Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

tamamen katılıyorum eylucum

merhaba, hoş geldin aramıza kendini biraz tanıtır mısın?

Hoşbuldum..Adım Hikmet.. Adana'da oturuyorm. Evliyim, 3 aylık bir bebeğim var. ... Yarın evliliğmizin 1.yılı doluyor..
gunumun hepsi Bebeğimle geçiyor. Adı Mustafa Berk..

Biliyomusun aslında çok şanslısın. Baksana nişanlın sürekli yanında annemi arıycaksın anneme şöyle davranıcaksın diye baskı yapmıyor. İnş evlenince de böyle olur cnm

ayy evet canımm önemli olan evlenince de böyle olması tabii benim sevgilim de çok şükür hiiç öyle baskılar yapmaz inşallah öyle devam ederr

Hoşbuldum..Adım Hikmet.. Adana'da oturuyorm. Evliyim, 3 aylık bir bebeğim var. ... Yarın evliliğmizin 1.yılı doluyor..

amann maşallah canımm daha nice yıllar görürsünüz inşallah
maşallah darısı başımıza artıkk kaç yaşındasın canımm

haklısın tatalım çok şükür yanımda oluyo her zaman ama ben abartınca haliyle ne yapacağını şaşırıyo inşallah şimdi neyse evlenince de öyle olur değişmesin kafi ekstra bi şey beklemiyorum

Öhööö

Hep çene heepp
Canım çok sıkıldı..
ben de çok sıkıldım hatta iş yapıcam az önceki dangozla tartıştık ya ondan bordroları çıkartmasını isticem isteyemiyorum tartıştık diye konuşasım yok hiç

maşallah allah bağışlasın mustafa ismini de pek severim valla:107: ben de 24 yaşındayım çalışıyorum eylüle düğünüm var kısmetse inşallah henüz yeni sayılır evliliğiniz hemen bebişinin olmasının bi dezavantajını yaşadın mı evliliğinde? ben de evlenir evlenmez bebek düşünüyorum da

nazarrrrrrrrr bak görüyo musun yine konuyu bebeğe getirdim

Son düzenleme:

yok tatlım evi boşaltmıyoruz daha
tayinim bi çıksın da inşallah
o zmn tam olarak gidicem simdi eşyalarımın bi kısmı burda kalıcak

hemen tüyoları alıyorsun tabii tecrübelerdennn

bende cok seviyıorm... Babamn ismiydii.. Kocam koymak istedi saolsn... Sevgilik 5 ay nişan 5 ay surdu sonra evlendk... Cocuk da 1.yılmz dolmadan geldi. Evllk de bebek de supeer :d inan tavsiye ederm.. Zor zmnları yok mu var tbi ama .. Yne de ben hiç pişman değilm

öhömmm
niye canımm ne olduu benimde ara ara çook sıkılıyor ama burası var neyse kiii

Askitim aradi.
Ayagini burkmus . agri yapiyomus. bide parmagindan ameliyat olmustu...
revire cikmis. sevk vermisler. yarin hastaneye gidecekmis.
skldim iyice kestrcem parmagimi gelcem diyo. bunaltmislar adami iyice

oo maşallah canım hızlıymışsınız öyle tabi ama güzel yanları mutlu zamanları tüm zorlukların üstünü kapatır hepsi unutulurr eminim ki süper ve paha biçilemez bir duygudur rabbim isteyen herkese nasip etsinn

benim hamilelegm cok kolay geçti. kusma bulantı aşerme hiç olmadı. hamile gibi değildim anlıcagın.. evlili,ğimm ilk zmnlarını dolu dolu yaşadık. diyorlar ya ilk zmnlarn tadını cıkaralm diye boşversinler onu diyenler.. biz gezdk de eglencelere de gttk .. Allahm nurtopuu gbi bi erkek evlat verdi bize.. babasıyla aklmz gdior.. Gaz cıkarnca bilee cıglıklar atıyoruz hele o guluusleri yok muuu.

okudum yavrum ama netim gidiyo surekli. yorum yapiyorum pat net gidiyooo.
bence inadina kalk git iste. bosver. patrona dedin mi niye baskasyla haber gnderysunz dye ?

gun

ya hızlı olmak = aşık olmak haala ilk gunku gibiii.. bebek olunca birbrmze zor vakit ayırıyorz ama napalm.. o bna bn ona ilgisizsn diorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…