Hiç bir geliri olmayan ve çalışmayan kadınlar

ZIRLAMAKKK???? SİZE EV HANIMLARINA EMPATİ ETTİĞİM İÇİN İŞ HAYATI ZOR DİYE "ZIRLADIĞIMI" DÜŞÜNDÜREN NEDİR TAM OLARAKK?? kahkaha atıyorum skmslsmsldödl
Sayfalardır yazdıklarınıza bi bakın isterseniz, ayrıca yazdığım mesaja cevabınız bu mu? Soru sordunuz neden istifa etmiyosun diye size nedenlerini söyledim ve sizim cevabınıza bakın. Mors olmak deyimi sanırım bu oluyor.

Ev hanımları nasıl yazabiliyorlar? Bütün gün ev işi bitmiyor oysa ki

kahve bile içemiyorlar hiç sormayın o kadar meşguller ki, kk'ye ruhlarıyla bağlanıyorlar mesai saatlerinde skdmdlöd
Is hayatından bir haber olduğunuzu ve bu yorumu ona göre yaptığınızı varsayıyorum. Şahsen yorumunuza güldüm, düşünsene hem cahillik hem de çok bilmişlik var...ne güzel hayat

Konuyu her çevirdiğimde bazı çalışan bayanların benim 25 yaşında sıfır iş tecrübeli kpss çalışan ev genci olduğumu duysalar çarmıha gerecekler gibi hissediyorum
Bende 23 yaşında sadece 1 yıllık tecrübesi olan bir ev genciyim kpss çalışmıyorum ama çalışmak için sezonun açılmasını bekliyorum ve babamdan 100 lira dahi istemek çok zoruma gidiyor. Ki asla lafını yapmaz. Şu an yaşadığım bu duyguyu ilerde yaşamamak için çalışmak istiyorum. Sizde umarım kpss kazanırsınız

Çok teşekkür ederiimm siz de inşallah

Is hayatından bir haber olduğunuzu ve bu yorumu ona göre yaptığınızı varsayıyorum. Şahsen yorumunuza güldüm, düşünsene hem cahillik hem de çok bilmişlik var...ne güzel hayat
Kadın okuduğunu anlamıyor ki benim cevabımdan sonra bile tutup hala kahve bile içilmiyor diye aklınca dalga geçiyor, dünyadan bi haber gerçekten

İş hayatında bir kadın olarak erkeklerin çoğu sadece hangi kadınlara saygı duyuyor biliyor musunuz? Kocası nüfuzlu kadınlara, patronun eşine…
Hayır bu da yanlış bir düşünce. Serveti kendi yapmış adamların egoları çok yüksektir. Onlar öyle nüfusa filan bakmaz. Aşk yaşayamadıklarını iddia edip duygusal bir şeyler arar. Karılarını da asla boşamazlar.
Sizin dediğiniz 2. Kuşak. Babadan zengin olanlar. Onlar kendi dengiyle evlenir. Ankara’da Efe Bezci var mesela. 30 yaşında ya var ya yok. 3. Evliliğini Turgut altınokların kızıyla yaptı. Fettah Tamince’nin kızı Murat Ülker’in oğluyla evlendi. Zengin zenginle evleniyor ama 2. Kuşaklar.

Ya ne alaka , aç kalmak ne ? Aç kalan mı var. Uç örnekler vermeyin Allah aşkına ya.

bdv'de her ay düzenli tartışma çıkaran konular:

-çalışan kadın-çalışmayan kadın atışması
-bakire değilim sevgilim bilmiyor atışması
-öğretmen-veli atışması
-sevgilisinden statüsü için ayrılmak isteyen kadın/ hak verenler-vermeyenler atışması

forumu tarayın şu konular hakkında açılmış milyon tane başlık bulursunuz hepsi polemikli hiçbiri bir yere bağlanmamış. oturup inceleyip üzerine makale ve tez yazmalık resmen. Genelde bir konuda aynı kümede toplanan üyeler diğer konularda da aynı kümelerde toplanmış. Bu konularda uzlaşmaya varmak çok zor çünkü herkes kendi gördüğü kadarını biliyor.

YÜKSEK LİMİTLİ kredi kartı bir de canım normal limitli de değil benim de dikkatimi çekmişti.

Kalbur üstü insan değiller işte onu anlatıyorum. Orta sınıflar. Memur maaşları orta seviyenin altında sadece.
Ay bi tanesi vardı eşim kart veriyor istediğimi alıyorum diyodu, kartta da 5000 tl varmış.

Bitiyor demek ki
Ben birşey demedim ki aşırı titiz olan kadınlar var haftada 1 duvar silen cam kapı silen bende öyleydim şimdi kalp ilacı ile duruyorum o ayrı mesele
Yani ben demedimm ki
Bazısı titiz dir saatlerce uğraşır çoluğu çocugu çoktur bazısıda iki kişidir hemen halleder kaldı ki ben demedim bitmiyor diye
Çalışırken telefon yasaktı bize dedim birşey demedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…