- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.581
o işe bnde yeltendim ama başımı sıktı,çıkardım
Allahıııımm çook rezilimmm![]()

kiiizzzzzz Allah iyiligini versinn omur billah yuzun gulsunn emiiii
gozumden yas geldii yaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o işe bnde yeltendim ama başımı sıktı,çıkardım
Allahıııımm çook rezilimmm![]()
kiiizzzzzz Allah iyiligini versinn omur billah yuzun gulsunn emiiii
gozumden yas geldii yaaaa![]()
demek o an ki tipimi görsen yerlere yatıcan
gülmeyi,güldürmeyi severim![]()
cok gulenin omru uzun olurmus derler ya gull tatlim gulll :122:
benimde omrume omur kattin valla![]()
oyyy yerler senii
anlat bakalım, ne doktoru olcaksın sen:44:
oyy tatlim ben bilsem sanada soylerim
daha uni sinavlarina hazirlanirken dermatolog olcam diyodum
sonra annem dedi bak turkiyede yasicaksin kadin dogum ol dedi bayansin diye sana gelirler dedi
cok guzel bir meslek aslinda kadin dogum ama sorumluluguda cok buyuk bir bebise Allah gostermesin birsey olsa hayatim zehir olur vicdan azabindan olurum
simdi 3. siniftayim kardiyoloji guzel geliyor zorda tabi ama kolay bisey de yok zaten
sevgilimde pratisyen ol diyor hayatin hep hastalar olcak benle ilgilenemicen diyor o da kendince hakli tabi
kayinvali adayimda zaten direk pratisyen mi olcak diye sormus bizimkide evet demis memnun yani kadin
ki diger gelini hic calismiyor benim calismama birsey diyecekler mi bilmiyorum
bir dokun bin ah isit gibi oldu biraz tatlim yazdimda yazdim![]()
yok kı uzun uzun yazınca daha çok hoşuma gidiyor okumayı seviyorum,yaz istediğin kadar
hangi birimi istiyorsan,hangisinde rahat edeceksen,mutlu olacaksan onu oku. kimseyi dinleme.çalışacak olan sensin nihayetinde
hiç doktor arkadaşım olmamıştıııı![]()
Kızlar Günaydın nasılsınız benim cok moralim bozuk![]()
hosgeldin canim neden moralin bozuk ki ? :44:
annemmm,noldu sanaaaa:26:Kızlar Günaydın nasılsınız benim cok moralim bozuk![]()
tatlim bi soz vardir "80 yasina kadarda yasasaniz hayat hep kisa gelir " diye...
o yuzden cevremide uzmicek sekilde ama yinede kendi kararlarimi kendim almak hayatim icin dogruyu yanlisi ben secmek istiyorum gucumun yettigi kadar tabi
"Hayat, catlak bardaktaki suya benzer. Icsen de tukenir icmesen de.
Bu yuzden hayattan tat almaya bak.
Cunku yasasan da bitecek yasamasan da." Neyzen Tevfik
ne cok severim bu sozu![]()
annemmm,noldu sanaaaa:26:
tam yerinde oldu bu söz
Boncuk ya cok mutsuzum hersey birbirine girdi![]()
Yetişemicez biz bu düğüne sanırım![]()
sen işini bile bıraktın. ne demek yetişemicez olur mu öyle şey. noldu anlat bakalım :26:
Bıraktım evet ama benim cok yapıcagım bişey yokmuş onu anladım nişanlımın ayarlaması gerekiyor buraya gelicek resmi işleri halledicek oraya gidip ev tutup eşya ayarlaması lazım ayrıca burda memlekette ev düzmesi lazım ve vakit yok![]()
yaniiiii.
nişanlın ne zaman gelecek? :26:
Hoşbulduk canım düğün hazırlıkları beni fazlasıyla gerdi sanırım herkesle kavga ediyorum herkese satasmıyorum![]()
Yarın gelicek ve kavgalıyız![]()
derdin bu olsun canim yaa
sevdigine kavusuyorsun salla gerisini
ben dugun hazirliklari yapmak icin neler vermezdimm
aa geliyormuş işte. gelsin aranızda kavga, küslük kalmaz emin ol. hem şimdi kavganın sırası mı
bir an önce işlerinizi halletmeye bakın![]()
Öyle olmuyor ki işte bebeğim zaten keyfe keder bişey yapmıyoruz emin ol hepsi mecbur yapmamız gereken seyler be yetiştirmiyoruz![]()
Boncuğum ya İnan artık cok kırıldım ben içimden gelmiyor hiç bişey![]()