- 15 Aralık 2009
- 9.539
- 23.919
- 873
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Hanımefendi sürekli ben bir şey demedim demenize gerek yok siz bir kez yazınca da anlaşılır oBen birşey demedim ki aşırı titiz olan kadınlar var haftada 1 duvar silen cam kapı silen bende öyleydim şimdi kalp ilacı ile duruyorum o ayrı mesele
Yani ben demedimm ki
Bazısı titiz dir saatlerce uğraşır çoluğu çocugu çoktur bazısıda iki kişidir hemen halleder kaldı ki ben demedim bitmiyor diye
Çalışırken telefon yasaktı bize dedim birşey demedim ki
Hiç çıkış yapmam bakmasam bile tarayıcıda açık kalir beni soruyor isenizHep açık olur mu, yoksa gün içinde sitede giriş çıkış yapar mısınız kimse görmesin diye? Hep açık benimki, yazdığım konulara bakmak bir dk falan.
Keşke formülünü bize de soyleseymis arkadaş. Bu miktarın kaç katı bana yetmiyor mesela, sigara alkol yok, makyaj malzemesi pek kullanmıyorum. Tüm harcamalar ya mutfağa ya da oğlanın okulu, kursu, özel eğitimi vs.Ay bi tanesi vardı eşim kart veriyor istediğimi alıyorum diyodu, kartta da 5000 tl varmış.
Sizin de ne dediğiniz belli değil. Konuyu açarken annenize kendiniz saydırmışsınız, gün bile yapamıyor, sürekli parasızlıktan şikayet ediyor, gelip bana yakınıyor, ben para veriyorum demişsiniz.Ya ne alaka , aç kalmak ne ? Aç kalan mı var. Uç örnekler vermeyin Allah aşkına ya.
Yazasim var yazıyorum sürekli de olsa yazacağım sizi geriyorsa yoksay gibi bir seçenek var onu kullanınHanımefendi sürekli ben bir şey demedim demenize gerek yok siz bir kez yazınca da anlaşılır o
Komik görünüyorsunuzYazasim var yazıyorum sürekli de olsa yazacağım sizi geriyorsa yoksay gibi bir seçenek var onu kullanın
İlkinde güldüm geçtim ama sen baya hadsizsinYani dolgu malzemesi olarak kal yine
Olabilir benim hayatım benim tercihim benim fikrim benim yorumumKomik görünüyorsunuz
Hmmm anlıyorumOlabilir benim hayatım benim tercihim benim fikrim benim yorumum
Ne yapmaya çalıştığınızi anlıyorumHmmm anlıyorum
Ben de artık sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Karşınızdaki kişi eminim çok güzel yerlere gelirSenin bu konuya dalman baştan hata , seni ilgilendiren bişey yok ki şimdilik yani.
Kimsenin size sardığı ya da aşağıladığı yok. Ayrıca her yeni mesaj yazıldıkça bildirim geliyor ya hani o şekilde fark ediliyor. Okunmasını istemiyorsanız yazmazsınız olur biterBu kadar yorum içinde bana saranlarin beni asagilamasi da ayrı bir komedya
Ya neden uğraşayım sizinle? Sadece aynı kelimeyi defalarca kez yazmanıza gerek yok dedim siz fazla ve gereksiz alıngansınızNe yapmaya çalıştığınızi anlıyorum
Size yönelik kişisel bir tavrım yorumum hakaretim vs yok niye benimle uğraşıyorsunuz ?
Size ne demişim ben şahsi olarak
Buraya doğru yada yanlış kendi fikrimi yaxiyorjm
Normal değil mi Katip?Ay bi tanesi vardı eşim kart veriyor istediğimi alıyorum diyodu, kartta da 5000 tl varmış.
Emir altında değiliz. Teneffüsler var bazıları 15-20 dk, öğle tatili 1 saat.Bitmiyor diye birşey şahsen ben söylemedim
Birde emir altında çalışmak ile evde olmak aynı değil ki
En başından beri bu tavır içinde zaten malesefBen de artık sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Karşınızdaki kişi eminim çok güzel yerlere gelirama siz bu insanları alttan altta ezikleyerek ego kasan bilincinizle çok bir yere gelemezsiniz. Ayıp ya
Ben sizin özelinizde direkt sizi hedef alıp yazmadım ki o yorumu zaten genel birşey yazdımEmir altında değiliz. Teneffüsler var bazıları 15-20 dk, öğle tatili 1 saat.
Defalarca açıklama gereği hissediyorum ve aynı şeyi yazıyorum çünkü bazı insanlar her yorumu başka başka yerlere çekiyor o yüzden yani evet malesef son yıllarda yaşadığım bazi seyleer sağlık sorunu vs alıngan bir insana döndürdü beni ama ben insanlar cımbızla lafı çekip yorum yapmasın diye yaptim o şekildeYa neden uğraşayım sizinle? Sadece aynı kelimeyi defalarca kez yazmanıza gerek yok dedim siz fazla ve gereksiz alıngansınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?