- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.621
bilmiyorum canım inşallah gereksiz yere üzülüyorumdur evlenince böyle bi şey hissetmem. 3,5 yıllık evliler canım.
direkt ev değil canım ama eve kadar uzanabilir bu sıkıntım. sabah sabah iş yerinde tartışma yaşadım. dünde kv yüzünden nişanlımla biraz atıştık.
Sağ ol tatlım amin. Eveeet çok az kaldı bak kaç haftadan 5 güne düştüBavulunu hazırlamayı bitirebildin mi
Güzelim hiç sıkma canını dediğim gibi bak kaç yıllık evlilermiş kadın şimdi senin huyunu suyunu tam bilmiyo haliyle biraz mesafeli duracak bu çok normal
Pembe gelin bak albüm yaptım fotoğraflarımızı koydum
olur öyle ufak tefek seyler canm ya sıkma canını
evet ya bi ara hiç bitmeyeceğini düşünmüştüm ama geçti gitti sadece 5 gün kaldı
baya topladım canım birkaç bişey kaldı onları da carsamba günü falan toplıcam
Pembe gelin bak albüm yaptım fotoğraflarımızı koydum
ne güzel kuzu benim de 11 günüm kaldıdert etmicem daha napım nişanlımla başka insanlar yüzünden tartışıp duruyorum olan bize oluyo yapmıcam artık
aynen öyle canım hem şurda ne kaldı kavuşmaya accık onun keyfini süreyim dimi amaerkek arkadasın demi yanındaki
maşallah cok yakışıyorsunuz
kayınvalidenle annen dsanırım diğerleri de
evet canm bnce de kimse için birbirinizi kırmaya değmez
olan size olur yoksa boş yere huzursuzluk
idare ediver kv yi falan da nişanlının da dediği gibi sen üstüne düşeni yap gerisini cok takma olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok
aynen öyle canım hem şurda ne kaldı kavuşmaya accık onun keyfini süreyim dimi ama
Afiyet olsun balım
Sen burada nerde kalıyosun tatlım misafirhane öğretmenevi gibi bi yer mi yoksa tek başına evde mi kalıyorsun?olur öyle ufak tefek seyler canm ya sıkma canını
evet ya bi ara hiç bitmeyeceğini düşünmüştüm ama geçti gitti sadece 5 gün kaldı
baya topladım canım birkaç bişey kaldı onları da carsamba günü falan toplıcam
Benim babaannemde konuşurken aynısını yapardı kuzum. Napıyosun iyimisin hadi sana çok yazmasın der çat diye kapatırdınişanlım da öyle dedi ama ne bilim sanki hep bi geriden geliyorum bentamam allah var arıyo beni ama diyelim ki ben aramış oluyorum kısacık konuşup kapatıyo e bi dur ben aradım arayan insan hadi kapatıyorum der kapatır dimi? konuşuyo oluyorum oldu yavrum annenlere slm kapatıyo. oysa öyle bi insan değil çok konuşkan biri. nişanlım diyo sen yapman gerekeni yap gerisini boşver dert etme e öyle bi insan değilim ki ben. cidden bundan sonra aramayı düşünmüyorum o arayınca açarım o kadar.
erkek arkadasın demi yanındaki
maşallah cok yakışıyorsunuz
kayınvalidenle annen dsanırım diğerleri de
Sen burada nerde kalıyosun tatlım misafirhane öğretmenevi gibi bi yer mi yoksa tek başına evde mi kalıyorsun?
Benim babaannemde konuşurken aynısını yapardı kuzum. Napıyosun iyimisin hadi sana çok yazmasın der çat diye kapatırdıama kötü niyetten değildi. O zmn sen dediğin gibi mesafeni koy zaten saygısızlık yapacağını düşünmüyorum ama o arayınca hiç bişey yokmuş gibi davran. Aranıza duvar örme sakın
Evet güzelim erkek arkadaşım. Başı açık olan da annem geçen akşam çekildik. Çok sağ ol tatlım
Sen burada nerde kalıyosun tatlım misafirhane öğretmenevi gibi bi yer mi yoksa tek başına evde mi kalıyorsun?
Benim babaannemde konuşurken aynısını yapardı kuzum. Napıyosun iyimisin hadi sana çok yazmasın der çat diye kapatırdıama kötü niyetten değildi. O zmn sen dediğin gibi mesafeni koy zaten saygısızlık yapacağını düşünmüyorum ama o arayınca hiç bişey yokmuş gibi davran. Aranıza duvar örme sakın
sanırım ben fazlaca takıyorum. dediğin gibi canım kesinlikle saygısızlık yapacak değilim sadece aramayı kesicem aradığı zaman gayet normal konuşucam. zaten ev konusunda da öyle çok yüz göz olasım yok sınırı en baştan çizicez diye anlaştık nişanlımla.
kesinlikle katılıyorum canım bende şimdiden sınırı çizeceğimizi sürekli belirtiyorum sevgilime, özellikle de aynı apartman da olunca mesafeyi korumak şart. her iki taraf içinde hayırlı olan bu diye düşünüyorum
zaten sürekli aramana gerek yok ki kvdni canım önemli şeyler dışında arada bir önemli günlerde aramak yeterli bence zaten vakti gelince yeterince konuşacaksınız yüzyüze bakacaksınız
aynen canım aman daha düşünmüyorum bitti tamamdır
Kızlar yeni üyeyim ama başka topiklere girince fransız kalıyorum yakın zamanda açılan topik göremeyince benım gibi yeni üye olup kimsesiz kalanlar vardır diye düşündüm.
önce benden başlayalım
evliyim 16 aylık bir kızım var ve çalışıyorum.
sizler neler yapıosunuz?
heeh şöyle yaaazaten günü gelince yeterince yanyana olacağız kvlerle
Kimler var? yeni uyeyimmmm..
Sen şimdi evi de boşaltıyormusun tatlım temelli dönüş müarkadaşlarımla evde kalıyoruz canm
Evet tatlım ortam samimiydi gülüş cümbüş oldu resmenne güzel ne güzel
foto bile çekinmişsiniz ortam samimi güzel olmuş demekki
sanırım ben fazlaca takıyorum. dediğin gibi canım kesinlikle saygısızlık yapacak değilim sadece aramayı kesicem aradığı zaman gayet normal konuşucam. zaten ev konusunda da öyle çok yüz göz olasım yok sınırı en baştan çizicez diye anlaştık nişanlımla.
tamamen katılıyorum eylucum
merhaba, hoş geldin aramıza kendini biraz tanıtır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?