- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.121
yetsin artık bu ayrılıklar dimi amasiz kaç yıldır berabersiniz canım? üni aşkımı yoksa benim gibi
inşallah canım birazcıkta içime umut serpen şey iki arkadaşının da burada bi ilçeye askerliklerinin çıkması hani belki bi ihtimal onunkide buraya çıkar diye düşünmüyo değilim bakalım kısmet
kız gider dururdun bankaya iş bahanesiyle etrafı da kolaçan ederdin o salak kıza da haddini bildirirdin
aynen aynen bitsin artık şu hasret buluşalım gayrı
düğün günümüzde 4 yıl olacak inşallah canm
allah nazardan saklasın hepimizi
benim de iğnem eksik daha kız öyle ıvır zıvır almadım hiçama onları bi günde hemencecik hallederim
amin canım benim bizimde 13 eylülde 6 yıl olacak aslında 13 eylül çok istedik düğünün olmasını ama cuma günü diye pek uymadı hafta sonu dedik o yüzden 15 aylülde inşallah resmen sevdiceğimin karısı olucamdün kv ile konuşuyoduk böyle torun istediğini ima ediyo merak etme kv bi evlenelim allahın izniyle hemen torun sevdiricem size dicektim de ayıp olmasın diye sustum
yarım dönem sıksın dişini. beni istiyosan derstn kalma işte o ka !Okul bitti tatlım ama alttan dersi kaldı yarım dönem uzuyorDaha söze nişana vakit var o yüzden babamla yüz gözde etmek istemiyorum şimdiden
nişanımızı,kınamızı konuşucaz burdane demekk tatlimm birbirimizin mutluluguna derdine ortak oluyoruzzz
ben az mi dertlerimi anlattim burda insallah guzel gelismeleride burdan birlikte yasicaz
sabrediyorumm tatlimm bir gun bizde tam anlamiyla birbirimize kavusucaz
derdi veren Allah sabrinida veriyorrr
:nedimesmileyi:ayy inşallah inşallah
gelin olup gideyim hayırlısıyla :119::119::119::119::123::123::123::118::118:
yetsin artık bu ayrılıklar dimi amasiz kaç yıldır berabersiniz canım? üni aşkımı yoksa benim gibi
inşallah canım birazcıkta içime umut serpen şey iki arkadaşının da burada bi ilçeye askerliklerinin çıkması hani belki bi ihtimal onunkide buraya çıkar diye düşünmüyo değilim bakalım kısmet
ayyy ne kadar guzel bir fikirr mukummmm
yolarim onun sacini basini
dun ilk is gunuydu hemen kasaya oturmadi baskalarini izliyorum dedi zaten 2 kiz birde tek kendi erkek gise asistani olarak calisiyorlar
rapor fln da alamadim ne olmus ne bitmis diye yorgundu aksam birazcik konustuk uyudu hemen
ee tabi yorgunluk çökmüştür ilk günden konuşur alırsın ifadesini daha canım merak etme. zaten bankalar erken kapanıyo eve gelir dinlenir sonra konuşursunuz hemenbiz de çok şükür genelde masa başı net başında iş yaptığı için arada yazışıyoruz netten dışarı çıktı mı da arar gün içinde diyorum evlenince de böyle ara beni özlerim tamam diyo ama sms paketine son gelin arabasının arkasına elveda 10000 sms yazdıracakmış
bizimki cok güzel denk geldi diyorum ne romantik bi çiftiz günü gününe ayarladık
benm dogum günüm de eylülde eylül ayını cok seviyorum bundan sonra daha cok severim artık kocamın süprizleriyle falan
nikah düğünde mi olucak canım biz resmi nikahımızı yaptık nisanda bnm tayin işlerim falan oldugu için
resmen karısıyım yani kocişimin
allah ayırmasın br ömür inşallah
anammmm nasil guluyor suna bak
kiz dugun tarihin var senin parmagina bak yuzugun var
ignen olmasa nolcakk sekerimm
ee tabi yorgunluk çökmüştür ilk günden konuşur alırsın ifadesini daha canım merak etme. zaten bankalar erken kapanıyo eve gelir dinlenir sonra konuşursunuz hemenbiz de çok şükür genelde masa başı net başında iş yaptığı için arada yazışıyoruz netten dışarı çıktı mı da arar gün içinde diyorum evlenince de böyle ara beni özlerim tamam diyo ama sms paketine son gelin arabasının arkasına elveda 10000 sms yazdıracakmış
kıııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzz
bizde ööyle yazdrcaktıııkkk
'elveda 12000 sms'
yok canım biz daha nikahı yapmadık zaten en son nişan günü görüşmüştük sonra istanbula döndü aslında benim aklımda nikahı burda yapmak vardı yakın gerçekten beni seven insanalrı davet edip nikahı yaprdık sonra bi yemek yenirdi ama sanırım erkeğin nüfusu nereyse o belediye ilgileniyo bu işlerle. o yüzden o fikir yattı. ama nikahı düğünden önce yaparız mutlaka mesela ben istabula evimizin eşyalarını gelinliğimi seçmeye gittiğimde yapılır
dimi yaaallah sana da daha güzellerini nasip etsin fıstığım baka baka doyama yüzüklerine
Teşekkürler annesi
kzın kalbimin birtanesi
bide bu var düğün arabası için
erkeklerin ortak sıkıntısı şekerimbizimki artık eskisi gibi sms le uğraşmak istemiyo arıyo konuşuyoruz iki saat derdimi mesajla anlatacağıma ararım hem sesini duymuş olurum diyo ee haklı ben de sesini duyunca daha çok seviniyorum ama sms in de tadı bi başka yıllardır kaç bin mesaj atmışızdır acaba
hehe tatlim nekadar orjinal bir fikirrr
annemm erken bitiyor 5 gibi ama dun ilk gunden toplanti yaptilar 3 saat surduuu 8 de anca evdeydii
sonra kuzenleri arkadaslari geldi tebrik icin evine onlarla gorustu
20 gunde istanbuldaydi uzak kaldi ozlemistir dedim karismadim pek biraktim oyle konussunlar dertlessinler
saol tatlimm aminn
derdimiz yuzuk olsa hemen simdi gider aldiririm tektasii
mutlu olalim birbirimize kavusalim bize yeter kiii
biz kavga ediyoruz diyelim messjlaşırken. pat.hemen arıyormesajda olmazmış
ben mesajlaşmayı seviyorum ya
ama erkekler konuşmayı seviyor
Teşekkürler annesi
kzın kalbimin birtanesi
bide bu var düğün arabası için
ayyyy cok tatlii amaaa
benimkide aynı kız ben üşenmem döşerim 6 sayfa mesajı ama o arar gerçi iyi ki de arıyo daha çabuk halloluyo sorunlar o zaman
anam bunu ilk kez duyuyorum, güzelmiş ama
hakkıdır tabi canım ben önceden ona bile karışırdım ama sonra gereksiz çocukluk yapmışım anladım. haftada bi arkadaşlarıyla halı saha maçları var onun dışında evden işe işten eve maşallahama ben de aynı onun gibiyim kız arkadaşlarımla bile görüşmüyorum zaten iki tane var onların da birini nişanlısı yurtdışından geldi görüşemiyoruz diğeri de temmuzda kocasının yanına gidecek yurt dışına işlemlerini yapıyo. neyse ben de gidiyorum zaten 3 aya inşallah bi sizler varsınız artık benim arkadaşalrım olarak
yok be canım dert olan yüzük değil de benimkisi hala inanamamak ondan öyle bakıp bakıp biz nişanlandık mı şimdi ya oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?