldiğinde saat 7 'ye geliyodu
Nerdesin aşkım, şurdayım aşkım, nerdesin aşkım burdayım aşkım.Otogardan direkt servisle gelcekti. Okul servisi, iş servisi durağa yanaşınca hemen bakıyorum kör gözlerimle Neyse ki Kocaaa metro servisiyle 3. inen aşkım olduuu
Gözleri beni arıyo tabi. bende hemen koştum bıraktı cantaya, bi sarıldıııık bi öptükkk anneeemmm sanki dünya durduuu
Ne kadar yakışıklı Allahım.. Görünce ben onun dibini düşüreyim derken benim dibim düştü
Gittik yemeğimizi yedik önce.onunla yemek yemeyi,( ellerimle yedirmeyi özellikle ) çoook özlemişim.
ellerimizi hiç bırakmadık, sürekli bi sarılıp bi öpüyoruz. Sonra sahile gittik10:30 a kadar beraberdik aşkımla.
İşteyken zaman geçsin diye ağlaşıırken, onun yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamadımYanından ayrılmak istemediiiim. Bu akşamı iple çekiyoruum
Böyle işte kızlar. Çoook güzeldi herşey.
Boncuğum inanmycaksın yemin ederim gözlerim doldu.Rabbim sizi birbirinize nasip etsin hayırlı eylesin bi ömür aynı yastığa baş koyun inşallah
Kavuştuk canım , nihayet kavuştuuk
Burdayken hep özledim diyodum ya, yanındayken bambaşka oluyomuş
Bi sarıldık. tamam dedim ya tamam. Bu işte. Benim yerim onun yanı. Çokkk başka seviyorum bu adamı
MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN CANIM BENİM çok mutlu oldum yani şu yazdıklarını var ya yüzümde kocaman bi gülümsemeyle okuduminşallah bugün iş yerinde zaman bi an önce geçer sen de akşam yine kavuşursun aşkına hem zaman çabuk geçsin biz de faydalanalım benim de kuzumun geliş günü yaklaşsın biz dün kameradan gördük yine birbirimizi anca ama olsun benim sevdiceğimin geleceği güne az kaldı
Çook teşekkür ederim muke'm.
Ama yarimim yanına gidincede zaman dursun istiyoruuummmmbu senin için iyi olmaz . gerçi arkadaşın için acuk fedakarlık gösterirsin sen
Teknolojinin gözünü seveyim be. Olmasa hepten mahvolurduk:26: Uzaktada olsa yüzünün , gözünü görüyoruz en azından bu da bişey..
Şuan aramızda en şanslı olan Lunna
dursun anacım 2 aydır bekliyorum bi haftada senin için ağırdan geçsin zamanlunna tabi sevdiğini istediği zaman görebiliyo ne güzel ama bize de az kaldı canım senin 5 ayın benim 3 ayım kaldı sonra hep yanımızda olacak sevdiğimiz.
bazen internet, telefon vs yetersiz geliyo ama yaa olmasalardı
Cansın.
Az kaldı canım sen evlenip kavuşucaksın. bizim askerlik bitecek hergün yanında olcam, belki de nişan yapıcaz..Çok sabrediyoruz,mükafatını alıcaz evelAllah
Tabi ki, yanyanaymış gibi olmaz ama bir de hiç konuşamama, görememe ihtimalini düşünsene
Ay Allah korusun. Askerde telefon kullanabilmek bzim için lüks yani. herkes kullanamıyor
Sende yatıp kalkıp dua et. Sadece 3 ayın kaldı evlenmek için. :123:
öyle canım ama biliyo musun bizim daha önümüzde askerlik var evlendikten sonra yine 5 aylık bi ayrılığımız olacak ama önce evlilik yüksek lisans sonra askerlik düşünüyoruz bakalım hayırlısı olsun ama şimdi ne o istiyo ne ben:85::85: evlenince daha zor olur diyo herkes ama hani yaşamak zorunda olduğumuzu biliyoruz o günlerin ama elden geldiğince görmezden gelmeye çalışıyoruz şuan hayırlısı olsun ne diyeyim.
Gönder balım hep o smiley olsun yüzünde. Zaten tamamen kavuşmanıza da az kaldı. Çoğu bitti 5 aycık kaldı.Canımsıın
Amin canım, İnşallaaaaahhhh.
Aynı şekilde sende yarinle çok çoook mutlu ol.
Tamam artık ben 7 gün size '''''' bu ssmileyi gönderrim. sevgi ptırcığı oldum genee
Evet güzelim aynen öyle birbirimizin hayatında olumlu bişey olduğunda kendimize olmuş gibi seviniyoruz arkadaşlık bu iştelunnam ben inanırım valla aynı şekilde hissettim çünküçok güzel gerçekten birbirimizin mutluluğuyla dahi mutlu olabiliyoruz biz yaşıyormuşçasına seviniyoruz
Aynı şehirde olduğumuz için şanslıyım tatlım. İnş askerlik derdimizde olmycak. Ama subaylık işi olmazsa aranızda en şanssız olucam. Evlilik için kaç sene beklycem belli olmayacakÇook teşekkür ederim muke'm.
Ama yarimim yanına gidincede zaman dursun istiyoruuummmmbu senin için iyi olmaz . gerçi arkadaşın için acuk fedakarlık gösterirsin sen
Teknolojinin gözünü seveyim be. Olmasa hepten mahvolurduk:26: Uzaktada olsa yüzünün , gözünü görüyoruz en azından bu da bişey..
Şuan aramızda en şanslı olan Lunna
Gönder balım hep o smiley olsun yüzünde. Zaten tamamen kavuşmanıza da az kaldı. Çoğu bitti 5 aycık kaldı.
Evet güzelim aynen öyle birbirimizin hayatında olumlu bişey olduğunda kendimize olmuş gibi seviniyoruz arkadaşlık bu işte
Aynı şehirde olduğumuz için şanslıyım tatlım. İnş askerlik derdimizde olmycak. Ama subaylık işi olmazsa aranızda en şanssız olucam. Evlilik için kaç sene beklycem belli olmayacakNeyse inş hepimiz planladığımız gibi bi an önce soyadlarımızı değiştiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?