- Konu Sahibi ozlemcaglar
Kızlar çok yalnızım :'( Hep şükrediyorum Allah ıma her zaman her durumda her kötü anda.. Ama Bir arkadasa ihtiyac duyuyorm. iki-üç tane çokk yakın arkadasım oldu ama yalan yüzünden olsun, çok içli dışlı olmamızla olsun, ailelerimiz görüşmemizi istemediği için olsun ; hüsran. Hiçbiriyle irtibatım yok. Görmüyorum bile.. İki senedir bir tane arkadasım yok. Selam verebilecegim biri bile yok ! 18 yasındayım. Lisedeym. sadece sınıftan bir iki kişiyle kantine filan giderim. Dışarıda görüşmem. Okulda kalır görüşmemiz. Çok dürüst biriyim çok.. Bu yüzden mi kaybedyorum bilmiyorum.. Sizlere de yalnızlık konusunda elimden gelen destegi veririm manevi olarak ama bnde çok yalnızım :'( Soğuk biri de değilim.. Asla kırmam sevdigim birini. Öyle laylaylom biri hiç degilim en sinir oldugum tiplerdir. İster sevgili, ister arkadas, ister aile.. Her zaman ciddi olmusumdur tüm ilişkilerimde.. Ama hep kaybettim. Rabbime ÇOOOKKK sükürler olsun ki iki yıllık bir ilişkim var ailelerimiz bliyor.Sözlüyüm. Brtek o var benim herşeyim.. Ama bir kız arkadasa da insan ihtiyac duyuyor. Neden kaybediyorm kızlar yardım edin bana '
(