- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.121
sen demiştin daha önce:18:
sen nasıl hallediyorsun?:44:
hahhsfgh..
sen nerde calışıyodun canım. muhasebecisin okey. büyük bi firmada m?:44:
DAHA KARAR VERMEDİK KUZUCUM dönüş bileti almadı ucu açık kaldı ama ben onu ikna ederim bi şekiildeama kızlar ben izin alıcam iş yerinde sevgilim buradayken hiç çalışamam yani
kendim ağda yapıyorum , hiç zorlanmıyorum çok şükür.
Eğer zorlanırsan kremler var alırsın kuzucum , hem günahı olmasa bile ben utanırım
azcık bi yerini kndim alamıyorum ki tahmin ediyosunuzdurkendim ağda yapıyorum , hiç zorlanmıyorum çok şükür.
Eğer zorlanırsan kremler var alırsın kuzucum , hem günahı olmasa bile ben utanırım
belediye ye bağlı bir şirkette canımm sen pekii
yinede yanlış yönlendirmek istemem bide siz araştırın kızlar , ilk aldığımda illaki acı hissettim ama artık alıştık ohh miisssBen günah olduğunu hiç bilmiyordum her ay gidiyorum. :26: Kendin nasıl yapıyorsun ki tatlım ben öldürseler çekemem onu ordan. İlk başladığımda 2 kişi giriyordu ağdama. Biri yapmaya biri ellerimi tutmaya
azcık bi yerini kndim alamıyorum ki tahmin ediyosunuzdurennn ince yer:18:
krem bi işe yaramıyo jilt gbi
yavru acı hissetmemen için kremler var onlardan al dene ben sana detaylı anlatırım
ben şahıs şirketnde mhasebcym canm
yinede yanlış yönlendirmek istemem bide siz araştırın kızlar , ilk aldığımda illaki acı hissettim ama artık alıştık ohh miisss
yavru acı hissetmemen için kremler var onlardan al dene ben sana detaylı anlatırım
hee emlaaa
nım nım nım. denemek lazımm. konuşuruz
hımm anladım canımmbende alamıyorum kendimm bacaklarımı ancaaa
ayy boncukk söylemeden edemiycemmşu profil resminn beni benden aldııı çocuklu olannn :104:
bacaklar cok basit ağda mak.cırt cırt yapştryrum,bi çekiyorum, miis
kol altm içn lazere gittim çok ince 4-5 tüy kaldı.
bacaklar cok basit ağda mak.cırt cırt yapştryrum,bi çekiyorum, miis
kol altm içn lazere gittim çok ince 4-5 tüy kaldı.
niye ben 6 da çıkıyorum yaaaşaka maka,inşallah iyiy geçiniriz
son 1 buçuk saat.
* ay ben aşağı mahalle (annem öyle der) için ağdaya gitmk istiyorum ama çekiniyorum
haram olduğunu bilmiyodum ama korkudan gitmiyorum ben de:26:nazarım iyi güzel ağdaya gitmek istiyosun ama her ne kadar ağdayı yapacak kişi bayanda olsa göbekle diz arası bayanda avret yeri olarak kabul edildiği için haram olduğunu okumuştum bi yerde.Bende gitmeyi düşünüyodum sonra vazgeçtim , sende bi araştır istersen
amin canım amin allah sende zeliş gibi gönlündne geçeni yaşarsıntabiki ederim kuzucum bakalım aramalarını bekliyorum bi umut, kutlarız tabiiBizede ancak meyve suyu yakışır be gülüümm
Değil mi sonuçta kendimi en güzel şekliyle ifade edebildim,gayet iyiydi yani bi arkadaşa çok sert davranmış bana hep gülümsedi yinede çok umutlanmak istemiyorum .. İnşallah bende zeliş gibi huzuru bulurum,o kuzumda çok sabretti bak mükafatını aldı . Rabbim benimde benim gibilerinde yardımcısı olacaktır elbet
anacım napım hızınıza yetişemiyorum hepsini alıntılayıp öyle toptan yazıyorumkızzz mukmukee hepsine toplu cevap veriyosun valla yarım sayfa tutuyoo
oyy kıyamam ben izin alabiyorsan al tabii acısını çıkartın ayrı kaldığınız günlerinn
aminn canımm inşallahhöyle evet tek avuntum bu zatenn:132: tartışmaya fırsat olmıycak hasret gidermekten inşallahhh
alırım canım istedim mi izin alırım ben vermezse koyarım postayı gelmiyorum işe derim biter giderizin alma gibi bi drumun varsa al tabi ki,
gezin,dolaşın,öpüşün
lunna ben kendim yapıyorum ama tamamlayamıyorum bi türlü:26:Ben günah olduğunu hiç bilmiyordum her ay gidiyorum. :26: Kendin nasıl yapıyorsun ki tatlım ben öldürseler çekemem onu ordan. İlk başladığımda 2 kişi giriyordu ağdama. Biri yapmaya biri ellerimi tutmaya
hahah.
bi zamnlar avatarımdı.pros un midesi bulanmış sümüklü diye,kaldrıverdm
:
gelin hanım biz senle aynı gün evlenicez ya hayırlısıyla inşallah bi de bakıyomuşuz ki bebiş haberini de aynı zamanda veriyoruzikimizde bebek mevzusunu ertelemek istemiyoruz ayy keşke balayı dönüşü bi de baksam ki hamileyim ne güzel olurdu
valla bende bişey yok:26: ama diğer bölgeler için gideceğimi sanmıyorumyaa bende lazere gitme istiyorum ama hem güvenemiyorum korkuyorum bir şey olur diye bir de çok sağlıksız diyee :18:
niye ben 6 da çıkıyorum yaaaaşağı mahalle hee benim d eaklımda yaa ama utanıyorum gitmeye:44:
alırım canım istedim mi izin alırım ben vermezse koyarım postayı gelmiyorum işe derim biter giderha şimdi çıkmışım işten ha 2 ay sonra far etmez bana ama ona fark eder hasretim sevgilime kaç zamandır zaten iş miş umrumda değil
nazarım aynı durumdayız bende o kadarını yapabiliyorum anca ya ama düğüne kadar halletmem lazım:26::26:
niye ben 6 da çıkıyorum yaaa:
duymuştum da bende korkudan gidememmmharam olduğunu bilmiyodum ama korkudan gitmiyorum ben de:26::
anacım napım hızınıza yetişemiyorum hepsini alıntılayıp öyle toptan yazıyorumisterse izin vermesin valla oyarımmm :
ben o kadar erken düşünmüyorum canım
kasım aralık gibi falan istiyorum hayırlısı tabi
rabbim isedgimiz zaman nasip eder inşallah bekletmeden
yeni konumuz ağda mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?