Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

valla bende bişey yok:26: ama diğer bölgeler için gideceğimi sanmıyorum]

iştee önemli olan diğer bölge zatenn kurtuldun mu yaşadınn bilemiyorum bende korkuyorum birazz sonuçta herşeyin bir sebebi var o tüyler de boş yere değil tabi ama zorluğu da bir yandan

olsun kız bir saatten bir şey olmazz

duymuştum da bende korkudan gidememmm

hee iyi yapıoysun bende zor yetişiyorumm al tabii izinn şimdi almıycan da ne zaman alıcann
dimi ya zaten mali tatilde izinli olmuyorum çalışıyorum hele bi izin vermesin istediğimde ben eli maşalı elemanım canım patron o mu ben miyim belli değil valla

öyle kuzucum şöyle tabuları yıkıp nişanlıma bi gelinlik şov yapasım var onu konuşuyoduk şimdi askılı açık bi şey istemiyorum diyo haberin olsun gerdanın örtülecek kollarında bi kısmı kapanıcak bla bla bla sanki bilmiyorum nişanda bile dikkat ettim illa sinir edicek

dimi ya zaten mali tatilde izinli olmuyorum çalışıyorum hele bi izin vermesin istediğimde ben eli maşalı elemanım canım patron o mu ben miyim belli değil valla:

oo aferin o zaman sana canımm

amann sorma illa sinir ederler sen sanki bilmiyorsun neyin ne olduğunu hıhhh

hiç sorma nazarım ya
bu aralar o konuyla baya ilgiliyim bende malumm
hmm şey nasıl desem ki canım da cok tatlı ama agdayla gerekeni yapıyorum
evlenmeye az kaldı
evleneceklerin ilgi alanlarından biri bu konu zaten
ama en iyisi ağda yani baya bi zamanda çıkmıyor hem.
benim taktiğim şu , önce bacaklarımı alıyorum, sonra malum bölge
ee haliyle uyuşmuş oluyo zaten bi de insana cesaret geliyo
o gazla bayasından kurtuluyorum. ama acucuk bi yeri kalıyo işte. efffff

iştee önemli olan diğer bölge zatenn kurtuldun mu yaşadınn bilemiyorum bende korkuyorum birazz sonuçta herşeyin bir sebebi var o tüyler de boş yere değil tabi ama zorluğu da bir yandan
olmasaydı eyidi napcaz, mecburr

zaten sende açık istemiyorsun ki. akıllı ya illa söylecek işte
alana kadar konuşur bunlar , he de canım boşver.

benimkisi de kına gecesinde bile açık olmamı istmeiyor kadınlar arası da olsa hayalimdeki açıklıkta bir kıyafete yok diyorr bende o gün gelsin o telaşta kaynatırım ben onu araya diyorumm ama o günde giyemiyceksem ne zaman giyeceğim kızlarr

Son düzenleyen: Moderatör:

kadınlar arasında olcaksa kına gecen, ona niye karışıyor ki? :44: altı üstü başın açık olacak sadece. :44:

kadınlar arasında olcaksa kına gecen, ona niye karışıyor ki? :44: altı üstü başın açık olacak sadece. :44:

ben şöyle tabi o zamanlar daha değişik modeller çıkar ama şimdilik önü kısa arkası uzun dekolteli mekolteli baya açık bir elbise istiyorum neden bilmem ama öylee onun tabirine göre de sadece saç açık elbise baya kapalı oalcakmış öyle herkes neden görecekmiş kadın da olsalar falan amann hiçte bilemm :76:işte bu benim kınam dedim sinanee demi ama

senin taktiğin de güzelmiş ama ben bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum canım o yüzden o taktiği uygulayamıyorum
evet evet bu da evliliğin acı telaşı

evett kızlar bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz ben gidiyorumm , kendinize ciciş bakınn çok şey kaçırmak istemiyorummm byeeee

ama sende kapalı bi bayansın canım, abartma o kadar da
daha mülayim bişiy seç. ben açık olduğum halde giyemem heralde. :44:
sevgilin haklı ama sadece elbisenin kapalılığı konusunda

ona alıstım heralde cok uyusmuyo canım
ama bi gün denicem bu taktiği belki işe yarar simdilik farklı zamanlarda yapıyorum ki cok canım acımasın
az kalmıs ya 20 dk nedir ki hemn gecer

farklı zamnlarda denersen daha cok acır . hazır cesaret gelmişken cırt cırt hallet.
etrafı toparlıyım da kaçayım bari, çok sıkıldım bi de acıktıım

oo aferin o zaman sana canımm

amann sorma illa sinir ederler sen sanki bilmiyorsun neyin ne olduğunu hıhhh

aynen işte he diyip geçiyorum

işte laf olsun da ben sinirleniyim neyse aradı konuştuk gönlümü aldı kızlar balayı için karlı bi yere gidelim diyo bu çocuk kayak yapalım beraber diyo eylülde ne karı
evett kızlar bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz ben gidiyorumm , kendinize ciciş bakınn çok şey kaçırmak istemiyorummm byeeee
güle güle canım darısı benim mesai bitimime yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…