- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.401
lunnaaa kv geldi mi canımminternet gidip geliyor sinir oldumm
Akşama gelicek ya kuzum. Yalnız şuan çok saçma bi durumdayız ya. Gelin damat kavgalı dünürler tanışıyo
heee iyi bakalımaaa niye canımm ne olduu
hoşbuldum kuzum iyiyim sen nasılsınh.sonu pek internete girmezdim de burayı merak ediyorum ne oluyor diyee
Kızlarr ben yokken yaklaşık 10 sayfa ilerlemiş anamm çok geride kaldım
Dün seninle elbise olayını konuşuyoduk ya aynı şey benim başıma geldi akşama diz üstünde elbise giyicektim nasıl olsa bi annesi bi kardeşi olacak ama ona bile yok dedi gıcık
bugün şenlikli bi c.tesiydi canım ondan böyle çok sayfa birikti
yaa kız kardeşiyle gelmiycek mi sonuçta canım öyle senin şu heyecanınla bir de uğraştığın şeye bakk
Aynen tatlım kadın kadına olacağız ama annesi ben normalde de giyiyorum zannedermiş olmazmış sanki kadın beni ilk kez görecek ama gıcıklık olsun işte konuşmuyoruz bugün
kızlar bu eşyalar bitmiyor topla topla
hangi eşyalar canımm çeyiz mii yine fransız benn
aaa bunları anlamak zor gerçekten canım , hem ilk görüşünüz de değilmiş zaten ama işte anlamazlarr benimki de onlara gideceğim zaman makyaj falan yapma derkendi istedikleri olucak illa canım şöyle bir gün de uzatmayın ama küslüğünüzü
bizde dün kavga ettik biraz hala da öyle sayılırız
yok tatlım daha çeyiz değil memlekete gidicem bavul hazırlıyorum da onlardan bahsediyorum
yok tatlım daha çeyiz değil memlekete gidicem bavul hazırlıyorum da onlardan bahsediyorum
off sinir oldum en sonunda çıkıyorum güya c.tesi
hee bizim kafalar direk çeyize gidiyor ne yapalımmçeyiz dedim bende üç beş parça bir şey var kızlarr yaa sizde durum nasıll :121:
O kadar eşya alma kız sonra kim taşıycak o kadar bavulu yolda kalmayasın
Tatlım gönlümü alsa güzel güzel söylese tmm dicem ben kızıyorum o trip atıyo saçmalığa bak. Siz niye kavga ettiniz güzelim
voyage Belek canım :)amin inşallah canım
öyle miii nereye geliceksiniz canım
Kuzum bende terazi burcuyum cok kararsızım normalde ama işte şansıma hemen beğendim :)inşallah ben de hemencecik bi tane beğenirim ya karar bi insanım ve çok sıkıntı çekiyorum bu yüzden o yüzden nişanlım gelince biraz gelinlik de bakıcaz
heheehe kocişim almaya gelicek beni otogardan inşallah o taşır tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?