- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.181
ama ben gidiyorum şimdihadi kızlar yarın görüşmek üzere
Tatlım bence sevgilinin kadınlar arası da olsa izin vermemesinin sebebi şu. Sevgilinin ailesi kapalı siz kapalısınız. Eğer erkek tarafı kadınlar dedikoducuysa fln laf edebilir bence onu düşünüyodur. Çünkü bizde aynı durum var ordan biliyorum
kv annemle tanışmaya gelicek ya kuzummm:
Oyş Allah kavuştursun kuzum :)sevgilimle yaptığım telefon görüşmesi sonucunda karar verildi kızlarcığımmmmm 6 temmuz 13.20 uçağıyla havalara uçuyor kavuşuyoruzzz
Senin ağzını yerim len :)yaa bende diyorumm bu çenesinin yayı düşmüş karıyı bir yerden tanıycam ama nerdeenn
naptınn kuzuummm özledim gel bi sarılalımm geeell
Valla ben sadece annemle gittim onun haricinde sadece morinci vardı bizim hani Neslihan o gördü o kadar :)mecbur görecekkk,bnde görmesin istyrm,
kırmzı geliiiiinmsen gelinlik denedin, gördülermiiii:26:
nolduuuu yvrum ne duası? :26::26::26::26:
hatırlayamayacağın kadar önce bir hastaneye başvuru yapmıştım ya , dün arandım bugün ön mülakata gittim .
İçim içimi yiyo inşallah olursa temmuzda başlıyoruumm
Dua edin noluuurr
hımm evett olabilir canım o yüzden kimse görmesin diyorrr olabilirrrama onun istdiği gibi giyeceksem de başımı açmam daha iyiii
Niye ki tatlım güzel kapalı bi elbise giyersin kapalı derken bu elbiselerden biraz daha dekoltesiz ama normalde de giyemeyeceğin bişey olursa içinde kalmamış olur saçını da afilli bişey yaptırırsın. tütütüütü kızımıza maşallah diyen teyzelerin nazar tükürüklerini kabul edersin
Burdan el birliğiyle sana prenses gibi bi kına elbisesi buluruz tatlım merak etme senzatenn saçımı uzatıyorum kaçç senedir anca belimi geçti dalgalı çok severim uzun saç onu da kınama saklıyorum iştee öyle olucak artık şık güzel bir abiye seçerim çokta sade istemem hıhh
Ben yarın gelemicem herhalde şimdiden lunnama bol şans diliyim
İnşallah hersey beklediğin ve istediğin gibi geçer kuzucum:)
İyi akşamlar kızlar
Burdan el birliğiyle sana prenses gibi bi kına elbisesi buluruz tatlım merak etme sen
inşallah canımm o günler bir gelsin de hayırlısıyla
sanki hiç gelmiycek gibi o akdar çok var kiii
Bana da kendim için öyle geliyo ama birlikte gün sayıcaz balım
Bana da kendim için öyle geliyo ama birlikte gün sayıcaz balım
inşallah canımm o günler bir gelsin de hayırlısıyla
sanki hiç gelmiycek gibi o akdar çok var kiii
sorma canım yaasenin ne kadar var şimdi tatlım nişanlı mıydın ay bir türlü öğrenemedim
gecer kızlar gecer bana da öyle geliyodu ama simdi sadece 2 ay 25 gün kaldı allahın izniyle
kızlar gelın ama artık
:118::118::118:bende sızı cok ozledümmmmmmmmmmmmmm boncukla haber gonderdım sızeeezelemmmmmmmmmmmm lililililililiçıkmışsın mapustan annem geçmiş ossun yavrum yiter artık girme şu mapuslara özledim seni valla
:118::118::118:bende sızı cok ozledümmmmmmmmmmmmmm boncukla haber gonderdım sızeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?