Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Aaa ne güzel olur sizin için. Bak kırmızı gelinle morinci ne iyi arkadaş oldular siz de görüşün sen de yalnızlık çekmemiş olursun

inşallah canım ben de isterim tabi ki dediğin gibi nişanlımın ailesinden ve kız kardeşimden başka kimse yok tanıdığım bildiğim orada. kardeşim de okuyo anca hafta sonları gelebilecek yanıma ya da çıkıp gezebilicez

Nişanlının ailesi, kardeşin alışana kadar sana yeter tatlım. Zaten zmnla komşular fln kafana göre bi çevre edinirsin. Belki kurslara fln katılırsın sıkılmazsın böylelikle

ne cok konuşmuşunuz la yoruldum okurken
nereye dağıldı herkes öğle yemeğine mı gittiler
bende artık bavulumu hazırlamaya başlıyorum kızlar anca toplarım o kadar eşyayı

ne cok konuşmuşunuz la yoruldum okurken
nereye dağıldı herkes öğle yemeğine mı gittiler
bende artık bavulumu hazırlamaya başlıyorum kızlar anca toplarım o kadar eşyayı
İşte yolcuğun en zevkli kısmı bavul hazırlamak
KURSLAR VAR AKLIMDA CANIM tezhip öğrenicem inşallah :107:

Tezhipin ne olduğuna şöyle bi baktım çok güzel tatlım. Yaptıklarından bize de gönderirsin artık

amin inşallah cnm ya dua edin bana aklınıza geldikçe
dualarım seninle canım allah kimseyi sevdiğinden ayrı komasın, amin

İşte yolcuğun en zevkli kısmı bavul hazırlamak

Tezhipin ne olduğuna şöyle bi baktım çok güzel tatlım. Yaptıklarından bize de gönderirsin artık

gönderirim tabiki tatlım evinizin bi hediyesi olur benden inşallah

hehehheeh koptum
heyecanlıdır demi
arada beni özledin mi diyorum cık diyo uyuz mudur nedir
sanki bilmiyorum ben ne kadar özlediğini :103:

Seni gıcık etmek için söylüyo işte. Sende oraya gittiğinde hiç yüz verme geç karşısındaki koltuğa hiç takmıomuş gibi davran sen özlememiştin de bak nasıl kovalıyo seni

Biliyomusun bende hiç dayanamıyorum ya. Bi yerden yanımda oturacak illa o eller birbirine değecek Yoksa eksiklik hissediyorum sanki

aynen aynen
bi de ilk bizim eve geldiği zamanlarda koltuğun farklı uçlarına oturuyorduk utanıyoruz falan
sonra bi bakıyoruz yanyana gelmişiz
nasıl olduysa

Hee sevgilin sevmiyorsa baya şanslısın o zaman :)
Aynen bende gördükçe yine alırım herhalde seviyorum almayı :)
Bizde sanırım bi yatak ve kitaplık koycaz :)

İnşallah dediğin gibi olur canım :)
Bizde kır düğünü istiyorduk ama Avrupa yakasında kır düğünü mekanları merkezi yerlere cok uzak o yüzden Restaurant düğünü yapıyoruz yemekli olcak :) ama yine yeşillikler icinde üstü açık bir mekan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…