Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Dün seninle elbise olayını konuşuyoduk ya aynı şey benim başıma geldi akşama diz üstünde elbise giyicektim nasıl olsa bi annesi bi kardeşi olacak ama ona bile yok dedi gıcık

yaa kız kardeşiyle gelmiycek mi sonuçta canım öyle senin şu heyecanınla bir de uğraştığın şeye bakk

yaa kız kardeşiyle gelmiycek mi sonuçta canım öyle senin şu heyecanınla bir de uğraştığın şeye bakk

Aynen tatlım kadın kadına olacağız ama annesi ben normalde de giyiyorum zannedermiş olmazmış sanki kadın beni ilk kez görecek ama gıcıklık olsun işte konuşmuyoruz bugün

Aynen tatlım kadın kadına olacağız ama annesi ben normalde de giyiyorum zannedermiş olmazmış sanki kadın beni ilk kez görecek ama gıcıklık olsun işte konuşmuyoruz bugün

aaa bunları anlamak zor gerçekten canım , hem ilk görüşünüz de değilmiş zaten ama işte anlamazlarr benimki de onlara gideceğim zaman makyaj falan yapma der kendi istedikleri olucak illa canım şöyle bir gün de uzatmayın ama küslüğünüzü
bizde dün kavga ettik biraz hala da öyle sayılırız

Tatlım gönlümü alsa güzel güzel söylese tmm dicem ben kızıyorum o trip atıyo saçmalığa bak. Siz niye kavga ettiniz güzelim

Tatlım gönlümü alsa güzel güzel söylese tmm dicem ben kızıyorum o trip atıyo saçmalığa bak. Siz niye kavga ettiniz güzelim

ayyy bizde de hep böylee trip de atsam oda atıyor sende gönlünü alsın diye bekliyorsunn sorma canımm onun ilgisizliği yüzünden kavga çıktı üzüldüğümü kırıldığımı anlattım yapıcak bir şey yok dedi , mukmuke nin söylediğni söyledim beni üzünce özlemin geçiyor mu dedim yok ne alaka dedi kızdı bir de

sende üzülme o zaman dedi sinir etti beni dün akşam senin gibi davranıcam bende bundan sonra sende ilgi görmeyeceksin dedim umrunda olmadı yattı uyudu bende sinirden ağladım ağladım uyudumm

Son düzenleyen: Moderatör:
amin inşallah canım
öyle miii nereye geliceksiniz canım
voyage Belek canım :)
inşallah ben de hemencecik bi tane beğenirim ya karar bi insanım ve çok sıkıntı çekiyorum bu yüzden o yüzden nişanlım gelince biraz gelinlik de bakıcaz
Kuzum bende terazi burcuyum cok kararsızım normalde ama işte şansıma hemen beğendim :)
heheehe kocişim almaya gelicek beni otogardan inşallah o taşır tatlım

Kuzum siz nikahı yaptınız mı bakim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…