Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

patronla konuştum bundan sonra beni muhatap alırsanız sevinirim dedim peki dedi. Ama buradaki uyuzun imalı konuşmalarını cevapsız bırakmaya daha fazla dayanabilir miyim bilmiyorum.

hımm patronun anlayışla karşılamış o zaman , bir iki laf sok bir şey diyemez bir daha canım

Arçelik lal serisini aldım kızlar :)
Fotosu yok henüz teslim almadım ama netden bakabilirsiniz :)
Sadece lal serisinde narenciye sıkacağı var onun yerine katı meyve sıkacağı aldım ben :)

Güle güle kullan tatlım internetten baktım kırmızı kırmızı pek bi şirinler Bak albümü sen bakacaksın diye silmedim hadi bak kaldırıcam

Güle güle kullan tatlım internetten baktım kırmızı kırmızı pek bi şirinler Bak albümü sen bakacaksın diye silmedim hadi bak kaldırıcam
Evet hepiciği kırmızı :)

Ben baktım ya kaldır kuzum beklediğin için teşekkür ederim :)
Ayrıca ben seni ilk defa gördüm ne kadan güzelsin hanımm hanımm o enişte seni üzmesin daha güzelini ayda bulur anca :)
güle güle kullan canım
sen beyaz eşyalarını falan aldın mı onlar hangi marka

Sağol kuzum :)
Yok bebeğim sectik ama almadık haftaya evimizin boyası bitince gidip alıcak nişanlım :)
Ve sanırım markasını hatırlamıyorum :)

Sağ ol canım kırmızı gelinim benim Daha öncede koymuştum baktın diye hatırlıyorum ama denk gelemedik herhalde. Biz de senin gelinlikli halini bekliyoruz ona göre

Sağ ol canım kırmızı gelinim benim Daha öncede koymuştum baktın diye hatırlıyorum ama denk gelemedik herhalde. Biz de senin gelinlikli halini bekliyoruz ona göre

Ufff kızlarr içimi bir sıkıntı kaplıyoo bende o günleri görebilecek miyimm acabaa sanki çoook var gibi geliyooo :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…