Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

kendim ağda yapıyorum , hiç zorlanmıyorum çok şükür.
Eğer zorlanırsan kremler var alırsın kuzucum , hem günahı olmasa bile ben utanırım

Ben günah olduğunu hiç bilmiyordum her ay gidiyorum. :26: Kendin nasıl yapıyorsun ki tatlım ben öldürseler çekemem onu ordan. İlk başladığımda 2 kişi giriyordu ağdama. Biri yapmaya biri ellerimi tutmaya

kendim ağda yapıyorum , hiç zorlanmıyorum çok şükür.
Eğer zorlanırsan kremler var alırsın kuzucum , hem günahı olmasa bile ben utanırım
azcık bi yerini kndim alamıyorum ki tahmin ediyosunuzdur ennn ince yer:18:
krem bi işe yaramıyo jilt gbi

belediye ye bağlı bir şirkette canımm sen pekii

ben şahıs şirketnde mhasebcym canm

Ben günah olduğunu hiç bilmiyordum her ay gidiyorum. :26: Kendin nasıl yapıyorsun ki tatlım ben öldürseler çekemem onu ordan. İlk başladığımda 2 kişi giriyordu ağdama. Biri yapmaya biri ellerimi tutmaya
yinede yanlış yönlendirmek istemem bide siz araştırın kızlar , ilk aldığımda illaki acı hissettim ama artık alıştık ohh miisss

yavru acı hissetmemen için kremler var onlardan al dene ben sana detaylı anlatırım

Son düzenleme:

.....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
şaka maka,inşallah iyiy geçiniriz

son 1 buçuk saat.

* ay ben aşağı mahalle (annem öyle der) için ağdaya gitmk istiyorum ama çekiniyorum
niye ben 6 da çıkıyorum yaaa aşağı mahalle hee benim d eaklımda yaa ama utanıyorum gitmeye:44:

haram olduğunu bilmiyodum ama korkudan gitmiyorum ben de:26:

amin canım amin allah sende zeliş gibi gönlündne geçeni yaşarsın

anacım napım hızınıza yetişemiyorum hepsini alıntılayıp öyle toptan yazıyorum isterse izin vermesin valla oyarımmm

izin alma gibi bi drumun varsa al tabi ki,
gezin,dolaşın,öpüşün
alırım canım istedim mi izin alırım ben vermezse koyarım postayı gelmiyorum işe derim biter gider ha şimdi çıkmışım işten ha 2 ay sonra far etmez bana ama ona fark eder hasretim sevgilime kaç zamandır zaten iş miş umrumda değil
lunna ben kendim yapıyorum ama tamamlayamıyorum bi türlü:26:

ben şahıs şirketnde mhasebcym canm

nazarım aynı durumdayız bende o kadarını yapabiliyorum anca ya ama düğüne kadar halletmem lazım:26::26:

ben o kadar erken düşünmüyorum canım
kasım aralık gibi falan istiyorum hayırlısı tabi
rabbim isedgimiz zaman nasip eder inşallah bekletmeden

yeni konumuz ağda mı kızlar

yaa bende lazere gitme istiyorum ama hem güvenemiyorum korkuyorum bir şey olur diye bir de çok sağlıksız diyee :18:
valla bende bişey yok:26: ama diğer bölgeler için gideceğimi sanmıyorum

bende utanıyorum,kndim baya alıştım ama.
yani düğüne ne kaldı, daha rahat alışverişini yaparsın hem.
her halukarda nişanlınlasın,anlaşıldıııı

niye ben 6 da çıkıyorum yaaa :

olsun kız bir saatten bir şey olmazz

haram olduğunu bilmiyodum ama korkudan gitmiyorum ben de:26::
duymuştum da bende korkudan gidememmm

anacım napım hızınıza yetişemiyorum hepsini alıntılayıp öyle toptan yazıyorum isterse izin vermesin valla oyarımmm:

hee iyi yapıoysun bende zor yetişiyorumm al tabii izinn şimdi almıycan da ne zaman alıcann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…