hiç bir hata yüzünden insan sevdiğinden vazgeçer mi kızlar...

humas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
96
0
0
Adana

selam kızlar...erkekarkadaşımla birbirimizden cook uzakta yaşıyoruz ve iki gün önce ayrıldk

Son düzenleme:

bunda sizin hatanız yokmuş ki.
bir oyuna getirilmişsiniz.
ailesiyle gidiyorsunuz sanmışsınız ve de yanınıza arkadaşınızı almışsınıız.
ne yani aldatmışmısınız ,ondan gizli bir erkekle mi buluşmuşsunuz ,yalnız başbaşa.
ne demek anlayışın, bana ters.
ne anlayışı.
siz yanlış bir şey yapmamışsınız ki.
anlatmayabilirdiniz de.
bakın ne kadar da dürüst davranmışsınız.....bunu bile anlamak istememiş....
o ,,ilişkiyi bitirmek için,bahane aramış ve bunu bulmuş.
asla kendinizi suçlamayın.

Çok ilginç....
Gerçekten adamın size olan hareketlerini hiç anlamadınız mı daha önce?
Bir de neden sizden bilmemkaç yaş büyük adamın ailesi ile beraber de olsa pikniğe gitmeyi düşündünüz ki?Kendi arkadaşlarınız ya da ailenizle gezmeniz daha iyi olmaz mı?
Aslında bu sorulara yanıt vermek zorunda değilsiniz..
Sadece ben erkek olsam bu davranışları olan bir kızdan ayrılırdım diye yazdım..

aa şaşırdım vallahi ben yerinizde olsam erkek arkadaşımdan önce o kartorozun bana bunu ne cürretle yapabildiğine takılırım. neden olay çıkarmadınız? ırzıkırık herifi şikayet etmediniz?
erkek arkadaşınızda ayrılmaya fırsat arıyomuş heralde . burda yanınızda olmuyorsa bırakın hiç olmasın

katılıyorum.
kaldı ki hadi ailesi ile bile olsa farkettiğinizde geri dönüp saklayabilirdiniz.bu kadar saflıkta iyi değil.

selam kızlar...erkekarkadaşımla birbirimizden cook uzakta yaşıyoruz ve iki gün önce ayrıldık neden mi? kırklı yaşlarında tanışım olan bir adam ailesiyle beni pikniğe davet ettiğini söyleyerek yalan söyledi meğer sırf beni götürecekmiş...Allahtan yanıma bir arkadaşımı alıp gitmiştim ve gidince şok olduk

Buraya kadar herşey normal...

ama iş işten gçmişti..surat yapıp rahatsız olduğumu belli ettim

Böyle bir durumda yapmanız gereken surat yapıp rahatsız olduğunuzu belli etmek değil bana kalırsa. "İş işten geçmemiş !" daha yeni başlamış !

Çirkin bir oyun oynanmış ve siz buna sadece surat asarak tepki vermiş, ortamı da terk etmemişsiniz.

Bence ; o adama anında haddini bildirip, orayı terk etmek gibi açık ve sert bir tavır sergilemeniz gerekirdi. Bunu yapmak için sizi durduran neydi ?

bencede aynen katılıyoruma.s

neden o adamla ailesiyle bile olsa pikniğe gitme gereği duydunuz anlamadım

ben olsam denemem bile zaten sevgilinizin kızcağı bişey olduğu belli değilmi:sm_confused:

ayrıca eklemeden geçemiycem orda kalkıp gitmek yerine neden oturup surat asıyosunuz neden olay çıkarıp sormadınız anlamadım adama neden surat yaptınız arkadaşınızıda alıp kalkıp gitseniz
daha iyi olurdu bence erkek arkadaşınız haklı:1closedeyes:

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen katılıyorum.. madem adam tek surat asana kadar gitmeseydiniz. erkek arkadaşınız haklıymış bunuda gözden kaçırmışım vallahi haksızlık ettim adama...

mucize canım öperim a.s.

Surat yapıp rahatsız olduğumu belirttim demişsin ya hani,erkek arkadaşın daha fazla tepki vermeni beklemiştir.Sende olsan erkek arkadaşını bir bayan pikniğe davet etse niye ailesinden biri değil de sadece bayan davet etti diye gittiğini sorarsın ve de asıl maksatını anlayınca niye büyük tepki vermedi diye kızarsın.Ha bu ayrılacak kadar büyük sebep değil çünkü zaten sende kendine kızmışsın ve açıklıkla anlatmışsın.Kafasında böyle bir fikir vardır üstüne bahane olmuştur.

mucize ben senin yazdığını görmeden yazmışım tamamen katılıyoruma.s.

Ben olsam adamın karısına söyleyip rezil ederim adamıklava:
Hem bu herşeyi sevgilisine söz verip anlatma da neymiş ki
Canım isterse anlatırım,istemezse anlatmam.
Daha yolun başındayken her şeyi açık oynama geyiğine dönerse iş,evlilikte hesap sormaya kadar gider:sm_confused:
Belki de ben özgür ruhluyum,belki yaşım gereği böyle düşünüyorum ama her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatacağım ve (siz deyin bilgi verme,açıklık,ben diyeyim hesap verme) karşılığında da aynı şeyleri bekleyeceğim ilişki yaşamadım,yaşamam,yaşatmam yasakkelime
Bu arada asıl söylemem gerekeni unuttum,madem anlattın,erkek arkadaşın da bu olaydan sonra tavrını istediği şekilde koyar.

herşey söylenmez
:1hug: cok fenasin ya
canim senin rahatsiz oldugun tabiki belli ama erkek arkadasina olayi anlatis tarzin cok onemli aslinda. senin de rahatsz oldugunu biliyor ancak ortami terketmemis olman onu sinirlendirmis olabilir.
nasil anlattin olayi biraz dusun bakalim onun takildgi bi yer olmali..
degilse de hakkaten cok enteresan bi durum.

Kız allaşkına 40 lı yaslardakı tanıdıgın senı pıknıge cagarıyor neden gıdıyorsun bu 1
:1closedeyes:
sonra 40 lı yaslardakı tanıdıgınla pınıge gıderken o kız arkadasını yanına almasan 2 basınıza dagda pıknıkte kalsanız surat asabılecek mıydın kımbılır neyle karsılasacaktın bu 2
:jeyyar:
sevgılın sen safsın dıye senı terketmıs belkı akıllanırsın dıye bu 3
:1ninca:
senı sevmesı baska sey saf bırıyle cıkmak baska sey 4
kendıne cekı duzen ben bana kalırsa boyle seyler yapıp bır de durustce soylemen de yanlıs belkı ama hıc yapmaman dogru olandı. neden yaptın kı hata sende

mazallah basına bısey gelseydı sonucları cok cok farklı olmayacak mıydı ??? bunu bir düşün derim

ben yirmili yaşlarda adamsa ellisine merdiven dayamış bir tanıdık olunca hiç paye vermedim açıkçası bana böyle ilgisi olduguna...Adam dediğim gibi tanıdığımız ve esiyle konuşmuşluğum var,cocuguylaysa nerdeyse hergün aynı ortamdayım..sözde gurbette yalnız kalmayım tanışlar bugünler için ayağıyla kaç kez cağırmıştı gitmek gelmemişti içimden.Artık geçen hafta arkadasım da gidelim ne olacak ben gelirim yanında aiecek gidilecekmiş eğlenceli olur deyince kabul ettim..gittiğimiz yer duraktan transite binilip sehre yarım saat uzaklıkta bir piknik alanıydı,bi sandık aileyi önce durağa bıraktı biz geç kalınca geri dönüp bizi aldı...sordum dedim hani nerde beklio sizinkiler?o zaman kayınvalide geldi evde kalmaları gerekti..o zaman şok olduk ama araç bulunup dönülecek biyer diildi bilmem anlatabildim mi canım ...benneyaptımki....onun üzerine indiğimiz yerde çiğdem hanım olmadan pikniğin tadı olmaz dedim,dönelim mi diosunuz dedi,ii olur dedim suratımı asarak..inanın kızlar o an kandırıldıgımı anladım ve dilim tutuldu cok üzüldüm ama Allahtan arkadasımı da getirmişim dedim

cnm bir insanın öfkelenince dilinin tutulması kadar iğrenç birşey yoksenağlama....adamın yalan söyleyerek davet ettiğini anlayınca kızardım öfkeden ve nasıl anlamadım diye kendime kızmaktan...en cok üzüldüğüm nokta benden en cok 5 yaş küçük bir kızı olması ve benim babam yaşındaki bir adamın böyle artniyetli olması...hakveren kızan herkese teşekkür ediyorum ben kendime şu noktada kızıyorum neden bakışından duruşundan anlayamadım?Çok üzgünüm çoook yoksa o adam cok mu fenaydı da belli etmedi rengini diyorum...bundan cıkardığım bir ders var kızlar,ne gelirse insanın başına tanıdık deiğinden geliyor ve yaşlı diye hiçbir erkeğin sözüne inanmamak gerekiyor...:çok üzgünüm:

katılıyorum.
kaldı ki hadi ailesi ile bile olsa farkettiğinizde geri dönüp saklayabilirdiniz.bu kadar saflıkta iyi değil.

haklısınız..sonuna kadar haklısınız...kendimi soguluyorum iki gündür deliler gibi...hadi tanıdık dedim yaşlı dedim bir adamın yalanını sezemeyerek saflık ettim; bunu neden dile getirmişim...her dogru her yerde söylenmezmiş...ben sadece ilişkimizde hiç gizli saklı kalmasın,bir hata ettiysem de bir daha olmayacak diye söylemek istemiştim :çok üzgünüm:

belki geri döner bu kadar basit birşey için terkedilmezki zamana bırak s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…