- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.661
benim hamilelegm cok kolay geçti. kusma bulantı aşerme hiç olmadı. hamile gibi değildim anlıcagın.. evlili,ğimm ilk zmnlarını dolu dolu yaşadık. diyorlar ya ilk zmnlarn tadını cıkaralm diye boşversinler onu diyenler.. biz gezdk de eglencelere de gttk .. Allahm nurtopuu gbi bi erkek evlat verdi bize.. babasıyla aklmz gdior.. Gaz cıkarnca bilee cıglıklar atıyoruzhele o guluusleri yok muuu.
muhabbetiniz bol olsun hanımlar :)[/QUOTE
muahbbete katılmaya caLISIyorumm yaa. MErhaba.. Yeniyim de
bende yeniyim dünden beri eskidim galiba
bende yeniyim dünden beri eskidim galiba
hoş geldin naber
muhabbetiniz bol olsun hanımlar :)
ayy geçmiş olsun canımm , allah sabır versin sana da
Askitim aradi.
Ayagini burkmus . agri yapiyomus. bide parmagindan ameliyat olmustu...
revire cikmis. sevk vermisler. yarin hastaneye gidecekmis.
skldim iyice kestrcem parmagimi gelcem diyo. bunaltmislar adami iyice
almam mıhemen tüyoları alıyorsun tabii tecrübelerdennn
ne güzel allah nazarlardan saklasın maşallah. biz de 5,5 yıldır beraberiz bunun iki ayıda nişanlılık dönemimiz oluyor. inşallah o bewbiş bize de hemen gelirbende cok seviyıorm... Babamn ismiydii.. Kocam koymak istedi saolsn... Sevgilik 5 ay nişan 5 ay surdu sonra evlendk... Cocuk da 1.yılmz dolmadan geldi. Evllk de bebek de supeer :d inan tavsiye ederm.. Zor zmnları yok mu var tbi ama .. Yne de ben hiç pişman değilm
oyy canım benim ya allah acil şifalar versin sevgilineAskitim aradi.
Ayagini burkmus . agri yapiyomus. bide parmagindan ameliyat olmustu...
revire cikmis. sevk vermisler. yarin hastaneye gidecekmis.
skldim iyice kestrcem parmagimi gelcem diyo. bunaltmislar adami iyice
yok söylemedim daha bi şey odası boşalmadı maşallah. boşalınca da kendi geldi hiç yüzüne bakmadım tripliyim herkese konuşmuyorum kimseyle bi yandan çalışıyorum bi yandan size bakıyorumokudum yavrum ama netim gidiyo surekli. yorum yapiyorum pat net gidiyooo.
bence inadina kalk git iste. bosver. patrona dedin mi niye baskasyla haber gnderysunz dye ?
almam mı
Ne güzel allah nazarlardan saklasın maşallah. Biz de 5,5 yıldır beraberiz bunun iki ayıda nişanlılık dönemimiz oluyor. Inşallah o bewbiş bize de hemen gelirAllah hiç kimseyi pişman etmesin hepimiz ne umutlarla ne hayallerle yuvamızı kuruyoruz
oyy canım benim ya allah acil şifalar versin sevgilineBöyle olunca da senin daha çok için acıyo biliyorum ama sabır be kuzum ara ara böyle bunaldığı tahammül edemediği anlar olacak ama geçecek bitecek inşallah
yok söylemedim daha bi şey odası boşalmadı maşallah. Boşalınca da kendi geldi hiç yüzüne bakmadım tripliyim herkese konuşmuyorum kimseyle bi yandan çalışıyorum bi yandan size bakıyorumZaman bi an önce geçsin istiyorum geçsin ki içimden geçtiği gibi pat diye ortada bırakıveriyim hepsini
muhabbetiniz bol olsun hanımlar :)[/QUOTE
muahbbete katılmaya caLISIyorumm yaa. MErhaba.. Yeniyim de
merhaba hoş geldin aramıza :107: biz senle tanışmamıştık ama anladığım kadarıyla bebiş var senin de ufak allah bağışlasın
ne güzel işte canım şanslıymışsınn, ilk heyecanlar ilkler tabii böyle olması çok güzel o günlerin doya doya tadını çıkartıp kıymetiini bilmek lazmm , ama ben aşerme olsun isterimm biraz naz yapmak lazımm
gerçi çok canı bir şeyler çeken biriyimdir hele o zaman ki halimi düşünemiyorum artıkk[/QUOTE
İnan aşerme numarası yapaym dedmm inanmadı kocam, ee tanıyor napsınkolay bi hamilelkti ama son ay zor geçmişti.. kocam hep az kaldı diip duruyordu. ama şuan da o zmnlar en guzel zmnlarmş diyor. hoş bebegm uslu bi bebek.. 3. ayı doldu gazı biittti. gazdan cok cektk..
merhaba hoş geldin aramıza :107: biz senle tanışmamıştık ama anladığım kadarıyla bebiş var senin de ufak allah bağışlasın
kızlar ben yedi aylık evliyim bebek dokuz ayda geliyor nasıl iş bu ne bebişi yaD
ooo uzun zmnddır berabermişsnz. Ne guzell.. Inş hemen gelir.. Biz korunmadık balayı bebegı bizim bebek .d
dun katıldm buraya.. smdide bebeiş uyuyor bakiniym dedmm.. snn ne kdr bebegn..
kızlar ben yedi aylık evliyim bebek dokuz ayda geliyor nasıl iş bu ne bebişi yaD
öyle o yüzden bebişi ertelemenin bi manası yok diyoruzbiz de sizin gibi yapmayı düşünüyoruz belki bizimki de balayı bebeği olur
İnan aşerme numarası yapaym dedmm inanmadı kocam, ee tanıyor napsınkolay bi hamilelkti ama son ay zor geçmişti.. kocam hep az kaldı diip duruyordu. ama şuan da o zmnlar en guzel zmnlarmş diyor. hoş bebegm uslu bi bebek.. 3. ayı doldu gazı biittti. gazdan cok cektk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?