selam kızlar...erkekarkadaşımla birbirimizden cook uzakta yaşıyoruz ve iki gün önce ayrıldık neden mi? kırklı yaşlarında tanışım olan bir adam ailesiyle beni pikniğe davet ettiğini söyleyerek yalan söyledi meğer sırf beni götürecekmiş...Allahtan yanıma bir arkadaşımı alıp gitmiştim ve gidince şok olduk ama iş işten gçmişti..surat yapıp rahatsız olduğumu belli ettim ama en üzüldüğüm şey evli barklı babam yaşında bir tanıdığın böyle bozuk niyetli olması ve benim bunu sezemememdi..erkekarkadasımla aramızda gizli hiçbir şey kalmaması konusunda sözleşmiştk ve bunu acıkca belirttim,artı birdaha yaşlı genç hiçbir tanıdığa güvenip bir yere gitmeyeceğimi de...bana kızdı ki ben de saflığımdan ötürü kendime kızmıştm,hakverdim...yalnız o senin anlayışın bana ters diyerek ilişkimizi sonlandırdı.sizce seven bir adam hatasını kabul eden bir birini böyle terkedebilir miydi?:çok üzgünüm:
selam kızlar...erkekarkadaşımla birbirimizden cook uzakta yaşıyoruz ve iki gün önce ayrıldık neden mi? kırklı yaşlarında tanışım olan bir adam ailesiyle beni pikniğe davet ettiğini söyleyerek yalan söyledi meğer sırf beni götürecekmiş...Allahtan yanıma bir arkadaşımı alıp gitmiştim ve gidince şok olduk ama iş işten gçmişti..surat yapıp rahatsız olduğumu belli ettim ama en üzüldüğüm şey evli barklı babam yaşında bir tanıdığın böyle bozuk niyetli olması ve benim bunu sezemememdi..erkekarkadasımla aramızda gizli hiçbir şey kalmaması konusunda sözleşmiştk ve bunu acıkca belirttim,artı birdaha yaşlı genç hiçbir tanıdığa güvenip bir yere gitmeyeceğimi de...bana kızdı ki ben de saflığımdan ötürü kendime kızmıştm,hakverdim...yalnız o senin anlayışın bana ters diyerek ilişkimizi sonlandırdı.sizce seven bir adam hatasını kabul eden bir birini böyle terkedebilir miydi?:çok üzgünüm:
Çok ilginç....
Gerçekten adamın size olan hareketlerini hiç anlamadınız mı daha önce?
Bir de neden sizden bilmemkaç yaş büyük adamın ailesi ile beraber de olsa pikniğe gitmeyi düşündünüz ki?Kendi arkadaşlarınız ya da ailenizle gezmeniz daha iyi olmaz mı?
Aslında bu sorulara yanıt vermek zorunda değilsiniz..
Sadece ben erkek olsam bu davranışları olan bir kızdan ayrılırdım diye yazdım..
Çok ilginç....
Bir de neden sizden bilmemkaç yaş büyük adamın ailesi ile beraber de olsa pikniğe gitmeyi düşündünüz ki?Kendi arkadaşlarınız ya da ailenizle gezmeniz daha iyi olmaz mı?
selam kızlar...erkekarkadaşımla birbirimizden cook uzakta yaşıyoruz ve iki gün önce ayrıldık neden mi? kırklı yaşlarında tanışım olan bir adam ailesiyle beni pikniğe davet ettiğini söyleyerek yalan söyledi meğer sırf beni götürecekmiş...Allahtan yanıma bir arkadaşımı alıp gitmiştim ve gidince şok olduk
Buraya kadar herşey normal...
ama iş işten gçmişti..surat yapıp rahatsız olduğumu belli ettim
Böyle bir durumda yapmanız gereken surat yapıp rahatsız olduğunuzu belli etmek değil bana kalırsa. "İş işten geçmemiş !" daha yeni başlamış !
Çirkin bir oyun oynanmış ve siz buna sadece surat asarak tepki vermiş, ortamı da terk etmemişsiniz.
Bence ; o adama anında haddini bildirip, orayı terk etmek gibi açık ve sert bir tavır sergilemeniz gerekirdi. Bunu yapmak için sizi durduran neydi ?
mucize ben senin yazdığını görmeden yazmışım tamamen katılıyoruma.s.
:1hug: cok fenasin yaherşey söylenmez
Çok ilginç....
Olsun Canım, pişti olmuşuz azıcık :) Aynı düşüncelere sahip olmamız çok güzel ayrıca kaydirigubbakcemile5
aa şaşırdım vallahi ben yerinizde olsam erkek arkadaşımdan önce o kartorozun bana bunu ne cürretle yapabildiğine takılırım. neden olay çıkarmadınız? ırzıkırık herifi şikayet etmediniz?
erkek arkadaşınızda ayrılmaya fırsat arıyomuş heralde . burda yanınızda olmuyorsa bırakın hiç olmasın
katılıyorum.
kaldı ki hadi ailesi ile bile olsa farkettiğinizde geri dönüp saklayabilirdiniz.bu kadar saflıkta iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?