- 5 Nisan 2023
- 5.179
- 17.231
- 178
- 28
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Sayfalardır yazdıklarınıza bi bakın isterseniz, ayrıca yazdığım mesaja cevabınız bu mu? Soru sordunuz neden istifa etmiyosun diye size nedenlerini söyledim ve sizim cevabınıza bakın. Mors olmak deyimi sanırım bu oluyor.ZIRLAMAKKK???? SİZE EV HANIMLARINA EMPATİ ETTİĞİM İÇİN İŞ HAYATI ZOR DİYE "ZIRLADIĞIMI" DÜŞÜNDÜREN NEDİR TAM OLARAKK?? kahkaha atıyorum skmslsmsldödl
Size bişiy diyim mi?? Zabahaa kadar buradayım bugünSenin bu konuya dalman baştan hata , seni ilgilendiren bişey yok ki şimdilik yani.
Ev hanımları nasıl yazabiliyorlar? Bütün gün ev işi bitmiyor oysa kiBenim tam olarak bu siteye üye olduğumdan beri anlayamadığım tek şey çoğu çakışan meslek sahibi olduğu söyleyen kimselerin her konuda yazıyor ve aktif olabilmeleri bende çalıştım telefon yasaktı aralarda yemek molasında bakabilirdik
Bulaşık hanede de aynıydı
Nasıl hem çalışıp hem burada aktif olabilmeui
Is hayatından bir haber olduğunuzu ve bu yorumu ona göre yaptığınızı varsayıyorum. Şahsen yorumunuza güldüm, düşünsene hem cahillik hem de çok bilmişlik var...ne güzel hayatkahve bile içemiyorlar hiç sormayın o kadar meşguller ki, kk'ye ruhlarıyla bağlanıyorlar mesai saatlerinde skdmdlöd
Bende 23 yaşında sadece 1 yıllık tecrübesi olan bir ev genciyimKonuyu her çevirdiğimde bazı çalışan bayanlarınbenim 25 yaşında sıfır iş tecrübeli kpss çalışan ev genci olduğumu duysalar çarmıha gerecekler gibi hissediyorum
bende merak gideriyim eşim işte ama şuan arkadan reels atıp duruyor belliki boş zamanıİzimdeyim merakınızı gidermek amaçlı yazıyorum
Çok teşekkür ederiimm siz de inşallahBende 23 yaşında sadece 1 yıllık tecrübesi olan bir ev genciyimkpss çalışmıyorum ama çalışmak için sezonun açılmasını bekliyorum ve babamdan 100 lira dahi istemek çok zoruma gidiyor. Ki asla lafını yapmaz. Şu an yaşadığım bu duyguyu ilerde yaşamamak için çalışmak istiyorum. Sizde umarım kpss kazanırsınız
Kimse öyle bir şey demedi yalnız. Herkes telefonun yasak olduğu bi fabrikada çalışmıyorkahve bile içemiyorlar hiç sormayın o kadar meşguller ki, kk'ye ruhlarıyla bağlanıyorlar mesai saatlerinde skdmdlöd
Kadın okuduğunu anlamıyor ki benim cevabımdan sonra bile tutup hala kahve bile içilmiyor diye aklınca dalga geçiyor, dünyadan bi haber gerçektenIs hayatından bir haber olduğunuzu ve bu yorumu ona göre yaptığınızı varsayıyorum. Şahsen yorumunuza güldüm, düşünsene hem cahillik hem de çok bilmişlik var...ne güzel hayat
Hayır bu da yanlış bir düşünce. Serveti kendi yapmış adamların egoları çok yüksektir. Onlar öyle nüfusa filan bakmaz. Aşk yaşayamadıklarını iddia edip duygusal bir şeyler arar. Karılarını da asla boşamazlar.İş hayatında bir kadın olarak erkeklerin çoğu sadece hangi kadınlara saygı duyuyor biliyor musunuz? Kocası nüfuzlu kadınlara, patronun eşine…
Ya ne alaka , aç kalmak ne ? Aç kalan mı var. Uç örnekler vermeyin Allah aşkına ya.Valla kimse kusura bakmasın ama aç kalacağım ya da sıkıntı çekeceğim 2. Evliliktense tek başına aç kalmayı tercih ederim. Hem aç kal, hem de ayrı çile çek, mantıklı mı yani? Sadece sevgiyle herşey hallolsa çoğu ilk evlilikler bitmezdi zaten, sonuç olarak severek evleniyor çoğu insan.
Yani dolgu malzemesi olarak kal yineSize bişiy diyim mi?? Zabahaa kadar buradayım bugün
YÜKSEK LİMİTLİ kredi kartı bir de canım normal limitli de değilBenım bu olaylarda tek takıldığım olay yine şu
Yıne fakır ruhum para ortada isteyen istediği kadar harcıyor olayını bır türlü anlayamıyorum çünkü ortaya konacak çok ciddi para var demek
Ben tek maasla şuan gecınemem.
Haliyle ortaya da para konamaz
Ne maaşlar var da adamların bu sıtede eşlerine al kredı kartını doyasıya harca diyorlar
Ve isteyen istediğini alıyor.
Kalbur üstü meslekler var .
Buradakı kadınların kocaları ya yüksek memur ya da kalbur üstü esnaf.
Herkesin parası ortada maaşallah ☺
Kalbur üstü insan değiller işte onu anlatıyorum. Orta sınıflar. Memur maaşları orta seviyenin altında sadece.Bende bunu diyorum kalbur üstü insanla evlenenler para hesabı yapmaz.
Bunlar toplumun yuzde kaçı?
Çoğunluk ancak geçimini sağlar.
Aç kalmaktan ne anladığına bağlı, yoksa insan kuru ekmek ve makarna ile de gayet doyuyor. Ayrıca örnek vermedim ama olsunYa ne alaka , aç kalmak ne ? Aç kalan mı var. Uç örnekler vermeyin Allah aşkına ya.
Bitmiyor diye birşey şahsen ben söylemedimEv hanımları nasıl yazabiliyorlar? Bütün gün ev işi bitmiyor oysa ki
Bitiyor demek kiBitmiyor diye birşey şahsen ben söylemedim
Ay bi tanesi vardı eşim kart veriyor istediğimi alıyorum diyodu, kartta da 5000 tl varmış.Kalbur üstü insan değiller işte onu anlatıyorum. Orta sınıflar. Memur maaşları orta seviyenin altında sadece.
Ben birşey demedim ki aşırı titiz olan kadınlar var haftada 1 duvar silen cam kapı silen bende öyleydim şimdi kalp ilacı ile duruyorum o ayrı meseleBitiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?