- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.641
tamamen katılıyorum eylucum
merhaba, hoş geldin aramıza kendini biraz tanıtır mısın?
Biliyomusun aslında çok şanslısın. Baksana nişanlın sürekli yanında annemi arıycaksın anneme şöyle davranıcaksın diye baskı yapmıyor. İnş evlenince de böyle olur cnm
Hoşbuldum..Adım Hikmet.. Adana'da oturuyorm. Evliyim, 3 aylık bir bebeğim var. ... Yarın evliliğmizin 1.yılı doluyor..
gunumun hepsi Bebeğimle geçiyor. Adı Mustafa Berk..
Öhööö
Hep çene heepp
Canım çok sıkıldı..
haklısın tatalım çok şükür yanımda oluyo her zaman ama ben abartınca haliyle ne yapacağını şaşırıyoSen şimdi evi de boşaltıyormusun tatlım temelli dönüş mü
Evet tatlım ortam samimiydi gülüş cümbüş oldu resmen
Biliyomusun aslında çok şanslısın. Baksana nişanlın sürekli yanında annemi arıycaksın anneme şöyle davranıcaksın diye baskı yapmıyor. İnş evlenince de böyle olur cnm
ben de çok sıkıldım hatta iş yapıcam az önceki dangozla tartıştık ya ondan bordroları çıkartmasını isticem isteyemiyorum tartıştık diye konuşasım yok hiçÖhööö
Hep çene heepp
Canım çok sıkıldı..
maşallah allah bağışlasın mustafa ismini de pek severim valla:107: ben de 24 yaşındayım çalışıyorum eylüle düğünüm var kısmetse inşallahHoşbuldum..Adım Hikmet.. Adana'da oturuyorm. Evliyim, 3 aylık bir bebeğim var. ... Yarın evliliğmizin 1.yılı doluyor..
gunumun hepsi Bebeğimle geçiyor. Adı Mustafa Berk..
amann maşallah canımm daha nice yıllar görürsünüz inşallah
Maşallah darısı başımıza artıkkkaç yaşındasın canımm
Sen şimdi evi de boşaltıyormusun tatlım temelli dönüş mü
Evet tatlım ortam samimiydi gülüş cümbüş oldu resmen
maşallah allah bağışlasın mustafa ismini de pek severim valla:107: ben de 24 yaşındayım çalışıyorum eylüle düğünüm var kısmetse inşallahhenüz yeni sayılır evliliğiniz hemen bebişinin olmasının bi dezavantajını yaşadın mı evliliğinde? ben de evlenir evlenmez bebek düşünüyorum da
nazarrrrrrrrr bak görüyo musun yine konuyu bebeğe getirdim
haklısın tatalım çok şükür yanımda oluyo her zaman ama ben abartınca haliyle ne yapacağını şaşırıyoInşallah şimdi neyse evlenince de öyle olur değişmesin kafi ekstra bi şey beklemiyorum
Ben de çok sıkıldım hatta iş yapıcam az önceki dangozla tartıştık ya ondan bordroları çıkartmasını isticem isteyemiyorum tartıştık diye konuşasım yok hiç
Maşallah allah bağışlasın mustafa ismini de pek severim valla:107: Ben de 24 yaşındayım çalışıyorum eylüle düğünüm var kısmetse inşallahHenüz yeni sayılır evliliğiniz hemen bebişinin olmasının bi dezavantajını yaşadın mı evliliğinde? Ben de evlenir evlenmez bebek düşünüyorum da
Nazarrrrrrrrr bak görüyo musun yine konuyu bebeğe getirdim
25 yaşındayımmmm.. Amin aminnnn.. Evlilik gzel bir muessese :d :d tavsiye ederm... Isim neydi sizin..
öhömmm
niye canımm ne olduu benimde ara ara çook sıkılıyor ama burası var neyse kiii
bende cok seviyıorm... Babamn ismiydii.. Kocam koymak istedi saolsn... Sevgilik 5 ay nişan 5 ay surdu sonra evlendk... Cocuk da 1.yılmz dolmadan geldi. Evllk de bebek de supeer :d inan tavsiye ederm.. Zor zmnları yok mu var tbi ama .. Yne de ben hiç pişman değilm
bende cok seviyıorm... Babamn ismiydii.. Kocam koymak istedi saolsn... Sevgilik 5 ay nişan 5 ay surdu sonra evlendk... Cocuk da 1.yılmz dolmadan geldi. Evllk de bebek de supeer :d inan tavsiye ederm.. Zor zmnları yok mu var tbi ama .. Yne de ben hiç pişman değilm
Askitim aradi.
Ayagini burkmus . agri yapiyomus. bide parmagindan ameliyat olmustu...
revire cikmis. sevk vermisler. yarin hastaneye gidecekmis.
skldim iyice kestrcem parmagimi gelcem diyo. bunaltmislar adami iyice
haklısın tatalım çok şükür yanımda oluyo her zaman ama ben abartınca haliyle ne yapacağını şaşırıyoinşallah şimdi neyse evlenince de öyle olur değişmesin kafi ekstra bi şey beklemiyorum
ben de çok sıkıldım hatta iş yapıcam az önceki dangozla tartıştık ya ondan bordroları çıkartmasını isticem isteyemiyorum tartıştık diye konuşasım yok .
nazarrrrrrrrr bak görüyo musun yine konuyu bebeğe getirdim
gunoo maşallah canım hızlıymışsınızöyle tabi ama güzel yanları mutlu zamanları tüm zorlukların üstünü kapatır hepsi unutulurr eminim ki süper ve paha biçilemez bir duygudur rabbim isteyen herkese nasip etsinn
ayy geçmiş olsun canımm , allah sabır versin sana da
muhabbetiniz bol olsun hanımlar :)[/QUOTE
muahbbete katılmaya caLISIyorumm yaa. MErhaba.. Yeniyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?