Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hmde ne minikkkk kurbn olrm bn ona.. anakucagnda uyuyordu. baktm öne doru kayıyor hareket ettkce yatagna yatırdm.. adanadaym bnde havalarda sıcak.. ev esiyor aşllahtan smdi. klişmada zorlu olmadkca açmıyorm ...

Ayyy öyle özeniyorummkii... Maşallah canım bebişine ne güzel yaa herkez annelik ne demek bilemiyor bebişin şanslı böyle bir annesi var...

Ayyy öyle özeniyorummkii... Maşallah canım bebişine ne güzel yaa herkez annelik ne demek bilemiyor bebişin şanslı böyle bir annesi var...

bn neler neler ögrendm evlendkten snra bir bilsen...
öyle cok sorumluluklar yklendi ki ustumee. anlatsam roman olur resmen :)
şansllı oldugnu dşnyrm ama yne de eksk kalablyrm zmnla ogrenilecek herşey.. :d

Aynen bende öyleyim şuan.. Yemek yapmayı fln bilmiyorum.. Ev işi vs nefret etmiyorum aslında ama açıkçası annemin kendine göre bir düzeni var tabi evde ve devamlı birşeylerin yerini değiştiren bir kadındır ,o nedenle bana ne fırsat kalıyor ne de heves :) kendi evim olunca yapıcam inşallah.. Evlat ve eş varken varken arkdaşların pek önemi kalmıyordur ama dimi :) hele bebiş varken göz kimseyi görmez kiiiiii

bn neler neler ögrendm evlendkten snra bir bilsen...
öyle cok sorumluluklar yklendi ki ustumee. anlatsam roman olur resmen :)
şansllı oldugnu dşnyrm ama yne de eksk kalablyrm zmnla ogrenilecek herşey.. :d

Valla bende şimdiden bebek bakımı,bebek eşyaları kremleri kıyafetleri vs. . ne varsa o sitelerde dolanıyorum şimdiden bişiler öğrenmeye çalışıyorum..Bakalım inşallah iyi anneler oluruzz

Valla bende şimdiden bebek bakımı,bebek eşyaları kremleri kıyafetleri vs. . ne varsa o sitelerde dolanıyorum şimdiden bişiler öğrenmeye çalışıyorum..Bakalım inşallah iyi anneler oluruzz

Anne heer işi yapıyordsu tbi.. Ben calısıyordm.. Akşam yemek hazır oluyorud, bulasşk yıkamak işkence oluyordu... makineye dizmek bile ama smdi öyle mi.. bak akşam yemege patlıcan tavası yapıcam.. bi de ymk seçen bir kocam var.. patlıcanları aldm dizimde duruyoır. dogrıcam birazdan yaaa ben evlenmedn önce bebek istemyrm derdm.. en az 1 yıl istemyrm derdm ama dsuncen değişiyr tabi.. oku oku.. bnde smdilerde hiç cıkmıyorm sitelerden.. bebekler ne yer ne içer.. bu ay az kilo almşz 500 gr ... normalde 1 kilo alması gerekmş.. akşamları ek sute geçtk .. nasıl içiyor bi bilsen... ama bakıyrm sutum var...

ayyy kızlarr ne çok bebek muhhabbeti oldu burdaa herşey zamanında güzell çokta acele etmemek lazımm
angell senin erkek arkadaşın var mıydıı

hımm hadi hayırlısı bakalım canım allah tamamını erdirsin çeyiz durumları ne alemdee

Saol canım.. Valla önceden aldığımız biraz çeyizim vardı ztn ütüsüdür tencere tavasıdır vs.. Artık gerisinide isteme olayından sonraya bıraktık.. Bu sıralar nevresimdir çarşaftır onlara bakıyorum bakalımm...

hımm ben daha pek bir şey almadım canım bende nişan olsunda hayırlısıyla ondan sonra almayı düşünüyorum , biraz heves ediyorum ama tutuyorum kendimi

inş sende tadarsn bu mutlluguuu..

aminn cnaım inşallahhh

evliyim evet yaşım genç olabilir ama kendimi evlilğe hazır hissedenlerdendim bir zorluğu olmadı aksine daha çok vakit geçiriyosun bambaşka bişey sabaha onla uyanmak kadar güzel bişey olabilir mi hele ilk gün hatırlıyorum gözümü bi açtım yanımda mışıl mışıl uyuuyo bebeğim Allah herkese nasip etsin

hımm ben daha pek bir şey almadım canım bende nişan olsunda hayırlısıyla ondan sonra almayı düşünüyorum , biraz heves ediyorum ama tutuyorum kendimi

aminn cnaım inşallahhh

Evet vala bende çok heves ediyorum :) bide kafam karışıyor baktıkça aklıma alcak yeni bişiler geliyor çeyizin sonu yok vallaaa...

Evet vala bende çok heves ediyorum :) bide kafam karışıyor baktıkça aklıma alcak yeni bişiler geliyor çeyizin sonu yok vallaaa...

evett o yüzden bakmamaya çalışıyorum inşallah evimi kurarken en yeni en güzel şeylerden almak istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…