Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ne güzel işte canım şanslıymışsınn , ilk heyecanlar ilkler tabii böyle olması çok güzel o günlerin doya doya tadını çıkartıp kıymetiini bilmek lazmm , ama ben aşerme olsun isterimm biraz naz yapmak lazımm
gerçi çok canı bir şeyler çeken biriyimdir hele o zaman ki halimi düşünemiyorum artıkk

hemen tüyoları alıyorsun tabii tecrübelerdennn
almam mı

ne güzel allah nazarlardan saklasın maşallah. biz de 5,5 yıldır beraberiz bunun iki ayıda nişanlılık dönemimiz oluyor. inşallah o bewbiş bize de hemen gelir allah hiç kimseyi pişman etmesin hepimiz ne umutlarla ne hayallerle yuvamızı kuruyoruz
Askitim aradi.
Ayagini burkmus . agri yapiyomus. bide parmagindan ameliyat olmustu...
revire cikmis. sevk vermisler. yarin hastaneye gidecekmis.
skldim iyice kestrcem parmagimi gelcem diyo. bunaltmislar adami iyice
oyy canım benim ya allah acil şifalar versin sevgiline böyle olunca da senin daha çok için acıyo biliyorum ama sabır be kuzum ara ara böyle bunaldığı tahammül edemediği anlar olacak ama geçecek bitecek inşallah

okudum yavrum ama netim gidiyo surekli. yorum yapiyorum pat net gidiyooo.
bence inadina kalk git iste. bosver. patrona dedin mi niye baskasyla haber gnderysunz dye ?
yok söylemedim daha bi şey odası boşalmadı maşallah. boşalınca da kendi geldi hiç yüzüne bakmadım tripliyim herkese konuşmuyorum kimseyle bi yandan çalışıyorum bi yandan size bakıyorum zaman bi an önce geçsin istiyorum geçsin ki içimden geçtiği gibi pat diye ortada bırakıveriyim hepsini

ooo uzun zmnddır berabermişsnz. Ne guzell.. Inş hemen gelir.. Biz korunmadık balayı bebegı bizim bebek .d

mukmukeee ne diycem sanaa
hani herkesin yazdıklarını alıntılayıp cevap veriyorsun ya onu nasıl yapıyosunn bende olmuyoo

öyle o yüzden bebişi ertelemenin bi manası yok diyoruz biz de sizin gibi yapmayı düşünüyoruz belki bizimki de balayı bebeği olur

inşallaahh inşallaaahh.. gçen sene bugn hem imam nikahmz kıyıldı, hemdee kına mız bgun oldu... yarın evllk yıldönmmz

hee benim numara yapmama gerek kalmaz o zaman çünkü sevgilim bile biliyor canımın her an bir şey çekebileceğiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…