- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.681
canım alıntı ile cevapla yazıyo ya hemen yazdığın cevabın altında işte onun yanında "+ şöyle bişi var alıntı yapmak istediğin her cevaba öyle tıklıyosun en son sayfanın en altında konuya cevap ver diyosun ve yazıyosun yazıcağın şeyimukmukeee ne diycem sanaa
hani herkesin yazdıklarını alıntılayıp cevap veriyorsun ya onu nasıl yapıyosunn bende olmuyoo
kızlar ben yedi aylık evliyim bebek dokuz ayda geliyor nasıl iş bu ne bebişi yaD
alıntıyı karıştırmışım:26::26:
valla hiç bişey anlamadımm :44:
inşallaahh inşallaaahh.. gçen sene bugn hem imam nikahmz kıyıldı, hemdee kına mız bgun oldu... yarın evllk yıldönmmz
ne guzelll.. heyecan varmı dugunee?
nice uzun yıllara inşallah bi ömür mutlu olursunuz
canım alıntı ile cevapla yazıyo ya hemen yazdığın cevabın altında işte onun yanında "+ şöyle bişi var alıntı yapmak istediğin her cevaba öyle tıklıyosun en son sayfanın en altında konuya cevap ver diyosun ve yazıyosun yazıcağın şeyi:
bende anlamış değilim mevzular karıştı galiba
mukmukee oldu galiba baak
kızlarr valla hikmetle cantan3m nin alıntıları karışmış o yüzden bir kaışıklık varr
ne zormş brdan muhabbet etmek yaa
aslında zor değil de alıntıyla cevaplarken karışıklık olmuş
sen hangi şehirdesn.. Kendni tanıtsana biraz.
sağol yavrum.nazarım geçmiş olsun
naber nerelerdesn sen sen kac gündür ben geliyorum sen kayboluyosun
Amin kuzum amiiiiiiiinnn.almam mı
ne güzel allah nazarlardan saklasın maşallah. biz de 5,5 yıldır beraberiz bunun iki ayıda nişanlılık dönemimiz oluyor. inşallah o bewbiş bize de hemen gelirallah hiç kimseyi pişman etmesin hepimiz ne umutlarla ne hayallerle yuvamızı kuruyoruz
oyy canım benim ya allah acil şifalar versin sevgilineböyle olunca da senin daha çok için acıyo biliyorum ama sabır be kuzum ara ara böyle bunaldığı tahammül edemediği anlar olacak ama geçecek bitecek inşallah
tamam cnaım ben kendimi tanıtmıştım ama görmedin snaırım 22 yaşındayım istanbuldayımeylul saat 2 olmş, mustafa berk uyurken ev işi yapayım biraz. Tanıştgma cok memnn oldm kızlar..
6 ya kdr brdaysan girerm yne. Görşrz
bende diyorum benim ne ara çocuğum oldu da dün uyuttum
Kızlar merhaba bende yeniyiiimm.. Ve yanlızımBekarım,çalışmıyorum ama yakın zamanda evlenme hazırlıkları yapıyorum inşallah :) Bebişleri olanlar;Allah bağışlasın.. Bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuum
sağol yavrum.
buralardayım ama netim çok fazla gidip geliyo.
napıyosun bakalım, ne var ne yok. toplanmışsın okudum
Amin kuzum amiiiiiiiinnn.
Hiç sorma zaten aklım onda. düşünmeden edemiyorum. Yarın olsun bi an önce.
Kızlar merhaba bende yeniyiiimm.. Ve yanlızımBekarım,çalışmıyorum ama yakın zamanda evlenme hazırlıkları yapıyorum inşallah :) Bebişleri olanlar;Allah bağışlasın.. Bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?