- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #17.741
hmde ne minikkkkkurbn olrm bn ona.. anakucagnda uyuyordu. baktm öne doru kayıyor hareket ettkce yatagna yatırdm.. adanadaym bnde havalarda sıcak.. ev esiyor aşllahtan smdi. klişmada zorlu olmadkca açmıyorm ...
Ayyy öyle özeniyorummkii... Maşallah canım bebişine ne güzel yaa herkez annelik ne demek bilemiyor bebişin şanslı böyle bir annesi var...
amin canım ya.. Kendi evinin olması cok guzel gercekten... Annemin evindeyken ev işinden habersiz, mtfaktan habersaiz, bulaask yıkamaktan nefret eden biriydim. Ama şmdi öyle mi mutfagmda bi bardak bile bırakmıyorm. Koca cok başka birşey.. İnan bana.. annem hep derdi de anlamazdm. Kocam bi tarafa evlatlarm bir tarafa diye.. Dedm ya, bi bulaşk sanki ona bi sorumsuzlgm gibi. Anlatmam tarifsiz.. Hıı ne oldu evlennce, arkadaşlarndan uzakta kaldm, evde yalnz kaldm.. ama olsun yaaa kocamla cok mtluuyumm
bn neler neler ögrendm evlendkten snra bir bilsen...
öyle cok sorumluluklar yklendi ki ustumee. anlatsam roman olur resmen :)
şansllı oldugnu dşnyrm ama yne de eksk kalablyrm zmnla ogrenilecek herşey.. :d
Ayyy öyle özeniyorummkii... Maşallah canım bebişine ne güzel yaa herkez annelik ne demek bilemiyor bebişin şanslı böyle bir annesi var...
Valla bende şimdiden bebek bakımı,bebek eşyaları kremleri kıyafetleri vs. . ne varsa o sitelerde dolanıyorum şimdiden bişiler öğrenmeye çalışıyorum..Bakalım inşallah iyi anneler oluruzz
ayyy kızlarr ne çok bebek muhhabbeti oldu burdaaherşey zamanında güzell çokta acele etmemek lazımm
angell senin erkek arkadaşın var mıydıı
ayyy kızlarr ne çok bebek muhhabbeti oldu burdaaherşey zamanında güzell çokta acele etmemek lazımm
bebegn olunca snn de dilinden bebek lafı duşmıcek emin ol
Evet canım var yakında nişanlanıyorum 1 aya kadar istemeye gelicekler kendi aramızda nişan yapıcaz inşallah..
evett ama işte şu an olmadığı için dinlemekle yetiniyoruz maleseff :101::101:
hımm hadi hayırlısı bakalım canım allah tamamını erdirsinçeyiz durumları ne alemdee
Saol canım.. Valla önceden aldığımız biraz çeyizim vardı ztn ütüsüdür tencere tavasıdır vs.. Artık gerisinide isteme olayından sonraya bıraktık.. Bu sıralar nevresimdir çarşaftır onlara bakıyorum bakalımm...
inş sende tadarsn bu mutlluguuu..
Ne güzel yeni evlisin sende, hemde sevdiğin adamla.. Bir ömür mutlu bir evliliğiniz olur inşallah canım.. Çevremdeki bazı kişiler benim için daha erken biraz daha bekleyebilirsiniz hayatını yaşa vs diyorlar.. ama sende 21 yaşındaymışsın sanırım canım sen ne düşünüyorsun bu konuda ? Sevdiğin adamla evlenince öyle olmuyor değilmi...
hımm ben daha pek bir şey almadım canım bende nişan olsunda hayırlısıyla ondan sonra almayı düşünüyorum , biraz heves ediyorum ama tutuyorum kendimi
aminn cnaım inşallahhh
slm cınım tanşlm mı ?
Nys sen msglsn glba bay !
Evet sıkıntıdan kafayı yedim kızlar :)
Evet vala bende çok heves ediyorum :) bide kafam karışıyor baktıkça aklıma alcak yeni bişiler geliyor çeyizin sonu yok vallaaa...
ben hem sıkıldım hem sinirden çatladım çatlıcam kalkıp dövesim var bi iki kişiyi
canımm sıkma canınıı takma kafana , hala mı bir şey diyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?