- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.381
Öküz möküz ama yine de seviyorum yaböyle konuşunca aşka geldim
Şuan duvar kağıdı seçiyoruz :)
Aşkım mağazada ben telefonun basındayım çekip gönderiyor keske yanında olsaydım :)
Amma renk var ya basım döndü resmen
sizde mi farklı yerlerdesiniz canm
Evet bebeğim yurtdışında benim sevgilim
aaa inanamıyorum biz de kendi halimizden sikayet ediyoruz seninki daha uzakmış
iş için mi yoksa okul için falan mı orda mı yasacaksınız evlenince
Orda yaşıyor o kuzum bende evlenince oraya gidicem işte şimdi evimizi bulduk boyasını falan yapıyoruz zor vallahi
anladım cnm allah yardımcınız olsun zor oluyordur tabi hazırlık süresince ayrı olmak
hee sevgilin sevmiyorsa baya şanslısın o zaman :)
aynen bende gördükçe yine alırım herhalde seviyorum almayı :)
bizde sanırım bi yatak ve kitaplık koycaz :)
inşallah dediğin gibi olur canım :)
bizde kır düğünü istiyorduk ama avrupa yakasında kır düğünü mekanları merkezi yerlere cok uzak o yüzden restaurant düğünü yapıyoruz yemekli olcak :) ama yine yeşillikler icinde üstü açık bir mekan :)
Pembişim sen hangi şehirdeydin
Valla ben gelinliğimi öyle ortama göre seçmedim canım ilk önce bi gelinlik vardı herkes cok beğenmişti onu alcaktım ama benim öyle coook bayıldığum söyleyemezdi sonra o gelinliği satın almaya giderken kendi gelinliğimi gördüm :)oyy şimdi gelinliğini daha çok merak ettim hemen hemen aynı ortam olucak açık hava yeşillik yemek falan gelinliğin bana örnek olucak
Kızlar çalışıyorum ara ara bakıyorum ne yazıyosunuz diye işleri hafifletmem lazım nişanlım gelince rahatça uzatıyım iznimi
ben öğretmenim cnm o yüzden doğuda çalışıyorum suanda
ama evlenince memleketimize antalyaya gidicem inşallah eşim de orda çalışıyor
amin inşallah canımValla ben gelinliğimi öyle ortama göre seçmedim canım ilk önce bi gelinlik vardı herkes cok beğenmişti onu alcaktım ama benim öyle coook bayıldığum söyleyemezdi sonra o gelinliği satın almaya giderken kendi gelinliğimi gördüm :)
Ah o an demiştim bu benim olcak :)
Hadi ya Allah kolaylık versin canım inşallah evlenince rahat edersin memleketinde :)
Senin memleketine balayına geliyorum ben :)
Valla ben gelinliğimi öyle ortama göre seçmedim canım ilk önce bi gelinlik vardı herkes cok beğenmişti onu alcaktım ama benim öyle coook bayıldığum söyleyemezdi sonra o gelinliği satın almaya giderken kendi gelinliğimi gördüm :)
Ah o an demiştim bu benim olcak :)
Hadi ya Allah kolaylık versin canım inşallah evlenince rahat edersin memleketinde :)
Senin memleketine balayına geliyorum ben :)
:82::82::82::82::82::82:
hoş geldin eylulnaber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?