- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.361
Aaa ne güzel olur sizin için. Bak kırmızı gelinle morinci ne iyi arkadaş oldular siz de görüşün sen de yalnızlık çekmemiş olursun
inşallah canım ben de isterim tabi ki dediğin gibi nişanlımın ailesinden ve kız kardeşimden başka kimse yok tanıdığım bildiğim orada. kardeşim de okuyo anca hafta sonları gelebilecek yanıma ya da çıkıp gezebilicez
Nişanlının ailesi, kardeşin alışana kadar sana yeter tatlım. Zaten zmnla komşular fln kafana göre bi çevre edinirsin. Belki kurslara fln katılırsın sıkılmazsın böylelikle
ne cok konuşmuşunuz la yoruldum okurken
nereye dağıldı herkes öğle yemeğine mı gittiler
bende artık bavulumu hazırlamaya başlıyorum kızlar anca toplarım o kadar eşyayı
hadi bakalım inşallah tayinin de bi çıksın daha dönme oraya hep kocanın yanında ol inşallah canım
İşte yolcuğun en zevkli kısmı bavul hazırlamakne cok konuşmuşunuz la yoruldum okurken
nereye dağıldı herkes öğle yemeğine mı gittiler
bende artık bavulumu hazırlamaya başlıyorum kızlar anca toplarım o kadar eşyayı
KURSLAR VAR AKLIMDA CANIM tezhip öğrenicem inşallah :107:
dualarım seninle canım allah kimseyi sevdiğinden ayrı komasın, aminamin inşallah cnm ya dua edin bana aklınıza geldikçe
İşte yolcuğun en zevkli kısmı bavul hazırlamak
Tezhipin ne olduğuna şöyle bi baktım çok güzel tatlım. Yaptıklarından bize de gönderirsin artık
İşte yolcuğun en zevkli kısmı bavul hazırlamak
Tezhipin ne olduğuna şöyle bi baktım çok güzel tatlım. Yaptıklarından bize de gönderirsin artık
dualarım seninle canım allah kimseyi sevdiğinden ayrı komasın, amin
gönderirim tabiki tatlım evinizin bi hediyesi olur benden inşallah
Kuzummmm çok tatlısındualarım seninle canım allah kimseyi sevdiğinden ayrı komasın, amin
gönderirim tabiki tatlım evinizin bi hediyesi olur benden inşallah
evet özellikle gttiğin yerde sevdiğin insanlar varsa
[
hem de nasıl
Mavidamat'da yerinde duramıyordur şimdi. Ne güzel heyecanlar bunlar ya
hehehheeh koptum
heyecanlıdır demi
arada beni özledin mi diyorum cık diyo uyuz mudur nedir
sanki bilmiyorum ben ne kadar özlediğini :103:
Seni gıcık etmek için söylüyo işte. Sende oraya gittiğinde hiç yüz verme geç karşısındaki koltuğa hiç takmıomuş gibi davran sen özlememiştin de bak nasıl kovalıyo seni
uyuz işte uyuz kocam benım
ayy dayanamayız biz öyle ayrı koltuklarda falan
Biliyomusun bende hiç dayanamıyorum ya. Bi yerden yanımda oturacak illa o eller birbirine değecekYoksa eksiklik hissediyorum sanki
aynen aynen
bi de ilk bizim eve geldiği zamanlarda koltuğun farklı uçlarına oturuyorduk utanıyoruz falan
sonra bi bakıyoruz yanyana gelmişiz
nasıl olduysa
Hee sevgilin sevmiyorsa baya şanslısın o zaman :)Tatlım bende 1 kez eminönünde yemiştim çok hoşuma gitmişti. Ama tabi ekmeğin içinde yeşillik fln anlamıyosun balık yediğini. Benim sorunum görüntüsüyle ilgili tabi artık tadını da tanıdığım için görmesemde fayda etmiyo. Neyseki sevgilimde balığı pek sevmez. 40 yıl yemese aklına gelmez. O yönden rahatım
Aynen bende gördükçe yine alırım herhalde seviyorum almayı :)kuzum ben balık hastasıyım kız makarnayı bile somon balıklı yapıyorum bazen dehşet bişi evleniyim gel evime sana yapıyım her gün istersin valla. biz ailece balık çok severiz ama kızartma değil ızgara canım çekti bakk
aynen canım ama bende çok para vermiştim ama çok şükür bitirdim arada yine beğendiğim bi şeyler oluyo alıyorum ekstradan değişiklik güzeldir
biz boş kalan odamızı çalışma odası olarak yapıcaz canım hem çalışma odası olacak hem hobi odamız o şekilde döşicez:107:
işte gardolabı getirince adamalar o zaten yerleri silmiş olacak sıkıntı olmaz. ayy biz böyle düşünüyoruz falan ama her şey bi güzel olucak inşallah içini ferah tutsiz düğünü nasıl yapıcaksınız canım? biz yemekli bi kır düğünü düşünüyoruz istanbulda yer arayışına başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?