Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

o senden korksun hesabı

kuzum nişanlım da çok istiyo şöyle misafirlerimizi güzelce ağırlayalım yemekler yensin falan olm misafiri değil önce kendimizi memnun edelim diyorum ama takmış sanki insanalr aç karınlarını doyuracakmış
canım biz evlenince öyle bi sıkıntımız yok sabah işi gidicek akşam dönücek eve o yüzden aslında yakın olmasam da olurdu kv ye ama kısmet böyleymiş geçinmeye bakıcaz
ben 4 ay 29 gün sonra inşallah

saat 3 ü geçmiş, farknda bile değilim

anammmm hiç farkında değilim bende hee kalan 2,5 saatte bitsin böyle

kızlar nasılsınız sizden dua istemeye geldim :))

hoşgeldin kuzuum

Tamam koycam kiii :)

Evlendikten sonra cooook gezeriz kiii :)

Koycam gelinliğimi ben cok beğenerek aldım umarım sizde beğenirsiniz :)

Sashaaaa bebeğimm :)
Ay sen bu kim dieceksin şimdi kırmızı ben :)
gezmeler güzel gezmeler
eminim çok güzeldir gelinlik canım sana da çok yakışacaktır

mecbur görecekkk,bnde görmesin istyrm,
kırmzı geliiiiinm sen gelinlik denedin, gördülermiiii:26:

nolduuuu yvrum ne duası? :26::26::26::26:
neyse alıştırma olur bana annemin yanında bile soyunamayan bi insan olarak sıkıntılarım var bu konuda

hatırlayamayacağın kadar önce bir hastaneye başvuru yapmıştım ya , dün arandım bugün ön mülakata gittim .
İçim içimi yiyo inşallah olursa temmuzda başlıyoruumm
Dua edin noluuurr

oyy hadi bakalım inşallah ya zelom nasıl ki çok stedi bankada çalışıcam diye diye oldurdu sen de inşallah kabul edilirsin canım

inşallah işe alınırsın canımm

sağolun kuzularımm
Müdürle görüşürken güleryüz önemli diye çok fazla çene yaptım umarım bu kız çok konuşuyo diye beni işe almaktan vazgeçmez
Şimdilik kurulu bir düzenim var ama insan istiyor ki güzel bi işi olsun

zor zor, ne diyim ki kuzum
allah yardımcın olsun.

şans işte. şanslıysan olur bi iş.
ımmm ne istiyiimm..:44:
heh buldum hepimizin bebesine tütü

ayy evet ne güzel geçti zamann ama ben akşamları pek giremiyorumm çok şeyler kaçırmakta istemiyorummm

ben de girmiyorum, bizm kızlar da sabahtan akşama kadar kk da olduğu için akşam girmiyor
6 gün boyunca 10 -5 burdayım

Son düzenleme:
zor zor, ne diyim ki kuzum
allah yardımcın olsun.

şans işte. şanslıysan olur bi iş.
ımmm ne istiyiimm..:44:
heh buldum hepimizin bebesine tütü

[/B]

ordan bakılınca şanslı gibi görünüyor muyum kızım hiç
Uzun süredir ilk defa burda böyle güle güle yazıyorum,nasıl huzurluyum devamı gelsin inşallah ..
Sen doğurda ben sana tütücü açarım anacımm

o senden korksun hesabı
hahah bencede

hee zaten düğünü misafirler yesin içsin diye yaparlar genel de ben yemekten çok ortamın güzelliğine bakıyorum nedense
yaa ne güzel canımm keşke bizimde öyle olsa yanımda olsaa

körün taşı gbi valla olur mu olur.
bari bu işte yüzün gülsün

işmiş,mevkiiymiş,parası azmış boşver. huzurun olsun.
hep böyle kal canııımıniçi.

o senden korksun hesabı

anammmm hiç farkında değilim bende hee kalan 2,5 saatte bitsin böyle

neyse alıştırma olur bana annemin yanında bile soyunamayan bi insan olarak sıkıntılarım var bu konuda

şaka maka,inşallah iyiy geçiniriz

son 1 buçuk saat.

* ay ben aşağı mahalle (annem öyle der) için ağdaya gitmk istiyorum ama çekiniyorum

şaka maka,inşallah iyiy geçiniriz

son 1 buçuk saat.

* ay ben aşağı mahalle (annem öyle der) için ağdaya gitmk istiyorum ama çekiniyorum

inşallah cnaımm evin içinde huzur çok önemlii

öhöm öhöm bu tarz konulara cevap yazamiyciiim iş yerinde döküm alınıyor nereye girildi felan diye o yüzden evde girersem yaazabilirüm

DAHA KARAR VERMEDİK KUZUCUM dönüş bileti almadı ucu açık kaldı ama ben onu ikna ederim bi şekiilde ama kızlar ben izin alıcam iş yerinde sevgilim buradayken hiç çalışamam yani

ayy ne güzell ne güzell bir an önce kavuşun inşallahhh
amin canım sen de inşallah bi an önce kavuşursun sevdiğine

sus pus olmaktan iyi aralardan sivrilmek iyidir kuzum merak etme allah senin de yüzünü güldürsün zelom gibi

hahah bencede

hee zaten düğünü misafirler yesin içsin diye yaparlar genel de ben yemekten çok ortamın güzelliğine bakıyorum nedense
yaa ne güzel canımm keşke bizimde öyle olsa yanımda olsaa

zor canım ama ne diyelim seviyosun allah da bunun sabrını verir hiç merak etme beraber geçireceğiniz günleri hep dolu dolu yaşarsınız hiç tartışmanız olmaz belki de çünkü hep bi özlem olacak birbirnize

nazarım iyi güzel ağdaya gitmek istiyosun ama her ne kadar ağdayı yapacak kişi bayanda olsa göbekle diz arası bayanda avret yeri olarak kabul edildiği için haram olduğunu okumuştum bi yerde.Bende gitmeyi düşünüyodum sonra vazgeçtim , sende bi araştır istersen

inşallah cnaımm evin içinde huzur çok önemlii

öhöm öhöm bu tarz konulara cevap yazamiyciiim iş yerinde döküm alınıyor nereye girildi felan diye o yüzden evde girersem yaazabilirüm

hahhsfgh..
sen nerde calışıyodun canım. muhasebecisin okey. büyük bi firmada m?:44:

sen demiştin daha önce:18:
sen nasıl hallediyorsun?:44:

muhakkak haber ver gelişmelerden, bi kardeşimzn daha yeni işini kutlayalım sonra ( yanlış anlaşılma olmasın bardağın içindeki saf meyve suyu)
tabiki ederim kuzucum bakalım aramalarını bekliyorum bi umut, kutlarız tabii Bizede ancak meyve suyu yakışır be gülüümm

Değil mi sonuçta kendimi en güzel şekliyle ifade edebildim,gayet iyiydi yani bi arkadaşa çok sert davranmış bana hep gülümsedi yinede çok umutlanmak istemiyorum .. İnşallah bende zeliş gibi huzuru bulurum,o kuzumda çok sabretti bak mükafatını aldı . Rabbim benimde benim gibilerinde yardımcısı olacaktır elbet

kızzz mukmukee hepsine toplu cevap veriyosun valla yarım sayfa tutuyoo

oyy kıyamam ben izin alabiyorsan al tabii acısını çıkartın ayrı kaldığınız günlerinn

aminn canımm inşallahh öyle evet tek avuntum bu zatenn:132: tartışmaya fırsat olmıycak hasret gidermekten inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…