• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

oyyy yerler senii:54:

anlat bakalım, ne doktoru olcaksın sen:44:

oyy tatlim ben bilsem sanada soylerim :1:
daha uni sinavlarina hazirlanirken dermatolog olcam diyodum
sonra annem dedi bak turkiyede yasicaksin kadin dogum ol dedi bayansin diye sana gelirler dedi
cok guzel bir meslek aslinda kadin dogum ama sorumluluguda cok buyuk bir bebise Allah gostermesin birsey olsa hayatim zehir olur vicdan azabindan olurum
simdi 3. siniftayim kardiyoloji guzel geliyor zorda tabi ama kolay bisey de yok zaten
sevgilimde pratisyen ol diyor hayatin hep hastalar olcak benle ilgilenemicen diyor o da kendince hakli tabi
kayinvali adayimda zaten direk pratisyen mi olcak diye sormus bizimkide evet demis memnun yani kadin
ki diger gelini hic calismiyor benim calismama birsey diyecekler mi bilmiyorum
bir dokun bin ah isit gibi oldu biraz tatlim yazdimda yazdim :1:

oyy tatlim ben bilsem sanada soylerim :1:
daha uni sinavlarina hazirlanirken dermatolog olcam diyodum
sonra annem dedi bak turkiyede yasicaksin kadin dogum ol dedi bayansin diye sana gelirler dedi
cok guzel bir meslek aslinda kadin dogum ama sorumluluguda cok buyuk bir bebise Allah gostermesin birsey olsa hayatim zehir olur vicdan azabindan olurum
simdi 3. siniftayim kardiyoloji guzel geliyor zorda tabi ama kolay bisey de yok zaten
sevgilimde pratisyen ol diyor hayatin hep hastalar olcak benle ilgilenemicen diyor o da kendince hakli tabi
kayinvali adayimda zaten direk pratisyen mi olcak diye sormus bizimkide evet demis memnun yani kadin
ki diger gelini hic calismiyor benim calismama birsey diyecekler mi bilmiyorum
bir dokun bin ah isit gibi oldu biraz tatlim yazdimda yazdim :1:

yok kı uzun uzun yazınca daha çok hoşuma gidiyor okumayı seviyorum,yaz istediğin kadar:8::8:
hangi birimi istiyorsan,hangisinde rahat edeceksen,mutlu olacaksan onu oku. kimseyi dinleme.çalışacak olan sensin nihayetinde:31:
hiç doktor arkadaşım olmamıştıııı:17::17:

yok kı uzun uzun yazınca daha çok hoşuma gidiyor okumayı seviyorum,yaz istediğin kadar:8::8:
hangi birimi istiyorsan,hangisinde rahat edeceksen,mutlu olacaksan onu oku. kimseyi dinleme.çalışacak olan sensin nihayetinde:31:
hiç doktor arkadaşım olmamıştıııı:17::17:

tatlim bi soz vardir "80 yasina kadarda yasasaniz hayat hep kisa gelir " diye...
o yuzden cevremide uzmicek sekilde ama yinede kendi kararlarimi kendim almak hayatim icin dogruyu yanlisi ben secmek istiyorum gucumun yettigi kadar tabi

"Hayat, catlak bardaktaki suya benzer. Icsen de tukenir icmesen de.
Bu yuzden hayattan tat almaya bak.
Cunku yasasan da bitecek yasamasan da." Neyzen Tevfik

ne cok severim bu sozu :31:

Kızlar Günaydın nasılsınız benim cok moralim bozuk :(
annemmm,noldu sanaaaa:26:
tatlim bi soz vardir "80 yasina kadarda yasasaniz hayat hep kisa gelir " diye...
o yuzden cevremide uzmicek sekilde ama yinede kendi kararlarimi kendim almak hayatim icin dogruyu yanlisi ben secmek istiyorum gucumun yettigi kadar tabi

"Hayat, catlak bardaktaki suya benzer. Icsen de tukenir icmesen de.
Bu yuzden hayattan tat almaya bak.
Cunku yasasan da bitecek yasamasan da." Neyzen Tevfik

ne cok severim bu sozu :31:

:46::46::46:tam yerinde oldu bu söz

sen işini bile bıraktın. ne demek yetişemicez olur mu öyle şey. noldu anlat bakalım :26:

Bıraktım evet ama benim cok yapıcagım bişey yokmuş onu anladım nişanlımın ayarlaması gerekiyor buraya gelicek resmi işleri halledicek oraya gidip ev tutup eşya ayarlaması lazım ayrıca burda memlekette ev düzmesi lazım ve vakit yok :(

derdin bu olsun canim yaa
sevdigine kavusuyorsun salla gerisini
ben dugun hazirliklari yapmak icin neler vermezdimm

Öyle olmuyor ki işte bebeğim zaten keyfe keder bişey yapmıyoruz emin ol hepsi mecbur yapmamız gereken seyler be yetiştirmiyoruz :(
aa geliyormuş işte. gelsin aranızda kavga, küslük kalmaz emin ol. hem şimdi kavganın sırası mı :20:
bir an önce işlerinizi halletmeye bakın :16:

Boncuğum ya İnan artık cok kırıldım ben içimden gelmiyor hiç bişey :(

Back
X