Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

öyle lunnam 6 ya kadar eşlik ediyim sana yarın büyük gün p.tesiyi iple çekicem inşallah her şey güzel geçer

Cnm benim ya çok tatlısın çok mutlu oluyorum böyle derdime heyecanıma ortak olduğunuzda Ben akşama uyuyamam heralde gerçi 100 kere gördüğüm insanlar ama bu sefer başka işte ne bileyim

Cnm benim ya çok tatlısın çok mutlu oluyorum böyle derdime heyecanıma ortak olduğunuzda Ben akşama uyuyamam heralde gerçi 100 kere gördüğüm insanlar ama bu sefer başka işte ne bileyim

TABİ Kİ daha başka canım benim peki hazırlıkları kim yapıcak malum yarın çalışıyosun annen mi yapıcak?

geldim evime yemegimi yedim ustumu degistirdim uzandim. bi bakayim kim var kim yok dedim. telden giriyorumm

ama sende kapalı bi bayansın canım, abartma o kadar da
daha mülayim bişiy seç. ben açık olduğum halde giyemem heralde. :44:
sevgilin haklı ama sadece elbisenin kapalılığı konusunda

yaa aşkolsun amaa o da sadece baş açık tesettür elbise istiyor ama öyle ne anlamı var istemem ben öylee , hem benim bacaklarım ince güzel olur şu tarz elbiseler sadece model olarak yani tabi bu kadar abartılı değill

Son düzenleyen: Moderatör:
geldim evime yemegimi yedim ustumu degistirdim uzandim. bi bakayim kim var kim yok dedim. telden giriyorumm
yavrum ne çabuk maşallah yarım saatte eve gitmiş yemeği yemiş soyunmuş dökünmüş ev çok mu yakın canım?

anovvv bende giyemem kız kadınlar arası bi kına olsa da alışık olmadığım için pek giyebileceğimi zannetmiyorum ama içinde kalcağına kına gecende giy

benn geldimmm yarın ne vardı lunnaaa
kv annemle tanışmaya gelicek ya kuzummm
Tekrar hoşgeldin bizsiz duramadın dimiiiii
TABİ Kİ daha başka canım benim peki hazırlıkları kim yapıcak malum yarın çalışıyosun annen mi yapıcak?
Tatlım hazırlık dediğin evimizin heryeri zaten temiz annem yarın normal günlük temizlik yapacak. Havuç toplarını bugün yapmış ben akşama böreği yapıcam diğerlerini de yarın halledicez bi şekilde

evime 5 dk.uzaklikta canim. ayy yogurt yedim uykum geldi uyurum bide gelsin kilolar .

Tatlım bence sevgilinin kadınlar arası da olsa izin vermemesinin sebebi şu. Sevgilinin ailesi kapalı siz kapalısınız. Eğer erkek tarafı kadınlar dedikoducuysa fln laf edebilir bence onu düşünüyodur. Çünkü bizde aynı durum var ordan biliyorum

onları diyodum zaten canım ikramlarınızı kim hazırlıcak diye ama halledersiniz maşallah hamarat kızsın sen de kaç gündür temizlik yapıyosun zaten

evime 5 dk.uzaklikta canim. ayy yogurt yedim uykum geldi uyurum bide gelsin kilolar .
ne güzel ben yürüyerek gidicem iki haftaya tatlı bi kız olucam tekrar aşık edicem kendime aşkımı

lunna tam 12 den vurdun bebeğim çok mantıklı söylemeden çıkamadım hadi kaçtım

duramadim degil dedim bn yokken sikilmasinlar
ayy neler oldu bitti pazrtesiye kadar beklicez. kim kim gelceklermis? sonra babayla gelirler :) byle byle olur bu isler.

Sen zaten çoooooook tatlı bi kızsın seviyorum seni hadi git artık
duramadim degil dedim bn yokken sikilmasinlar
ayy neler oldu bitti pazrtesiye kadar beklicez. kim kim gelceklermis? sonra babayla gelirler :) byle byle olur bu isler.

Şımarık şey seni Evde netim olsa 7/24 burda olurdum ya ama o zmn bu çocuk beni bırakırdı heralde. Buraya ilk takılmaya başladığımda sizinle konuşmaktan ona msj atmıyodum sorup duruyo napıyosun bu tarihlerde işlerinin azalması lazım fln diye diyorum müşteriler bastırdı bende anlamadım

anaammmm. valla kendine guveniyorsan giy.
sasirdim acikcasi senin byle bi elbise dusunmene

niye şaşırdın kızz çook zamandır içimdedir yanii kınamda giymesem bi daha ne zaman böyle bir şey giyebilirim kii
tabiki o elbieyi giyebilecek kadar ince olmalıyım önce ama benimki ikna olmazz siz bile böyle diyosanızz

anovvv bende giyemem kız kadınlar arası bi kına olsa da alışık olmadığım için pek giyebileceğimi zannetmiyorum ama içinde kalcağına kına gecende giy

bilemiyorumm ama çok içimde kalacağı kesinnn :26:kendimi kötü hissettim şimdi bak siz böyle deyinceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…