Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hımm hadsiz işte canımm sıkma canını boşverrr değmez bilee kendilerini bir şey sanar bazı insanlar amaa cevabını vermişsinn zatenn iyi demişsin vallaa
temizliğin bitti mi bari canımm
gidim patronun yanına diyim ki bi şeyden rahatsız olduğunuz zaman lütfen beni muhatap alın başkasıyla laf göndermeyin bana ben nasıl ki rahatsızlığımı gelip size söylüyosam siz de öyle yapın rica ediyorum. diyim dimi?

sorsan her tartışmada ben haksızım ve haksız olduğumu kabul etmeyip özür dilemeyi kendime yediremiyoyomuşum dün eltim aradı hal hatır sormak için kandilimi de kutladı. kv ler köye gitti demiştim ya köyde tel çekmiyo eltime sordum aradı mı seni kv nasılmış falan ne diceğini bilemedi evet aradı dedi evvelsi gün hı merak ettim iyiler mi falan diye sordum. neyse telefonu kapattık ben hemen nişanlımı aradım bak annen merkeze gittiklerinde yengeni aramış beni aramamış bazı bikaç hareketi oldu ondan beridir diğer geline daha düşkün olduğunu sezdim anlatıyorum nişanlıma. ben ikinci sınıf muamele görüyorum üstüne bi de gidip aynı apartmanda oturtuyosun beni diye dert yanıyorum. o da güye teskin ediyo beni işte sana demiştim huzursuz olursan evimizi satarız başka yere taşınırız doğmamış çocuğa don biçiyosun bık bık bık konuşuyo pranoya yapıyomuşum ne paranoyası dedim kaç olay oldu seziyorum bunu senin hatrına kabul etti beni falan diyorum. sen daha onun gelini değilsin demesin mi nasıl gelini değilim ya dedim neyim ben o zaman evlenince gelini olacakmışım o zamanda böyle yaparsa seni sahiplenmeyi bilirim dedi. tamam sus konuşma daha fazla dedim kapattım tel.i aradan 5 dk geçti bi mesaj geldi aynen aktarıyorum

köyü aradım, anneme dedim ki ya mukmukeye öteki gelinine davrandığın gibi davran, ya da sevmiyosan istemiyosan münafıklık etmeaçık açık söyle, senin yüzünden kavga ediyoruz.

kızlar napardınız siz yerimde olsaydınız? ölür müsün öldürür müsün?

arıyorum arıyorum açmıyo tel.i bitti dedim nişanı atıcam başka çare bırakmıyosun bana nasıl söylersin ben sana anlatıyosam git annene anlat diye mi anlatıyorum dedim. üzülüyorum, geliyorum sana içimi döküyorum. konuş benimle diyosun bana anlat diyosun konuşunca da böyle akılsızca davranıyosun. neyse en son çok ısrar ettim inanamadım yapmaz dedim ohh yapmamış çok şükür öyle bi şey

sen bilirsin ama bence söyleme canımm ya dediğin gibi o arkadaş kendi uydurduysa ne olacak , boşver bence bir daha öyle bir şey olursa o zaman söylerisnn

hımm sana blöf mü yapmış yanii hımm ne desem bilemedim ki canım belki sen öyle hissediyorsundur evlenince daha yakın olacağınız için daha da güzel olacaktır , ama tabii senin anlattıklarını hemen gidip annesine söylememesi lazım dediğin gibi dertlesşiyosun sadece, eltinle de aranız nasıl bilmiyorum ama ona da çok bir şey deme canım mesafeli olmak her zaman en iyisii
kv nin sana karşı soğuk bir tutumu mu var canım

Son düzenleyen: Moderatör:

işte onun için gidip konuşıyım diyorum bi taraflarından uydurmuşsa daha güzel olacak gelicem içeri dicem ki burdakine bi şeyi söylemek istiyosun patron söylüyomuş gibi söyleme cesur ol biraz böyle oyunlara girme

yok kuzum zaten anlatmamış bi şey ben telefonu yüzüne kapattım ya o da böyle bi şey uydurmuş kafasından gözümü korkutmak için ama ya anlatsaydı gerçekten diye ödüm koptu

hımm sen bilirsin canımm söylemek istiyorsan söyle tabii içinde kalmasınn

anladım canımm seni denemiş iştee ama sende söyleseydin sen bir şey anlattığında söylememesi gerektiğini bilsinn , hemen neler düşünüyoruz işte kızlarr bende kv yi anneler gününde aramıştım ilk arayışımdı bir de , ama konuşacak bir şey olmaığı için 2 dakika konuşup kapatmıştık sonra sevgilimin başının etini yedim niye kısacık konuştuk niye bir şey demedi memnun olmamış mı hoşuna gitmiş mi sevinmiş mi niye şöyle dedi niye böyle dedi diyee o da konuşacak bir şey olmadığı için kısa konuştuğumuzu, annesinin memnun olduğunu anlatmak için baya uğraşmıştıı

Son düzenleyen: Moderatör:

Tatlım sen şimdiden kendini onlara karşı soğutma onlar aynı apartmanda olduğu için haliyle daha yakınlar. Ama sende aralarına gidiceksin şimdiden bana daha mesafeli diğer gelini daha çok seviyo diye kendini şartlandırırsan kötü olur güzelim. Eltine o kadar yakın olma derim mesafeli dur herşeyi anlatma. Sonuçta daha tam olarak tanımıyosun. Karşıdan herkes iyidir bi içlerine gir bakalım iyice öğren huyunu suyunu

dünden sonra karar aldım aramıcam hastalık dışında. arıyosa kendi arasın oğlu da dedi içinden gelmiyosa arama e aramıcam dünden sonra içimde kalmadı arama isteği falan.

yok kuzucum diğer gelin aynı apartmanda değil o daha uzak bi yerde oturuyo. hafta da bi ya görüyolar ya görüşmüyolar ama telfondan konuşurlarmış falan. köye giderken yoldan aramış nişanlımı internetten bi bakta rizede konaklayabileceğimiz bi yer baksın diye nişanlım da dışarda olduğu için internetim yok şimdi mukmukeyi ara o bakar demiş. yok demiş şimdi onu rahatsız etmiyim yengeni arıyım demiş. duyunca çok üzüldüm yine nişanlım da diyo ki senden çekiniyodur daha ondan öyle dedi. ne çekinmesi allah aşkına eltm için de şimdilik bi kötülüğünü görmedim iyi bi insana benziyo ama dediğin gibi içlerine girmeden kim nasıl nedir bilemicem.
nişanlıma sorsan annesi kaynanalık yapıcak biri değil hangi erkek annem yapar der ki

Kızlarrr ben yemeğe gidiyorumm gelince bakacağımm benii özleyinn
afiyet olsun canım

Aynen benimki de hep öyle diyo benim annem kaynanalık yapıcak biri değil Şimdilik sorun yok bakalm yaşayıp görücez. Kv seni gerçekten rahatsız etmek istemediği için aramamış olabilir kuzum hemen yanlış anlama. Bi de daha bikaç aydır tanışıyo samimi oluyosunuz. İnş zamanla dahada kaynaşacaksınız. Eltin kaç yıllık evli

Hoşgeldin tatlım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın

bnde iyiyim tatlım cumaya cok az kaldı
tanışma güzel geçmiş cok sevindim tatlım allah tamaına erdirir inş

hoş geldin pembegelinim keyifsizim ben sen nasılsın canım

iyiym canım
hayırdır senın neden keyfin yok geçmişi okuyamadım
ev meselesi falan mı

bilmiyorum canım inşallah gereksiz yere üzülüyorumdur evlenince böyle bi şey hissetmem. 3,5 yıllık evliler canım.
direkt ev değil canım ama eve kadar uzanabilir bu sıkıntım. sabah sabah iş yerinde tartışma yaşadım. dünde kv yüzünden nişanlımla biraz atıştık.

Son düzenleme:

Güzelim hiç sıkma canını dediğim gibi bak kaç yıllık evlilermiş kadın şimdi senin huyunu suyunu tam bilmiyo haliyle biraz mesafeli duracak bu çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…