- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.421
Bende bayağı var kuzum bi yemek takımı çatal bıçak takımı fln yok
ayyy bizde de hep böylee trip de atsam oda atıyor sende gönlünü alsın diye bekliyorsunnsorma canımm onun ilgisizliği yüzünden kavga çıktı üzüldüğümü kırıldığımı anlattım yapıcak bir şey yok dedi , mukmuke nin söylediğni söyledim beni üzünce özlemin geçiyor mu dedim yok ne alaka dedi kızdı bir de
sende üzülme o zaman dedisinir etti beni dün akşam senin gibi davranıcam bende bundan sonra sende ilgi görmeyeceksin dedim umrunda olmadı yattı uyudu bende sinirden ağladım ağladım uyudumm
voyage Belek canım :)
Kuzum bende terazi burcuyum cok kararsızım normalde ama işte şansıma hemen beğendim :)
Kuzum siz nikahı yaptınız mı bakim :)
Eylül öncelikle merhaba tanışmadık seninle bir türlü Nazlı ben :)
Bu erkeklerin hepsi ilgi delisi olmuş yavrucum önceden kız tarafı naz tarafı derlerdi şimdi erkekler nas yapıp ilgi bekliyor anlamıyorum. Bişeye kırılıyorsun söylüyosun var efendim sen bana nasıl kırılırsın diyip ona küsüyorlar bu son üretim ecük hatalı olmuş idare edicez artık :)
Bizde gecen yaz yaptık vize için canım yani bende sendenim :)hmm inşallah cok güzel geçer tatlım
evet ben resmen evli bi bayanım
hatta dün evlilik aydönümümüzdü bizim 2. ayımızı doldurduk tatlım
ben tayin isticem ya o yüzden erken yaptık cnm
merhaba nazlıcımevet bir türlü tanışmadık çok aktif bir topikk
sorma canım ama bir görsen sadece mesajlaşırken böyle anlamıyorum ki yanımdayken ben trip yaparım mesela o kadar ilgilidir mesajlarda başka biri oluyor artık söyleyince bile kendini düzeltmiyor ki ilgisizsin diyorum oralı bile değil aynı şeyi bana dese mesela ne kadar ağırıma giderdi ama umrunda değilll
Bizde gecen yaz yaptık vize için canım yani bende sendenim :)
Hatta düğünümüz nikah tarihimizden 1 yıl 1 ay sonra :)
Ama ben daha karı koca lafını sindiremedim o söylediğinde de kızıyorum hatta
Oh çiçek acsın topiğimiz :)
Canım aynından bende de var bir dönem öyleydi kızıp küsmek yok bunlara hep güler yüzlü olcaksın öyle istiyorlar ama yaptıkları hataları da farkında değiller valla bu dönemi biraz sabredip aşmak lazım başka care yok bebeğim
Bizde gecen yaz yaptık vize için canım yani bende sendenim :)
Hatta düğünümüz nikah tarihimizden 1 yıl 1 ay sonra :)
Ama ben daha karı koca lafını sindiremedim o söylediğinde de kızıyorum hatta
Oh çiçek acsın topiğimiz :)
Canım aynından bende de var bir dönem öyleydi kızıp küsmek yok bunlara hep güler yüzlü olcaksın öyle istiyorlar ama yaptıkları hataları da farkında değiller valla bu dönemi biraz sabredip aşmak lazım başka care yok bebeğim
Evli misin canım kaç yaşındasın çalışıyor musunn
off bilmiyorum ki canım dediğin gibi de yaptım ama hiç değişmiyor hep aynı bir de ben böyleyim demesi deli ediyor benii
bir de hiç aramıyor beni sürekli aramızdan mesafeler var sürekli görüşebilen bir çift değiliz ama bu sene telefonda konuşunca sıkılyorum sevmiyorum diye bir şey çıkardı benim zorumla arıyor ben demeden hiç aramıyor arayınca da 5 dk sonra kapatalım diyorbir kaç gündür hiç demedim aramadı hiiç aklına bile gelmiyorrr
aaa öyle mi ne güzel
neden kiii ben seviyorum :119::123:
Resmi olarak evliyiz ama daha düğünüm olmadı canım nişanlıyız yani :) çalışmıyorum artık düğüne odaklanmak için ayrıldım sen neler yapıyosun:)
Hee işte o zor canım bilmiyorum bizimkinde o huy yok aksine sıkılıp kapatalım diyen ben oluyorum yani bence sevgilin suan bi dönemden geçiyor ilişkinizde bir sınavdan öyle düşün sınıyorsunuz biraz sabredersen gecicek hepsi eminim
Bilmem kiii evlenmeden bu cümleyi duymak istemedim sanırım o da üzülüyor bu duruma ama yapcak bişey yok :)
biz ilk başlarda esprisine söylüyoduk sonradan baya adapte olduk canım
zaten evliyiz imam nikahımızda var bi tek düğün kaldı
bahsederken falan kocişim diyorum hoşuma gidiyo sahiplendim iyice bırakmam allahın izniyle
Allah ayırmasın zaten kuzum musmutlu olalım :)
Bizim daha imam nikahımız yok düğün zamanı yapıcaz inşallah :)
amin canım
biz onu da resmi nikahın akşamı yaptık eksik bişey kalmasın dedik
Uslu duruyormusunuz bari :)
Gelinliğin falan hazır mı kuzum senin ev eşya çeyiz ne alemde
Ooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
lunnaa noldu
Sıkılıyorum patlıyorum mutsuzum zmn geçmiyo bi garip hissediyorum
sıkma canını tatlım ya konuşmadınız mı daha erkek arkadasınla
mutlu ol az kaldı aksama güzel bi akşam olacak senin için
Hayır en son sabah 10'da konuştuk tartıştık kapadık bi daha tık yok ya gelmekten vazgeçerlerse
hayır canım böyle ufak tefek bişeyi ailesine anlatmamıştır heralde
böyle bişey yüzünden vazgeçilir mi hiç çocuk oyuncağı mı bu
o simdi senin sabrını ölcüyo heralde bakalım ne kadar dayanabilecek diye kötü düşünme sen
bi de bi elbiseyi neden bu kadar büyüttü ki ailesi cok mu tutucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?