benle erkekarkadasım işim gereği farklı sehirlerde yaşıyoruz ve ona öncesinde gitsem mi deyince sen bilirsin demişti...bıraktım tabiiki oluruna;bir hata yaptıktan sonra üstüne üstüne gitmedim şimdiyse sadece nasılsın diye mesaj atmış...hatalıyım baştan beri kabul ettim ama gerçek sevgi bir hatayla azalacak sevgi değil zannımca...ne kadar sevsem de kırgınlığım önünde sevgimin,hata da yapsam bana ilk anda kızsa da sahip cıkacak birini isterim...
yoo burada yanılıyorsunuz bence. uzak durması yada aramaması sevgisinin azaldığını göstermez.. aksine eğer sizi sevmese yada kaale almasa hiç umursamazdı böyle bir durumu.. insanın severken uzak kalması ne acıdır.. kızgınlıktır bunun nedeni.. öfkedir.. kafasında ki mükemmelin yaşadığı gerçeğe uyuşmamasından kaynaklanan çelişkinin ürünüdür.. insan sevdiğine kızar yada kırılır.. sevmediğine değil..
biraz zaman tanıyın sevdiğinize..
Bu devirde bu kadar iyi niyet ve saflık beni bozar ne diyim....
Yani şaşırdım size pikniğe nasıl devam etmişsiniz hayret.
Umarım bundan sonra aklınız başınıza gelir de çakalların oyununa gelmezsiniz.
yaşlida olsa akrabanda ahbabinda nasil cürret edip seni pikniğe davet eder
demek ki o müsamayi göstermişsin zamaninda şekerim
adamin yalniz olduğunu gördüğün halde piknik yerine kadar da gitmişsin maşallahkaydirigubbakcemile
erkek arkadaşin en doğrusunu yapmiş bence
sizin hiç tanıdık ahbap ilişkiniz yok öyleyse...bizde ailece pikniğe gitme mevhumu vardır tıpkı evimizde ailece misafir ağırlamak gibi...adam yalnızdı ancak ben değildim kaldı ki geç kaldığımız için ailesini bırakıp döndü sanarak gittik piknik yerine...neyse göeüşünüzdür saygı duyarım
meğer sırf beni götürecekmiş...Allahtan yanıma bir arkadaşımı alıp gitmiştim
Bu lafin üstüne daha da birşey demiyorum canim
kendi tezini kendin çürüttün
münakaşa yada tartişma değil amacim
sadece hatani göstermekti niyetim
kimseye güvenme her zaman bu kadar şansli olmayabilirsin:teselli:
yahu sen sanki bilinçli adamla başbaşa piknik için mi gittin,kusura bakma da erkek arkın da biraz garipmiş..sonuçta hata olduğunun sen de farkındasın,adamın niyetini de önceden sezememişsin.niye bukadar fevrileşti basitleşti bişeyler .......nebileyim erkek arkadaşın da kıskanmıştır ve adama olan sinirinden uzak duruyordur belki de.pişmanlığını daha çok dile getirir ve dönmesini çok istediğini hissettirirsen barışırsınız sannnnki sengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3
canım o sözden anlaşıldığı gibi niyetinin farkında değildim yani aileyi getirmediğinin şaşırıp sorunca son anda annesigil geldi dedi eşi için bilmem anlatabildim mi?..münakaşa değil kesinlikle canım buraya yazıyorum ki farklı görüşleri alayım,sonuçta kimse dört dörtlük değil...burda bu kadar saf-iyi niyetli davranarak hatalı olduğumun farkındayım ilk andan beri içime oturan erkekarkadaşımın bunun üstüne benden ayrılması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?