Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Sağ ol cnm benim mutlu ettin beni Darısı başına diyelim

ne güzel yazmışsın canım benim ya valla okurken yüzümde kocaman bi gülümseme belirdi. 2013 hepimize uğurlu geldi özellikle kendimi düşününce nasıl umutsuzdum 2012 sonlarında sonra 15 ocak olmaz dediğim her şey bir bir olmaya başladı ve nişanlandık eylülde evleniyoruz allah hepimizin hayatından huzuru eksik etmesin bu topikte uzun yıllar dertlerimizi sevinçlerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. inanın bana kızlar hiçbi arkadaşıma bu kadar içten her şeyimi anlatmıyorum her şeyi burada sizlerle paylaşıyorum
kız sen kan görmeye dayanabiliyo musun? kadavraları incelediniz mi yoksa daha oralara gelmediniz mi? bu kadar yufka yürekli olup doktorluğu seçtiysen helal sana kız
hafıza kartı yalan oldu kuzum hiçbi şeysini geri getiremedim anlayan birine götürdüm yine yapamadı çok güzel fotoğraflarımız vardı sevgilimle ama çoğu gitti işte maalesef ama seninki şifre istiyosa o şifreyi kırdırırsın

Tekrar arasan kızar mı tatlım ya da işyerindeyken konuşamıyor mu telle? Sen ona başka msj attın mı merak ettim seni gibi

canimm annem biliyor bilmemezlikten geliyor
acikcasi burun kiviriyor
dogulu diye istemiyor yaaa
ama herseyin farkinda daha devam ettigimizi biliyor
ilk senemizde ogrendiginde demisti benim istemedigimi bile bile devam mi ediyorsun hala diye kizdi
birilerinin hayatimi yonetmeye calismasindan ben istemiyorum yapmicaksin demesinden nefret ediyorum
sirf annem istemiyor diye vazgecmem yanii cookk inatci bir yapim vardir
ne demek yanii ben istemiyorum sen devam mi ediyorsun halaa!!!

Tekrar arasan kızar mı tatlım ya da işyerindeyken konuşamıyor mu telle? Sen ona başka msj attın mı merak ettim seni gibi

aradım cevap yok , attım canım sabahtan beri baya attım artık kızmaya da başlayabilirim insan bir mesaj atabilir yani işe geç kalsa da yemege çıkmış olması lazımdı uff bilmiyorum , acaba telefonunu evde mi unuttuuu :18:
başkasından arayıpta haberde vermez sağolsun hiç düşünmez öyle şeyleri içim bir tuhaf olduuu

eylulcum seninki biraz mesaj atma telden konuşmayı falan sevmiyo ya belki yine o yüzden cevap vermiyodur merak etme bi şey yoktur. dediğin gibi tel.i evde de unutmuş olabilir insanlık hali sonuçta.

hımmm aileler en çok sorun çıkaranlar oluyor bazen canımm , ama kararlılığını gördükçe yumuşayacaktır , inşallah daha büyük sorunlar çıkmaz da benimde annem biliyor başka bir şehirde oturuyorlar diye işimi bırakıp gitmemi pek istemiyo ama dedğin gibi karar biizimm onlarda mutlu olduğumuzu görünce ikna olacaktır bakalım hayırlısıı

kimseyi tanımıyorum başlığında sanırım herkes birbirini tanıyor :)

bende yalnızım çok sıkılıyorum yeni üyeyim sayfanın nasıl kullanıldığınıda pek bilmiyorum :)
tanıştık kaynaştık canımm sizlerde hoşgeldiniz

yanii canim hakkimizda hayirlisi insallahh
olsem vazgecmem zatenn ya verecek ya verecekk

eylulcum seninki biraz mesaj atma telden konuşmayı falan sevmiyo ya belki yine o yüzden cevap vermiyodur merak etme bi şey yoktur. dediğin gibi tel.i evde de unutmuş olabilir insanlık hali sonuçta.

valla telefonu evde unuttuysa yandı demektir çok fena yaparımm akşamaa
bilmiyorumm dediğim gibi geç kalmışta olabilir ama o zaman da yemeğe çıkınca atardı off çok sinir oldum bir de bilerek atmıyosa varyaa öldü demektirr :104:

Son düzenleyen: Moderatör:

canim zaten tanistigimizdan beri uzun saclayim
son bulusmamizdada kendisi demisti hadi kuafore goturim seni diye
tek gunumuz olmasaydi belki evet derdim ama zaten bir gun gorusecektik onuda kuaforde geciremezdik ama dimi
olsunn ilk ben gormek istiyorum seni oyle demisti biraz soylendi ama bisecik olmaz
zaten simdi kestirsem eylule kadar bise uzamaz yine gorcek beni oyle
valla canimm onun mu dibi dusuyor benim mi dusuyor bilmiyorumm yaaa
nasil hayran hayran bakiyorumm
hele bir gulumsemesi varr annemm gamzeside ortaya cikiyorr offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…