- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.101
Cümleten günaydıııııınnn
Kızlar , baştan söyliyim unutamayacağım bi akşamdıNeyse hemen başlıyorum anlatmaya
Biz erken ineceğinin hesaplarken, trafik olacağını düşünemedik. Askerim bayağı gecikti. Yanıma geldiğinde saat 7 'ye geliyodu
Nerdesin aşkım, şurdayım aşkım, nerdesin aşkım burdayım aşkım.Otogardan direkt servisle gelcekti. Okul servisi, iş servisi durağa yanaşınca hemen bakıyorum kör gözlerimle Neyse ki Kocaaa metro servisiyle 3. inen aşkım olduuu
Gözleri beni arıyo tabi. bende hemen koştum bıraktı cantaya, bi sarıldıııık bi öptükkk anneeemmm sanki dünya durduuu
Ne kadar yakışıklı Allahım.. Görünce ben onun dibini düşüreyim derken benim dibim düştü
Gittik yemeğimizi yedik önce.onunla yemek yemeyi,( ellerimle yedirmeyi özellikle ) çoook özlemişim.
ellerimizi hiç bırakmadık, sürekli bi sarılıp bi öpüyoruz. Sonra sahile gittik10:30 a kadar beraberdik aşkımla.
İşteyken zaman geçsin diye ağlaşıırken, onun yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamadımYanından ayrılmak istemediiiim. Bu akşamı iple çekiyoruum
Böyle işte kızlar. Çoook güzeldi herşey.
günaydın fıstıklar
havada aşk kokusu var bugün sanki herkes cıvıl cıvıl
nazarım gözün aydın cok sevindim kavusmanıza inşalah bir an önce bitirir gelir de evlenirsiniz siz de
o degil de yazdıklarını okuyunca bi kere daha fark ettim cok özlemişim ben kocişimi
gidip sarılmak istiyorum kocaman
çabuk gecsin 15 günn
Az da olsa ihtimal var tatlım eğer olmazsa resmen yıkılırım çok kötü olur5 ay demesi ne kolay dimi, bende 5 aycık deyip geçiyorum.Allah sabrını veriyo yine de. neyse.
Subaylık işinin olmama ihtimalivar mıydı, ben düşünemedim orasını :26: İnş olur canım ya babana bile söyledinn.
artık senin tanıştırma hikayeni bekliyoruz
günaydın fıstıklar
nazarım gözün aydın cok sevindim kavusmanıza inşalah bir an önce bitirir gelir de evlenirsiniz siz de
o degil de yazdıklarını okuyunca bi kere daha fark ettim cok özlemişim ben kocişimi
çabuk gecsin 15 günn
ama ben aglarim simdii
tatlimm nasil birden bire bir duygu yogunlugu yasadim anlatamammmm cok mutlu oldum adinaa
Allah herkese asik olmayi nasip etsinn yaa gercekten bambaska bir duygu
insanin sevdigi bir baska oluyorr nasil bir mutluluktur Allahimmm
gozlerinde mutlulugu gormek kokusunda cehheti tatmak gogusunde huzuru bullmakkk ooooffffffffffffffff
cigerimi deldin nazarimmm
Ama şu da var ki, çalışmayacaksın. sık sık görmeye gidebilrsin, evciye çıkarabilrsin. Böyle düşün, kendini üzme.
Daha askerliğe çok varmmış zaten. düşünme şimdiden.
Gönder balım hep o smiley olsun yüzünde. Zaten tamamen kavuşmanıza da az kaldı. Çoğu bitti 5 aycık kaldı.
Evet güzelim aynen öyle birbirimizin hayatında olumlu bişey olduğunda kendimize olmuş gibi seviniyoruz arkadaşlık bu işte
Aynı şehirde olduğumuz için şanslıyım tatlım. İnş askerlik derdimizde olmycak. Ama subaylık işi olmazsa aranızda en şanssız olucam. Evlilik için kaç sene beklycem belli olmayacakNeyse inş hepimiz planladığımız gibi bi an önce soyadlarımızı değiştiririz
günaydın fıstıklar
çabuk gecsin 15 günn
ama ben aglarim simdii
tatlimm nasil birden bire bir duygu yogunlugu yasadim anlatamammmm cok mutlu oldum adinaa
Allah herkese asik olmayi nasip etsinn yaa gercekten bambaska bir duygu
insanin sevdigi bir baska oluyorr nasil bir mutluluktur Allahimmm
gozlerinde mutlulugu gormek kokusunda cehheti tatmak gogusunde huzuru bullmakkk ooooffffffffffffffff
cigerimi deldin nazarimmm
hoşgeldin gelinim.
bugün herkes her zamankinden biraz daha aşık, her zamankinden biraz daha fazla özledi
çoook teşekkür ederim, sağ salim kavuştuk, hasret giderdik , inşallah bitiricez şu 5 ayı da.
sizde hemencik kavuşun senden de duygularını alıcaz. ve o zaman ağlaşırım heralde. zaten yeni göndermiş olcam ühüü
Az da olsa ihtimal var tatlım eğer olmazsa resmen yıkılırım çok kötü olurTanıştırmayı hep erteliyorum tatlım ya acaba diyorum istemeye geldiklerine yakın mı tanıştırsam düşünüyorum işte.
Günaydın şekerim. Çok az kaldı tatlım. Ban Nazarınkini sayıyoduk izne 15 gün sonra gelicek 14 gün sonra gelicek diye kavuştular bile. Seninkini de öyle sayıcaz hemen biticek
Az da olsa ihtimal var tatlım eğer olmazsa resmen yıkılırım çok kötü olurTanıştırmayı hep erteliyorum tatlım ya acaba diyorum istemeye geldiklerine yakın mı tanıştırsam düşünüyorum işte.
Günaydın şekerim. Çok az kaldı tatlım. Ban Nazarınkini sayıyoduk izne 15 gün sonra gelicek 14 gün sonra gelicek diye kavuştular bile. Seninkini de öyle sayıcaz hemen biticek
öyle yapmaya çalışıyorum hatta askerlik yokmuş gibi düşünüyorum şimdiden üzüntüsünü yaşamak istemiyoruminşallah buraya çıkar da gelirim burda annemlerde kalırım her gün bile giderim kışlanın etrafında kocişimi ararım
inşallah olur be kuzum zeleme nasıl dua ettiysek senle de dualarımız rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin
günaydın canım hepimiz duygu seline kapıldık bugün gidiyoruz bakalımsenin kocişine kavuşmana ne kadar kalmıştı? sana da şafak sayalım
oyy piskom üzülme kız yüreğimi dağladın vallainşallah tez vakitte tekrar gelirsin türkiyeye de sevdiceğinin kokusuna doyarsın
15 gün kaldı canım allahın iznyle 28 inde gidiyorum aşkımın yanına
senden bi hafta sonra da benim nişanlım geliyo canım bizde inşallah 7 temmuzda kavuşucaz
deliöyle yapmaya çalışıyorum hatta askerlik yokmuş gibi düşünüyorum şimdiden üzüntüsünü yaşamak istemiyoruminşallah buraya çıkar da gelirim burda annemlerde kalırım her gün bile giderim kışlanın etrafında kocişimi ararım
hoşbuldum cnm
ne güzel yaa bnde istiyorum bende
ama evet az kaldı sabredicem sonra sevdicegimle gelinlik begenicez aşk yuvamızın esyalarını secicez ve büyük buluşmayı beklicez
hersey güzel olacak inşallah
hemen sayalım hızlı cekimde gecsin günler kızalar
okul ne zaman bitcekti kuzum?:44: aslında haklısın tanışma amaçlı evine gelsin bence.
Kıyamamm
hepiniz mutluluğuma ortak oldunuz çok teşekkür ederim
zamanı gelicek sende kavuşucak aynı duyguları yaşayacaksın canım, sadece sabret gercekten zaman geçiyorsarılınca herşeyi unutucaksın inan ki
oyy piskom üzülme kız yüreğimi dağladın vallainşallah tez vakitte tekrar gelirsin türkiyeye de sevdiceğinin kokusuna doyarsın
delişans işi işte. valla hiç belli olmaz. hem 5 aycık zaten. sıık görüşürsünüz siz
sıra sana geliyor zaten
evlililk için koşturcaksınız ne güzel, beklediğine değecek. güzel anıcaksınız bugünleri.
ayy ne güzel ne güzel herkes askına kavusuyo
delişans işi işte. valla hiç belli olmaz. hem 5 aycık zaten. sıık görüşürsünüz siz
sıra sana geliyor zaten
evlililk için koşturcaksınız ne güzel, beklediğine değecek. güzel anıcaksınız bugünleri.
ne demekk tatlimm birbirimizin mutluluguna derdine ortak oluyoruzzz
ben az mi dertlerimi anlattim burda insallah guzel gelismeleride burdan birlikte yasicaz
sabrediyorumm tatlimm bir gun bizde tam anlamiyla birbirimize kavusucaz
derdi veren Allah sabrinida veriyorrr
ne yapim tatlimm birden burnumun diregi sizladi valla
ayni sehirde olsak banka fln dinlemem gider sarilirdim operdim hemencikk
ayy inşallah inşallah
gelin olup gideyim hayırlısıyla :119::119::119::119::123::123::123::118::118:
anneeemmm herkes dugun telasinda benim ceyizimin bir ignesi bile yok daha
yetsin artık bu ayrılıklar dimi amasiz kaç yıldır berabersiniz canım? üni aşkımı yoksa benim gibi
inşallah canım birazcıkta içime umut serpen şey iki arkadaşının da burada bi ilçeye askerliklerinin çıkması hani belki bi ihtimal onunkide buraya çıkar diye düşünmüyo değilim bakalım kısmet
kız gider dururdun bankaya iş bahanesiyle etrafı da kolaçan ederdin o salak kıza da haddini bildirirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?