- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.701
merhaba canımmhayırlı olsun kaç yaşındasın nerde oturuyorsun , burdaki herkes istiyor sanırımm
anladım cnm
evet toparlanıyorum artık malum cumaya az kaldı
sevdiceğime kavuşmama az kaldı heyecanlıyım
inşallah canım Allah tez zamanda kavuştursun .... bende bebiş istiommm ya
son 5 . annem resmen gidiyosun he.
ben de mutlandım bak şimdi
evet gidicem ve bi daha gelmek zorunda kalmıcam inşallh canm
cok özledim bugün tam 2 ay oldu buraya geleli
şuan mışıl mışıl uyuyor. Görsenz bi tatlı bi tatlı... Annelk herkese cook yakışırrrrrr
hımm herkes erkenden evleniyor maşallahhh nazarrr bi tek biz mi kaldık nedir kuzummistabul da yaşıyorum 7 ay önce sevdiğim adamla evlendim mutluyum çalışmıyorum evdeyim 21 yaşındayım öyle
Eylül05 merhaba canım.. 21 yaşındayım,İzmirde oturuyorum Karşıyakadan selamlaaarAllah hepimize nasip eder inşallaaah.. Anne olmak,senden bir parça dünyaya getirmek bunlar çok büyük gizemler.. Ve ilginçtir bu hislerim yüzünden göğüsümden süt gelmeye başladıııııııı :S
son 5 . annem resmen gidiyosun he.
ben de mutlandım bak şimdi
Cantan3m selam canımm inşallah Allah hepimize bebişlerimizi nasip edeeerr.. Sen evlimisin ? neler yapıyorsuuun
döndüğün zamanı hatırlıyorum. bak nasıl 2 ay geçmiş..
5 günde su gibi geçer inşAllah.
Sen yarine kavuşcaksın ne güzel
eylül05 merhaba canım.. 21 yaşındayım,izmirde oturuyorum karşıyakadan selamlaaarAllah hepimize nasip eder inşallaaah.. Anne olmak,senden bir parça dünyaya getirmek bunlar çok büyük gizemler.. Ve ilginçtir bu hislerim yüzünden göğüsümden süt gelmeye başladıııııııı :s
yakışır tabii ne güzel canımm bende ikiz istiyorumm söylemiş miydimmşuan mışıl mışıl uyuyor. Görsenz bi tatlı bi tatlı... Annelk herkese cook yakışırrrrrr
Eylül05 merhaba canım.. 21 yaşındayım,İzmirde oturuyorum Karşıyakadan selamlaaarAllah hepimize nasip eder inşallaaah.. Anne olmak,senden bir parça dünyaya getirmek bunlar çok büyük gizemler.. Ve ilginçtir bu hislerim yüzünden göğüsümden süt gelmeye başladıııııııı :S
Allah bağışlasın canım ne güzel yaa bebişin şuan uyuyor sende o uyanana kadar buradasın bende böyle olmak istiyoruuuuuuuuuuuumm
hımm herkes erkenden evleniyor maşallahhh nazarrr bi tek biz mi kaldık nedir kuzumm
bende 22 yaşındayım istanbulda oturuyorum canım aminn inşallah gerçekten tatlı bir mucizeeesüt mü gelmeye başladı bir rahatsızlığın falan olmasın canımm :44:
bendee bendeee
ben halimden memnunum canım, en güzel yaşlarımızdayız şuan. geç mi kaldık ayol.hımm herkes erkenden evleniyor maşallahhh nazarrr bi tek biz mi kaldık nedir kuzumm
bendee bendeee
ben de kavuşurum artık dimi boncuk:85::85::85:
yakışır tabii ne güzel canımm bende ikiz istiyorumm söylemiş miydimm
mukmukeee baak öğrendim canımm görmüyosun hiç beniii :18::18:
döndüğün zamanı hatırlıyorum. bak nasıl 2 ay geçmiş..
5 günde su gibi geçer inşAllah.
Sen yarine kavuşcaksın ne güzel
EVLİSİN DEĞİLMİ? İNŞ SNDE EN YAKIN ZMNDA OLURSUN.. EE SUPER BİŞE ANNE OLMAK.. ŞUAN HEM BURAYA YAZIYRM HEM BŞELER YİYORM ... EV TMZLİCEKTM AÇ OLDUGUMU HATIRLADM :ddd EEE NAPARSN BEBEKLE UGRAŞIRKEN AÇ OLDGNU UNUTUYORSN :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?