Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

merhaba canımm hayırlı olsun kaç yaşındasın nerde oturuyorsun , burdaki herkes istiyor sanırımm

Eylül05 merhaba canım.. 21 yaşındayım,İzmirde oturuyorum Karşıyakadan selamlaaar Allah hepimize nasip eder inşallaaah.. Anne olmak,senden bir parça dünyaya getirmek bunlar çok büyük gizemler.. Ve ilginçtir bu hislerim yüzünden göğüsümden süt gelmeye başladıııııııı :S

istabul da yaşıyorum 7 ay önce sevdiğim adamla evlendim mutluyum çalışmıyorum evdeyim 21 yaşındayım öyle
hımm herkes erkenden evleniyor maşallahhh nazarrr bi tek biz mi kaldık nedir kuzumm

bende 22 yaşındayım istanbulda oturuyorum canım aminn inşallah gerçekten tatlı bir mucizeee süt mü gelmeye başladı bir rahatsızlığın falan olmasın canımm :44:

son 5 . annem resmen gidiyosun he.
ben de mutlandım bak şimdi

bendee bendeee

isim neydiii? Bn hikmettt

Allah bağışlasın canım ne güzel yaa bebişin şuan uyuyor sende o uyanana kadar buradasın bende böyle olmak istiyoruuuuuuuuuuuumm

EVLİSİN DEĞİLMİ? İNŞ SNDE EN YAKIN ZMNDA OLURSUN.. EE SUPER BİŞE ANNE OLMAK.. ŞUAN HEM BURAYA YAZIYRM HEM BŞELER YİYORM ... EV TMZLİCEKTM AÇ OLDUGUMU HATIRLADM :ddd EEE NAPARSN BEBEKLE UGRAŞIRKEN AÇ OLDGNU UNUTUYORSN :d

Yok canım gittim doktora hormonlarımdanmış olabiliyormuş böyle şeyler ama çok ilginç yani Canım senin varmı hayatında birileri peki ? :)

hımm herkes erkenden evleniyor maşallahhh nazarrr bi tek biz mi kaldık nedir kuzumm

bendee bendeee
ben halimden memnunum canım, en güzel yaşlarımızdayız şuan. geç mi kaldık ayol.
24 -25 yaş , evlilik için güzel yaşlar.. bence tabiiiii.

ben de kavuşurum artık dimi boncuk:85::85::85:

ağlamak yok!
ne kaldı şurda temmuza.
şu topiğe gülmek için geliyoruz yahu, ağğlaşmayın nolur. iki geyik yapalım

yakışır tabii ne güzel canımm bende ikiz istiyorumm söylemiş miydimm

mukmukeee baak öğrendim canımm görmüyosun hiç beniii :18::18:

TMM İKİZ GZEL OLUR AMA UGRASMAK ZOR OLUR EMİN OL.. BN 40 INA KDR ANNEMDEYDM SMDİ EVMDEYMM. KMSE YOK TEK BASIMA HALLETMEYE CALISIYRM:. KENDNEE BAKMAYI UNUTUYORSN ZTN.. DUN KOCAM SEN HAMILEYKEN DHA GUZELDN DEDİ :d KNDME BAKAMIYRM Kİİ, EV İŞİ YMK UTU BULASKK... BEBEK ARTI Bİ DE KOCAAA AMA YNE DE MUTLUYMMM İNAN.. İKİZ SECENEGNİ BNDEN HKAYELERİ DNLE DE SNRA KARAR VER BNCE :d

Evli değilim henüz :) Evli olsam dururmuyduuumm şuan bebişim karnımdaydı valla Ama yakında beni istemeye geliyorlar kendi aramızda bi nişan yapıcaz inşallah sonrasında evlilikte en kısa süredee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…