Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

mukmukeee ne diycem sanaa
hani herkesin yazdıklarını alıntılayıp cevap veriyorsun ya onu nasıl yapıyosunn bende olmuyoo
canım alıntı ile cevapla yazıyo ya hemen yazdığın cevabın altında işte onun yanında "+ şöyle bişi var alıntı yapmak istediğin her cevaba öyle tıklıyosun en son sayfanın en altında konuya cevap ver diyosun ve yazıyosun yazıcağın şeyi

mukmukee oldu galiba baak
bende anlamış değilim mevzular karıştı galiba

kızlarr valla hikmetle cantan3m nin alıntıları karışmış o yüzden bir kaışıklık varr

Son düzenleyen: Moderatör:
nazarım geçmiş olsun
naber nerelerdesn sen sen kac gündür ben geliyorum sen kayboluyosun
sağol yavrum.
buralardayım ama netim çok fazla gidip geliyo.
napıyosun bakalım, ne var ne yok. toplanmışsın okudum

Amin kuzum amiiiiiiiinnn.
Hiç sorma zaten aklım onda. düşünmeden edemiyorum. Yarın olsun bi an önce.

eylul saat 2 olmş, mustafa berk uyurken ev işi yapayım biraz. Tanıştgma cok memnn oldm kızlar..
6 ya kdr brdaysan girerm yne. Görşrz
tamam cnaım ben kendimi tanıtmıştım ama görmedin snaırım 22 yaşındayım istanbuldayım , görüşürüz kolay gelsinnn

bende diyorum benim ne ara çocuğum oldu da dün uyuttum

heee dün başkasıydı o zaman dün akşam biri daha gelmişti onla karıştırdım sen kendinden bahset o zaman canımm

Kızlar merhaba bende yeniyiiimm.. Ve yanlızım Bekarım,çalışmıyorum ama yakın zamanda evlenme hazırlıkları yapıyorum inşallah :) Bebişleri olanlar;Allah bağışlasın.. Bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuum

merhaba canımm hayırlı olsun kaç yaşındasın nerde oturuyorsun , burdaki herkes istiyor sanırımm

anladım cnm
evet toparlanıyorum artık malum cumaya az kaldı
sevdiceğime kavuşmama az kaldı heyecanlıyım

inşallah canım Allah tez zamanda kavuştursun .... bende bebiş istiommm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…