- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.161
tatlimm sinavlar yeni yeni basliyo en son sinavim 11 temmuzda
sonra butunleme donemi basliyor temmuzun sonuna kadar
sonra agustostada staj var hastanede
yanii nefes alacak vaktim bile olmicak
annemde denize gidelim diyor dedim anne bos vaktim yok
sevgilimde nah gidersin yapiyo
hayatta godermez Allahtan annemin istedigi zaman sinav donemime denk geliyoda oyle gecistiriyorum
daha 4 sinavim var canim bu donemden
alttan kalanda 2 sinavim var ama onlarin tarihleri belli degil
simdilik 4 sinavin hesabini yapiyorum iste
çalşmıcak olman büyük rahatlık olcak
kv inceden gönderme yapmaya başlamıııışş
beklesin tatlim ne guzel istee sende isten ayrilacaksin neyi bekliceksiniz kiii
valla ben evlenene kadar senin cocuk mu desemm cocuklar mii desemm
yurumeye baslarlar kosarlar hatta
aynen öyle canım çalışmıcak olmam çoğu şeyde rahatlık sağlıcak bana ama özler miyim çalıştığım günleri diye düşünmüyo değilim. sıkılır mıyım falan düşünüyorum arada. sonra diyorum hele bi bebiş gelsin sıkılacak fırsatın olmazvalla bebiş istediklerini biliyodum ama nişanlım söylüyodu onlar da torun sevmek istiyo diye ama dün ilk kez ima etti kv
ayy ağzından bal damlıyo canım benim ya inşallah rabbim hemen anne olmayı nasip ederçocuklar diyebilirsin canım 5 e kadar yolu var dedik elimizi çabuk tutmak lazım 30 a kadar bitirmiş olurum belki
burda mayıs sonu-haziran başı finaller biter,sizin ki biraz geçmiş:44:
bütünleme dediğin yaz okuulu glb.
ayyy sen bu yaz çokkk yoğunsun canım,Allah kolaylık versiiiin:18:
aynen öyle canım çalışmıcak olmam çoğu şeyde rahatlık sağlıcak bana ama özler miyim çalıştığım günleri diye düşünmüyo değilim. sıkılır mıyım falan düşünüyorum arada. sonra diyorum hele bi bebiş gelsin sıkılacak fırsatın olmazvalla bebiş istediklerini biliyodum ama nişanlım söylüyodu onlar da torun sevmek istiyo diye ama dün ilk kez ima etti kv
ayy ağzından bal damlıyo canım benim ya inşallah rabbim hemen anne olmayı nasip ederçocuklar diyebilirsin canım 5 e kadar yolu var dedik elimizi çabuk tutmak lazım 30 a kadar bitirmiş olurum belki
3 yıldır çalışmışsın,bunalmışsındır artık. çalışmya pekde hevesli görünmüyosundaevde koca beklmk cocuk bkmk sana (bana da ) daha cazip geliyor
3 yıldır çalışmışsın,bunalmışsındır artık. çalışmya pekde hevesli görünmüyosundaevde koca beklmk cocuk bkmk sana (bana da ) daha cazip geliyor
canim butunleme dedigim ilkinden gecemedigin sinavlarin butunlemeleri oluyor
ikinci sans gibi birsey sinavdan gecmen icin
saol tatlimm evett ramazanda geliyor
gecen senelerde stajda yoktu ilk bu yaz var
ramazan tam sinavlardan sonra tatile denk geliyodu
bakalim artik Allah kolayligini verir
annem ben evlenene kadar sen 5 tane dogurursan ben simdiden depresyona girerimm evde kaldimm diyee
yasitlarimin bile 2 yasinda cocuklari var yaa bazilarininn offf offfff
hepiniz evlenip gideeksiniz su topicte bi ben kalcam gun sayan yaaa
dimi dimicok cazip valla
ben diyom benimkine ben belki calismam ne biliyon
diyor doktorluk okuyupta sonradan calismayan tek manyak sensindir evet calismassin sen diyor
dedim ne biliyon belki zevkine okuyorumm
baslarim zevkine haa diyorr
yok kız o kadar da değil en fazla iki tane yapmış olurum allah izin verirsesenin günlerini de beraber saya saya bitiricez canım. valla ben de daha bikaç ay öncesinde lanet face de arkadaşlarımın profillerine baka baka iç geçirirdim hepsi bir bir evlendi ki benim sevgilim varken onların yoktu laylaylom ilişkiler yaşıyolardı bi baktım patır patır evlendiler okul bitince çok üzülüyodum gerçi şimdi de çoğunun ya çocuğu oldu ya da hamileler ama olsun geç olsun güç olmasın ben de önümüzdeki sene kucağımda bebişimle olabilirim sende de öyle olcak canım hem sen şimdi en küçüklerimizdensin sanırım iki yaş vardı senle aramızda iki yıla belki sen de nişanı takmış olursun
dimi yaa eğitimli anne olmak istiyosun belkikendi ailenin hekimi olursun işte
kocanın parası size yeteraynen öyle tatlım hevesimi fazlasıyla aldımçalışıp kendi paranı kazanmak falan güzel ama evlenmeden bizim kesemiz ortak evlenince de öyle olacak inşallah o yüzden para kazanmayı özlemem kafamı anca akşam kocama hazırlayacağım sürprizlere yorarım artık
dimi dimicok cazip valla
ben diyom benimkine ben belki calismam ne biliyon
diyor doktorluk okuyupta sonradan calismayan tek manyak sensindir evet calismassin sen diyor
dedim ne biliyon belki zevkine okuyorumm
baslarim zevkine haa diyorr
kocanın parası size yeter
akşam ne yemek yapsam, nasıl karşılasam, ne renk giysem diye kafa patlatırız ilk zamanlar
acuk doktorluğun keyfini sür çocumbak bzide çalıştık biraz.evlenene kadar bi müddet çalışırsın belki para tatlı gelir devam edersin adı var beee,resmen doktor olcaksın.
canim yok valla ne calismasiii
zaten mezun oldugumda 24-25 yasinda olcam
turkiyeye gitcem orda calismam icin denklik almam lazim
seviye tespit sinavina gircem ordada 1 yil fln surecek
atamalar mi ne bekleniyomus ordanda bekle olcam 27 yasinda fln
ohooo olmazz valla mezun oldugum gibi evlenirim valla daha fazlasina sabrim yetmez okulda bitiyor
meslegimin oturmasini beklersem 30u bile gecerim tatlimm
bekliyemem valla ben daha 3 cocuk yapcam (hangi ara yapacaksam onlari)
sevgiline katılıyorum bu konuda. doktorluk yapmcksan niye o ağır derslerle cebelleşiyosun
ya konuşucam şimdi gaza gelip okulu bırakırsın diye korktum
anam ben seneye nisani takarim sonraki sene nikahi basarim en son senede dugunu yaparim
hahaaayyyy keske boyle olsaa ama nerdeeeee
zorlu bir surec beni bekliyor valla annesiyle tanistigim an bizimkilerede acilcam artik
ciddi dusunuyoruz evlilige adim atilsin diyee bakalim artik nasil kiyametler kopacak
evet tatlim en kucuklerinizdenim daha 4 ay sonra 22 olcam
tabii canimmm
diyor okuma ozm gel evlenelim
diyom egitim sartolmaz oyle
hem calismak icin mi insanlar egitim goruyor okuyor
evet ama doktorluk okuyupta calismayan tek manyak sen olcan diyor
dedim cok dilini isircan senn gece nobetlerim gelsindee ahh keske destek olsaydiimm calisma askimm deseydim diye basini vurcan duvarlara
ben sana calis demiyorum ki okuma ozm evlenelim diyorum ama sen yok diyosun diyor
ayy ne hoş telaşlarkocanın parası size yeter
akşam ne yemek yapsam, nasıl karşılasam, ne renk giysem diye kafa patlatırız ilk zamanlar
acuk doktorluğun keyfini sür çocumbak bzide çalıştık biraz.evlenene kadar bi müddet çalışırsın belki para tatlı gelir devam edersin adı var beee,resmen doktor olcaksın.
yok canimm isin sakasi o
Allah kismet ederse denklik almaya calisirken cocugumuz olursa biraz buyutup oyle calismaya baslicam
yoksa diger sekilde calisirim yinede
hem tatlimm her kadina cazip gelir evde kocasini beklesin yuvasiyla ilgilensin cocuklarina kendisi baksin
ama benim hayatim sadece benim hayallerimden ibaret degil
ben uniyi kazaninca ailemden herkes cok sevinmisti
hele ki dedem o en buyuk destekcim her zaman oku kizim der(tek kiz torunuyum) annemde ayni sekilde
sevgilimde sakasina diyor zaten okulu birakip evlensem onunda ici rahat etmez
bende yarida birakip gidemem zaten aileme cok buyuk hayal kirikligi yasatmis olurum
yetmiyor zaten sevgilimin memleketi cok uzak evlenince onlar dunyanin obur ucuna gitmisim gibi uzulecekler
birde okulu birakarak benim icin kurduklari hayalleri suya dusurerek arkami donup gidemem
sunun surasinda ne kaldi zaten yuzduk yuzduk kuyruguna geldik Allah utandirmasin
ben diom sana sen bu gidişle patır patır söz nişan düğün yaparsın kızımcanım bence işi resmiyete dökmeye yakın bi zamnda konuş ailenle sonra çok karışırlar laf ederler falan ben öyle yaptım valla babama istemeye gelecekleri zaman söyledim hemen art arda oldu her şey kafam rahatladı
zor valla hemşirelik doktorluk falan nöbetçi kalacağın günler doğu hizmeti falan kız belki doğu hizmetin sevgilinin memleketine çıkar kurtulursunsen evlen sonra denklik sınavlarına gir bi şeycik olmaz. kız benim kuzenim de bulgaristanda doktorluk okuyo he
ayy ne hoş telaşlarçok da severim sevgilime sürprizler yapmayı hele o yemek telaşım ne de güzel olacak. mesela üni. okurken evime gelirdi günler öncesinden düşünürdüm ne yapsam falan diye hemen en sevdiği yemekleri yapardım. hele bizim bi kahvaltı soframız var ki anlatamam son senem mezun olmuşum ev arkadaşımın sınavları erken bitti gitti ben de evimi toplıcam eşyalarım bi sürü yanıma geldi beraber evi toplıcaz eşyalarımı götürecez. masamızın iki ayağı birden kırıldı kahvaltı yapıcaz yer yok sedir gibi bi şey vardı üzerine çarşaf serdim oraya kurdum sofrayı ama ben yemiyorum ayrılıcaz ya uzun bi süre görüşemicez videoya çekiyorum onu kahvaltıdaki çeşitleri sayıyo benim meşhur bi böreğim var en çok bunlardan yemeği özlicem diyo götürüyo ağzına ben onu izliyorum kapat diyo kahvaltımızı yapalım yok diyorum özlicem seni bunlar benim hazinem olacak:85: şimdi üstünden tam 3 yıl 6 gün geçmiş. vay be diyorum vay bee ne güzel günlerimiz geçti bizim ne de çok üzüldük şimdi kavuşuyoruz en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?