- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.161
öyle lunnam 6 ya kadar eşlik ediyim sanayarın büyük gün p.tesiyi iple çekicem inşallah her şey güzel geçer
Cnm benim ya çok tatlısın çok mutlu oluyorum böyle derdime heyecanıma ortak olduğunuzdaBen akşama uyuyamam heralde gerçi 100 kere gördüğüm insanlar ama bu sefer başka işte ne bileyim
benn geldimmmyarın ne vardı lunnaaa
ama sende kapalı bi bayansın canım, abartma o kadar da
daha mülayim bişiy seç. ben açık olduğum halde giyemem heralde. :44:
sevgilin haklı ama sadece elbisenin kapalılığı konusunda
hasretimize dayanamadın dimekyarın lunnanın kv si onlara gelicek annesiyle tanışıcakalar
yaa aşkolsun amaao da sadece baş açık tesettür elbise istiyor ama öyle ne anlamı var istemem ben öylee , hem benim bacaklarım ince güzel olur şu tarz elbiseler sadece model olarak yani tabi bu kadar abartılı değill
Eki Görüntüle 740551 Eki Görüntüle 740552
yavrum ne çabuk maşallah yarım saatte eve gitmiş yemeği yemiş soyunmuş dökünmüşgeldim evime yemegimi yedim ustumu degistirdim uzandim. bi bakayim kim var kim yok dedim. telden giriyorumm
yaa aşkolsun amaao da sadece baş açık tesettür elbise istiyor ama öyle ne anlamı var istemem ben öylee , hem benim bacaklarım ince güzel olur şu tarz elbiseler sadece model olarak yani tabi bu kadar abartılı değill
kv annemle tanışmaya gelicek ya kuzummmbenn geldimmmyarın ne vardı lunnaaa
Tekrar hoşgeldin bizsiz duramadın dimiiiiigeldim evime yemegimi yedim ustumu degistirdim uzandim. bi bakayim kim var kim yok dedim. telden giriyorumm
Tatlım hazırlık dediğin evimizin heryeri zaten temiz annem yarın normal günlük temizlik yapacak. Havuç toplarını bugün yapmış ben akşama böreği yapıcam diğerlerini de yarın halledicez bi şekildeTABİ Kİ daha başka canım benimpeki hazırlıkları kim yapıcak malum yarın çalışıyosun annen mi yapıcak?
hee dayanamadımm eve geldim girdim hemennoo ne güzell hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlııı
yavrum ne çabuk maşallah yarım saatte eve gitmiş yemeği yemiş soyunmuş dökünmüşev çok mu yakın canım?
anovvv bende giyemem kızkadınlar arası bi kına olsa da alışık olmadığım için pek giyebileceğimi zannetmiyorum ama içinde kalcağına kına gecende giy
Tatlım bence sevgilinin kadınlar arası da olsa izin vermemesinin sebebi şu. Sevgilinin ailesi kapalı siz kapalısınız. Eğer erkek tarafı kadınlar dedikoducuysa fln laf edebilir bence onu düşünüyodur. Çünkü bizde aynı durum var ordan biliyorumyaa aşkolsun amaao da sadece baş açık tesettür elbise istiyor ama öyle ne anlamı var istemem ben öylee , hem benim bacaklarım ince güzel olur şu tarz elbiseler sadece model olarak yani tabi bu kadar abartılı değill
ama ben gidiyorum şimdihadi kızlar yarın görüşmek üzere
onları diyodum zaten canım ikramlarınızı kim hazırlıcak diye ama halledersiniz maşallah hamarat kızsın sen de kaç gündür temizlik yapıyosun zatenkv annemle tanışmaya gelicek ya kuzummm
Tekrar hoşgeldin bizsiz duramadın dimiiiii
Tatlım hazırlık dediğin evimizin heryeri zaten temiz annem yarın normal günlük temizlik yapacak. Havuç toplarını bugün yapmış ben akşama böreği yapıcam diğerlerini de yarın halledicez bi şekilde
ne güzel ben yürüyerek gidicem iki haftaya tatlı bi kız olucam tekrar aşık edicem kendime aşkımıevime 5 dk.uzaklikta canim. ayy yogurt yedim uykum geldi uyurum bide gelsin kilolar .
Tatlım bence sevgilinin kadınlar arası da olsa izin vermemesinin sebebi şu. Sevgilinin ailesi kapalı siz kapalısınız. Eğer erkek tarafı kadınlar dedikoducuysa fln laf edebilir bence onu düşünüyodur. Çünkü bizde aynı durum var ordan biliyorum
kv annemle tanışmaya gelicek ya kuzummm
Tekrar hoşgeldin bizsiz duramadın dimiiiii
Tatlım hazırlık dediğin evimizin heryeri zaten temiz annem yarın normal günlük temizlik yapacak. Havuç toplarını bugün yapmış ben akşama böreği yapıcam diğerlerini de yarın halledicez bi şekilde
Sen zaten çoooooook tatlı bi kızsın seviyorum senionları diyodum zaten canım ikramlarınızı kim hazırlıcak diye ama halledersiniz maşallah hamarat kızsın sen de kaç gündür temizlik yapıyosun zaten
ne güzel ben yürüyerek gidicem iki haftaya tatlı bi kız olucam tekrar aşık edicem kendime aşkımı
lunna tam 12 den vurdun bebeğimçok mantıklı söylemeden çıkamadım hadi kaçtım
duramadim degil dedim bn yokken sikilmasinlar
ayy neler oldu bitti pazrtesiye kadar beklicez. kim kim gelceklermis? sonra babayla gelirler :) byle byle olur bu isler.
anaammmm. valla kendine guveniyorsan giy.
sasirdim acikcasi senin byle bi elbise dusunmene
anovvv bende giyemem kızkadınlar arası bi kına olsa da alışık olmadığım için pek giyebileceğimi zannetmiyorum ama içinde kalcağına kına gecende giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?