- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.721
yakışır tabii ne güzel canımm bende ikiz istiyorumm söylemiş miydimm
mukmukeee baak öğrendim canımm görmüyosun hiç beniii :18::18:
Yok canım gittim doktora hormonlarımdanmış olabiliyormuş böyle şeyler ama çok ilginç yaniCanım senin varmı hayatında birileri peki ? :)
Evli değilim henüz :) Evli olsam dururmuyduuumm şuan bebişim karnımdaydı vallaAma yakında beni istemeye geliyorlar kendi aramızda bi nişan yapıcaz inşallah sonrasında evlilikte en kısa süredee...
Evli değilim henüz :) Evli olsam dururmuyduuumm şuan bebişim karnımdaydı vallaAma yakında beni istemeye geliyorlar kendi aramızda bi nişan yapıcaz inşallah sonrasında evlilikte en kısa süredee...
kızlarr merhaba :) bende yeniyim burda hiç arkadsm yok :S
evliyim evde tek başıma zaman geçiriyorum tatili erken yaptık eşimin iş nedeniyle yakınlarımda tatilde bütün gün oflayıp pofluyorum
çalışıyorum canım bütün sayfaları okuyamıyorum ara ara bakıyorum işteyakışır tabii ne güzel canımm bende ikiz istiyorumm söylemiş miydimm
mukmukeee baak öğrendim canımm görmüyosun hiç beniii :18::18:
haklısın şekerim ara ara depreşiyo özlemim işte 11 güncük ne ki geçer giderben halimden memnunum canım, en güzel yaşlarımızdayız şuan. geç mi kaldık ayol.
24 -25 yaş , evlilik için güzel yaşlar.. bence tabiiiii.
ağlamak yok!
ne kaldı şurda temmuza.
şu topiğe gülmek için geliyoruz yahu, ağğlaşmayın nolur. iki geyik yapalım
Ne güzel yeni evlisin sende, hemde sevdiğin adamla.. Bir ömür mutlu bir evliliğiniz olur inşallah canım.. Çevremdeki bazı kişiler benim için daha erken biraz daha bekleyebilirsiniz hayatını yaşa vs diyorlar.. ama sende 21 yaşındaymışsın sanırım canım sen ne düşünüyorsun bu konuda ? Sevdiğin adamla evlenince öyle olmuyor değilmi...
isim neydiii? Bn hikmettt
EVLİSİN DEĞİLMİ? İNŞ SNDE EN YAKIN ZMNDA OLURSUN.. EE SUPER BİŞE ANNE OLMAK.. ŞUAN HEM BURAYA YAZIYRM HEM BŞELER YİYORM ... EV TMZLİCEKTM AÇ OLDUGUMU HATIRLADM :ddd EEE NAPARSN BEBEKLE UGRAŞIRKEN AÇ OLDGNU UNUTUYORSN :d
hımm çok ilginç canımm evett 2 yıla yakın süredir devam eden bir ilişkim varrYok canım gittim doktora hormonlarımdanmış olabiliyormuş böyle şeyler ama çok ilginç yaniCanım senin varmı hayatında birileri peki ? :)
evett tatlımmm ağlamaj yokk ya biz ne yapalımm az kaldı senin azzben halimden memnunum canım, en güzel yaşlarımızdayız şuan. geç mi kaldık ayol.
24 -25 yaş , evlilik için güzel yaşlar.. bence tabiiiii.
öyle tabi canım ama benim 26 yı falan bulur herhaldeböyle gördükçe insna hevesleniyor işte ne yapalım
ağlamak yok!
ne kaldı şurda temmuza.
şu topiğe gülmek için geliyoruz yahu, ağğlaşmayın nolur. iki geyik yapalım
TMM İKİZ GZEL OLUR AMA UGRASMAK ZOR OLUR EMİN OL.. BN 40 INA KDR ANNEMDEYDM SMDİ EVMDEYMM. KMSE YOK TEK BASIMA HALLETMEYE CALISIYRM:. KENDNEE BAKMAYI UNUTUYORSN ZTN.. DUN KOCAM SEN HAMILEYKEN DHA GUZELDN DEDİ :d KNDME BAKAMIYRM Kİİ, EV İŞİ YMK UTU BULASKK... BEBEK ARTI Bİ DE KOCAAAAMA YNE DE MUTLUYMMM İNAN.. İKİZ SECENEGNİ BNDEN HKAYELERİ DNLE DE SNRA KARAR VER BNCE :d
oda güzell ben evli değilimmm seneye nişan yapacağız canım sevgilimle inşallaah
hımm çok ilginç canımm evett 2 yıla yakın süredir devam eden bir ilişkim varr
evett tatlımmm ağlamaj yokk ya biz ne yapalımm az kaldı senin azz
farkındayımm ama kvyle aynı apartmanda oturacağımıza güvebiyorum herhaldee zorlukları da olsa istiyorum bilmem kiii olmadı yardımcı alırız eve ne yapalımmm
çalışıyorum canım bütün sayfaları okuyamıyorum ara ara bakıyorum işte
oda güzell ben evli değilimmm seneye nişan yapacağız canım sevgilimle inşallaah
hımm çok ilginç canımm evett 2 yıla yakın süredir devam eden bir ilişkim varr
evett tatlımmm ağlamaj yokk ya biz ne yapalımm az kaldı senin azz
farkındayımm ama kvyle aynı apartmanda oturacağımıza güvebiyorum herhaldee zorlukları da olsa istiyorum bilmem kiii olmadı yardımcı alırız eve ne yapalımmm
Gamze benimde memnun oldum :) Bebişin kaç aylııııık
en guzeli,, bn 5ay sevglilk 5 ay nşanllk snra evllk , bebekde hmn oldu ztnbu ay evllk yıldönnmmz
25 haziran 2012 de evlendmm:. bebegm tmmzda karnımdydı .D
sakın kızlar hayatı yaşama diee bi olay yok.. evllk cok guzel tamam cok buyuk bir sorumlluk ama olsn .. bnce bekleme yapmaynn
Gamzecm, 3 ay 3 gunlukkk..
hangi şehirdesn peki.
hahaha :))) bende senin gibi olacağım kesiiiiinn.. Hiiiç beklemicem valaa dünyanın en güzel şeyi dimi anne olmaaak..
Hikmet biz seninle aynı kafadayızz :) bende öyle düşünüyorum kesinliklee,bi kız evlendiğinde ve anne olduğunda tamamlanıyor diye düşünüyorum...gerisi herşey çok boş... sen kaç yaşında evlenmiştin
hahaha :))) bende senin gibi olacağım kesiiiiinn.. Hiiiç beklemicem valaa dünyanın en güzel şeyi dimi anne olmaaak..
Hikmet biz seninle aynı kafadayızz :) bende öyle düşünüyorum kesinliklee,bi kız evlendiğinde ve anne olduğunda tamamlanıyor diye düşünüyorum...gerisi herşey çok boş... sen kaç yaşında evlenmiştin
Ayy miniciktirr şimdi o yaa :) İzmirdeyim canım sen ?
Pekiii kayınvalidenle aran nasıl ?
şimdilik iyi canım bir sorun yok ama inşallah hep öyle devam eder tabii , senin nasıll
anne olmak tarifsiz yaaa... ben kocamı tanıdgmda dunyam değişti .. göruslerm degıstııı... snra evlendmm. ev işi ne dmk kadın olmak ne demek ögrendm... bn 2012 de evlendm işte... yarın 1. yılmz doluyor. 88 lym sen?
şimdilik iyi canım bir sorun yok ama inşallah hep öyle devam eder tabii , senin nasıll
ben 21 yaşındayım canım 92liyim.. Nice yıl dönümlerine kocanla bebişinle inşallah.. Evet ya kadın olmak bunu öğrenmek ve tatmak çok farklı birşeydir eminim.. Dediğin gibi sorumluluklar artıyor ama kendi evin olması kendi eşyaların olması kendi bebişin olmasııı sonraaa hayatını adayacağın bi eşin olması bunlar çok güzel sorumluluklaar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?