Hiç arkadasım yok, yalnızım ! :'(

ozlemcaglar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
93
0
16
İstanbul
Kızlar çok yalnızım :'( Hep şükrediyorum Allah ıma her zaman her durumda her kötü anda.. Ama Bir arkadasa ihtiyac duyuyorm. iki-üç tane çokk yakın arkadasım oldu ama yalan yüzünden olsun, çok içli dışlı olmamızla olsun, ailelerimiz görüşmemizi istemediği için olsun ; hüsran. Hiçbiriyle irtibatım yok. Görmüyorum bile.. İki senedir bir tane arkadasım yok. Selam verebilecegim biri bile yok ! 18 yasındayım. Lisedeym. sadece sınıftan bir iki kişiyle kantine filan giderim. Dışarıda görüşmem. Okulda kalır görüşmemiz. Çok dürüst biriyim çok.. Bu yüzden mi kaybedyorum bilmiyorum.. Sizlere de yalnızlık konusunda elimden gelen destegi veririm manevi olarak ama bnde çok yalnızım :'( Soğuk biri de değilim.. Asla kırmam sevdigim birini. Öyle laylaylom biri hiç degilim en sinir oldugum tiplerdir. İster sevgili, ister arkadas, ister aile.. Her zaman ciddi olmusumdur tüm ilişkilerimde.. Ama hep kaybettim. Rabbime ÇOOOKKK sükürler olsun ki iki yıllık bir ilişkim var ailelerimiz bliyor.Sözlüyüm. Brtek o var benim herşeyim.. Ama bir kız arkadasa da insan ihtiyac duyuyor. Neden kaybediyorm kızlar yardım edin bana '(

canim bende cok fazla arkadasım yoktur yani vardır benim icin tek bi arkadas vardır hep oyle 100 tane yakın arkadası olan insanida sevmem benim arkadaslarm yüzüme gülüp arkamdan konusmamalı zamanında cok yasadım bunu canım zaten mezun olucaksın bu sene sanırım takma hiç gelir gecer ünide bol bol arkadas edinirsin,fakat şu söz işini anlıyamadim iyi hoş seviyorsun filan ama cok erken ya söz için

Son düzenleme:
Ben de 18im canım bu sene mezun oldum liseden.
Çok yakın 3 arkadaşım vardı ama hepimiz koptuk malesef
Çok kötü yalnız bıraktılar beni
4 kişiydik her zaman biri son sene zaten uzaklaştı bizden iyice. En ufak şeyde trip yapıp bağırıp çağırıyodu sınav stresindendir dedik biz ama başkalarına karşı hiç öyle değildi başka bi kızla yakın olmaya başladıkça bizden uzaklaştı en sonunda koptuk 3 kişi kaldık
Ben x ve y
x ve y yi ben tanıştırmıştım x ortaokul arkadaşımdı y de lisenin ilk günü edindiğim arkadaşımdı
x sonradan katıldı bize sonradan samimi oldu bizimle
En son da ikisi birlik olup bana tavır aldılar
O gün bugündür yalnızım
Aynı şekilde sevdiceğim var herşeyi paylaştığım ama onunla da sorunum olunca kendi kndime kalıyorum kimseyle konuşamıyorum

hayırlı olsun ilişkin canım benim o da yok inşallah senin gibi bir arkadaşın olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…