Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

yakışır tabii ne güzel canımm bende ikiz istiyorumm söylemiş miydimm

mukmukeee baak öğrendim canımm görmüyosun hiç beniii :18::18:

Yok canım gittim doktora hormonlarımdanmış olabiliyormuş böyle şeyler ama çok ilginç yani Canım senin varmı hayatında birileri peki ? :)

O sut olayı bnnde de vardı :d bnde anlam verememştimm

Evli değilim henüz :) Evli olsam dururmuyduuumm şuan bebişim karnımdaydı valla Ama yakında beni istemeye geliyorlar kendi aramızda bi nişan yapıcaz inşallah sonrasında evlilikte en kısa süredee...

en guzeli,, bn 5ay sevglilk 5 ay nşanllk snra evllk , bebekde hmn oldu ztn bu ay evllk yıldönnmmz
25 haziran 2012 de evlendmm:. bebegm tmmzda karnımdydı .D

evliyim evde tek başıma zaman geçiriyorum tatili erken yaptık eşimin iş nedeniyle yakınlarımda tatilde bütün gün oflayıp pofluyorum

Ne güzel yeni evlisin sende, hemde sevdiğin adamla.. Bir ömür mutlu bir evliliğiniz olur inşallah canım.. Çevremdeki bazı kişiler benim için daha erken biraz daha bekleyebilirsiniz hayatını yaşa vs diyorlar.. ama sende 21 yaşındaymışsın sanırım canım sen ne düşünüyorsun bu konuda ? Sevdiğin adamla evlenince öyle olmuyor değilmi...

yakışır tabii ne güzel canımm bende ikiz istiyorumm söylemiş miydimm

mukmukeee baak öğrendim canımm görmüyosun hiç beniii :18::18:
çalışıyorum canım bütün sayfaları okuyamıyorum ara ara bakıyorum işte

haklısın şekerim ara ara depreşiyo özlemim işte 11 güncük ne ki geçer gider

sakın kızlar hayatı yaşama diee bi olay yok.. evllk cok guzel tamam cok buyuk bir sorumlluk ama olsn .. bnce bekleme yapmaynn

oda güzell ben evli değilimmm seneye nişan yapacağız canım sevgilimle inşallaah

Yok canım gittim doktora hormonlarımdanmış olabiliyormuş böyle şeyler ama çok ilginç yani Canım senin varmı hayatında birileri peki ? :)
hımm çok ilginç canımm evett 2 yıla yakın süredir devam eden bir ilişkim varr

evett tatlımmm ağlamaj yokk ya biz ne yapalımm az kaldı senin azz

farkındayımm ama kvyle aynı apartmanda oturacağımıza güvebiyorum herhaldee zorlukları da olsa istiyorum bilmem kiii olmadı yardımcı alırız eve ne yapalımmm

Pekiii kayınvalidenle aran nasıl ?

Gamze benimde memnun oldum :) Bebişin kaç aylııııık

Gamzecm, 3 ay 3 gunlukkk..
hangi şehirdesn peki.

en guzeli,, bn 5ay sevglilk 5 ay nşanllk snra evllk , bebekde hmn oldu ztn bu ay evllk yıldönnmmz
25 haziran 2012 de evlendmm:. bebegm tmmzda karnımdydı .D

hahaha :))) bende senin gibi olacağım kesiiiiinn.. Hiiiç beklemicem valaa dünyanın en güzel şeyi dimi anne olmaaak..

sakın kızlar hayatı yaşama diee bi olay yok.. evllk cok guzel tamam cok buyuk bir sorumlluk ama olsn .. bnce bekleme yapmaynn

Hikmet biz seninle aynı kafadayızz :) bende öyle düşünüyorum kesinliklee,bi kız evlendiğinde ve anne olduğunda tamamlanıyor diye düşünüyorum...gerisi herşey çok boş... sen kaç yaşında evlenmiştin

anne olmak tarifsiz yaaa... ben kocamı tanıdgmda dunyam değişti .. göruslerm degıstııı... snra evlendmm. ev işi ne dmk kadın olmak ne demek ögrendm... bn 2012 de evlendm işte... yarın 1. yılmz doluyor. 88 lym sen?

Ayy miniciktirr şimdi o yaa :) İzmirdeyim canım sen ?

hmde ne minikkkk kurbn olrm bn ona.. anakucagnda uyuyordu. baktm öne doru kayıyor hareket ettkce yatagna yatırdm.. adanadaym bnde havalarda sıcak.. ev esiyor aşllahtan smdi. klişmada zorlu olmadkca açmıyorm ...

ben 21 yaşındayım canım 92liyim.. Nice yıl dönümlerine kocanla bebişinle inşallah.. Evet ya kadın olmak bunu öğrenmek ve tatmak çok farklı birşeydir eminim.. Dediğin gibi sorumluluklar artıyor ama kendi evin olması kendi eşyaların olması kendi bebişin olmasııı sonraaa hayatını adayacağın bi eşin olması bunlar çok güzel sorumluluklaar..

şimdilik iyi canım bir sorun yok ama inşallah hep öyle devam eder tabii , senin nasıll

amin canım ya.. Kendi evinin olması cok guzel gercekten... Annemin evindeyken ev işinden habersiz, mtfaktan habersaiz, bulaask yıkamaktan nefret eden biriydim. Ama şmdi öyle mi mutfagmda bi bardak bile bırakmıyorm. Koca cok başka birşey.. İnan bana.. annem hep derdi de anlamazdm. Kocam bi tarafa evlatlarm bir tarafa diye.. Dedm ya, bi bulaşk sanki ona bi sorumsuzlgm gibi. Anlatmam tarifsiz.. Hıı ne oldu evlennce, arkadaşlarndan uzakta kaldm, evde yalnz kaldm.. ama olsun yaaa kocamla cok mtluuyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…