- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.141
-Meleğimi aldım cennete gidiyorum
-Dünyada Bir Tane Vardı Onu da Ben Aldım
-Ben çok bekledim annesi,sıra sende.
-Donlar artık utulu olacak
hehhesonuncusu pek bir hosmuss
bende bunu buldummm
- bi biskrem verdim kandirdimm
sponsoru bskrem gliba
hehehe
galibaa tatlimm bilemicem yaniii
cocuklarda biskrem tadinda olur artikkk
ayy bitane buldumm
- sarima lacivert oldunn
benimki bunu gorse kessinnn boyle yaptiracak
fenerbahce manyagii
-Meleğimi aldım cennete gidiyorum
-Dünyada Bir Tane Vardı Onu da Ben Aldım
-Ben çok bekledim annesi,sıra sende.
-Donlar artık utulu olacak
bende hayatta üşenmem bazen göndericemi gönderip,arkasından hemen bi tane daha patlatırım
arayınca,konuşunca, hemen tatlıya bağlanıyo ama
bi kaç tane daha yzdım bak
yok tatlimm oyle haftanin her gunu gorusmedikleri icin zaten karismiyorum ayda yilda bir cikiyorlar iste
kuzeniyle gorusse bile gelip soruyor hemen askimm kuzenim yemege cagiriyo ne dersinn ?
guzel valla hosuma gidiyor benim boyle ogrettim herseyde onceden iznim olacak diyorum
insallah evlendikten sonrada devam eder simdilik o konuda bir sıkıntım yok cok sukur
maclara eskiden heves edip gidiyordu cok fazla olmasada gonderiyordum bende
ama en son gittiginde kolunu incitmisti 1 ay alcida kaldi dedim yasak sana futbol artikk
o gun bugundur hic gitmez izinde vermem valla aklim kaliyor hep
3.sü tam bizlik aslında ama sonuncusunu yazmak toto ister gibi
bunlar parmakçıklarını yorcağına ağızlarını yormayı yeğliyor anacım
bi ara bi pes tutkusu vardı o zaman cıngar çıkarıyodum neyseki şimdi duruldu ev kuşu modunda kedisini gördüm yine dün bi rahat vermedi biz konuşurken çıkar şunu odadan dedim ben çok deli kıskancım ya kediden bile kıskandım bi de diyorum ki gözleri renkli diye mi seviyosun o kediye hee len mi takım ben de yameğer gözleri renklibile değilmiş ben yanlış görmüşüm kör gözlerim renk körü bile oldu soonunda
3.sü tam bizlik aslında ama sonuncusunu yazmak toto ister gibi
bunlar parmakçıklarını yorcağına ağızlarını yormayı yeğliyor anacım
bi ara bi pes tutkusu vardı o zaman cıngar çıkarıyodum neyseki şimdi duruldu ev kuşu modunda kedisini gördüm yine dün bi rahat vermedi biz konuşurken çıkar şunu odadan dedim ben çok deli kıskancım ya kediden bile kıskandım bi de diyorum ki gözleri renkli diye mi seviyosun o kediye hee len mi takım ben de yameğer gözleri renklibile değilmiş ben yanlış görmüşüm kör gözlerim renk körü bile oldu soonunda
fanatiğin biri yazmıştr
ben ;
-meleğimi aldım,cennete gidiyorum u beğendim:123:
benimki fanatigin onde gideni valla gorse kessin oyle yaptirirr
tatlimm baya romantiksinizz
şşttt söyleme sakın, gider yaptırır maazallah
evet pek bi romantğizdir, bakalm ne yazdrcak
yok kizz soylermiyim hiiiccc
eniste yapar guzel birseyler sen merak etme
ayneeen. 3. annene uyuyor
bzm için farketmez.yeterki haberleşebilelim.her türlü iletişime açığız dimi
kiz Allah iyiligini versinn
kediyi bana verin siz ozm bende mutlu olurum sende
öyle canım hem uçak var annemle gizli saklı görüşmeme gerek yok o gelir ben gelirim görüşürüz sık sık
helali hoş olsun canım benim valla dert oldu bana bu kedi kv de dün diyo ki kedi büyüsün sana vericem dedim yok aman allah korusun ben evde kalamam onunla yalnız başıma bi gülüyosizin kuşlarınız olsun unutur nişanlın kediyi falan diyo bi de bebiş bekliyo o da
bakalıııımmm
sen okula gitmiyosun dimi,sadece sınavların kaldı?:26:
evett tatlimm simdilik yanii
eylulde tekrar ders basii
öyle canım hem uçak var annemle gizli saklı görüşmeme gerek yok o gelir ben gelirim görüşürüz sık sık
helali hoş olsun canım benim valla dert oldu bana bu kedi kv de dün diyo ki kedi büyüsün sana vericem dedim yok aman allah korusun ben evde kalamam onunla yalnız başıma bi gülüyosizin kuşlarınız olsun unutur nişanlın kediyi falan diyo bi de bebiş bekliyo o da
sınavların ne zaman bitcek canım, kaç dersn kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?