Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

olur öyle ufak tefek seyler canm ya sıkma canını

Sağ ol tatlım amin. Eveeet çok az kaldı bak kaç haftadan 5 güne düştü Bavulunu hazırlamayı bitirebildin mi

evet ya bi ara hiç bitmeyeceğini düşünmüştüm ama geçti gitti sadece 5 gün kaldı
baya topladım canım birkaç bişey kaldı onları da carsamba günü falan toplıcam

Güzelim hiç sıkma canını dediğim gibi bak kaç yıllık evlilermiş kadın şimdi senin huyunu suyunu tam bilmiyo haliyle biraz mesafeli duracak bu çok normal

nişanlım da öyle dedi ama ne bilim sanki hep bi geriden geliyorum ben tamam allah var arıyo beni ama diyelim ki ben aramış oluyorum kısacık konuşup kapatıyo e bi dur ben aradım arayan insan hadi kapatıyorum der kapatır dimi? konuşuyo oluyorum oldu yavrum annenlere slm kapatıyo. oysa öyle bi insan değil çok konuşkan biri. nişanlım diyo sen yapman gerekeni yap gerisini boşver dert etme e öyle bi insan değilim ki ben. cidden bundan sonra aramayı düşünmüyorum o arayınca açarım o kadar.

ne güzel kuzu benim de 11 günüm kaldı dert etmicem daha napım nişanlımla başka insanlar yüzünden tartışıp duruyorum olan bize oluyo yapmıcam artık

Pembe gelin bak albüm yaptım fotoğraflarımızı koydum

erkek arkadasın demi yanındaki
maşallah cok yakışıyorsunuz
kayınvalidenle annen dsanırım diğerleri de

ne güzel kuzu benim de 11 günüm kaldı dert etmicem daha napım nişanlımla başka insanlar yüzünden tartışıp duruyorum olan bize oluyo yapmıcam artık

evet canm bnce de kimse için birbirinizi kırmaya değmez
olan size olur yoksa boş yere huzursuzluk
idare ediver kv yi falan da nişanlının da dediği gibi sen üstüne düşeni yap gerisini cok takma olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok

aynen öyle canım hem şurda ne kaldı kavuşmaya accık onun keyfini süreyim dimi ama

Sen burada nerde kalıyosun tatlım misafirhane öğretmenevi gibi bi yer mi yoksa tek başına evde mi kalıyorsun?
Benim babaannemde konuşurken aynısını yapardı kuzum. Napıyosun iyimisin hadi sana çok yazmasın der çat diye kapatırdı ama kötü niyetten değildi. O zmn sen dediğin gibi mesafeni koy zaten saygısızlık yapacağını düşünmüyorum ama o arayınca hiç bişey yokmuş gibi davran. Aranıza duvar örme sakın

arkadaşlarımla evde kalıyoruz canm

sanırım ben fazlaca takıyorum. dediğin gibi canım kesinlikle saygısızlık yapacak değilim sadece aramayı kesicem aradığı zaman gayet normal konuşucam. zaten ev konusunda da öyle çok yüz göz olasım yok sınırı en baştan çizicez diye anlaştık nişanlımla.

kesinlikle katılıyorum canım bende şimdiden sınırı çizeceğimizi sürekli belirtiyorum sevgilime, özellikle de aynı apartman da olunca mesafeyi korumak şart. her iki taraf içinde hayırlı olan bu diye düşünüyorum

zaten sürekli aramana gerek yok ki kvdni canım önemli şeyler dışında arada bir önemli günlerde aramak yeterli bence zaten vakti gelince yeterince konuşacaksınız yüzyüze bakacaksınız

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen canım aman daha düşünmüyorum bitti tamamdır

Kimler var? yeni uyeyimmmm..

arkadaşlarımla evde kalıyoruz canm
Sen şimdi evi de boşaltıyormusun tatlım temelli dönüş mü
ne güzel ne güzel
foto bile çekinmişsiniz ortam samimi güzel olmuş demekki
Evet tatlım ortam samimiydi gülüş cümbüş oldu resmen

Biliyomusun aslında çok şanslısın. Baksana nişanlın sürekli yanında annemi arıycaksın anneme şöyle davranıcaksın diye baskı yapmıyor. İnş evlenince de böyle olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…