Zamanında hiç haketmeyen insanlara da değer verdiğim oldu...Çok sevdim,sevildim de...Farklı kişiler tarafından..Ama mantıken uyuşamayacağımızı düşündüğüm için hem de karşı tarafa da boş yere ümit vermemek için her beni sevene karşılık vermedim........
Ama şu yaşıma kadar beni eşim kadar seven,sabreden,fedakarlık eden hiç bir erkek olmadı diyebilirim..
Allah herkesi kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın..
AMİN...
kac kilo ki ? bide boyu varsa belki belli olmuyordur
benim bahsettiğim arkadaşım, hani bi olips için yollar teptirecek kadar sevilen..
baya baya kilolu.. yüzü fena değil ama güzel..
2 yıldır mı sadece...Beni seven kişi 4 yıldır seviyor.
Önce çıktık ama ben sevemeyip ayrıldım ondan.
Çok acı çekmiş, sonradan anlattı. Ara ara görüşmelerimiz oldu.
Hatta bir ara 2 yıl yüzümüzü görmedik, o zaman bile soğumadı çocuk ya.
Hayatına o kadar kız girdi. Hala senin eşin benzerin yok diyor bana.
Ben böyle bir olaya hiç rastlamadım. Ben kimseyi bu kadar sevemem, isteyemem...
Ya da severim isterim belki ama 4 yıl mı sürer yahu... Hiç mi soğumaz , artık bitti diyemez bir insan, aklım almıyor.
Ve işin ilginci, artık öyle bir raddeye geldi ki ben senin platonik aşığın oliim, seni uzaktan sevmek de çok güzel, kendi kendime mutluyum ben diyor. :s
Yuh diyorum ben de. Artık tamamen kestim muhabbeti. Birkaç aydır görüşmüyorum hiç.
Arkadaş kalmak istedim ama olmadı malesef.
Bunun dışında en son görüştüğüm kişi de karşılıksız aşka kurban oldu.
Ayrıca bir başkası daha var. Onun üstünden de 3 yıl gibi bir süre geçti.
Çocuk hala tryamour bambaşka diyormuş arkamdan.
Benimle olmak istemişti ama kabul etmemiştim onu.
Bunlar dışında da var. En belirginleri anlattım.
Böyle çok sevilmek inanılmaz bir his ama bir yere kadar... Sadece sevilmeyi dilemesin kimse.
Siz de sevin. Hem sevin, hem sevilin. Tek taraflı oldu mu yürümüyor. Hoş olmuyor.
Hiç aşık olmadım hayatımda. Sevmek ve sevilmek için dua ediyorum hep bundan sonrası için.
4 yıl çok uzun bir zaman değil..Sanırım yaşın çok genç olduğu için bu rakam gözünde büyümüş biraz ... :)
İnşallah bir gün karşılıklı sever ve sevilirsin...Allah hayırlısını versin...
4 yıl çooooookkkkk uzun bir zaman ama. Benim idrak edebileceğim bir rakam değil bu konuda. Ben birini 1 ay bile sevemiyorum.
Sevsen bile gözden ırak gönülden de ırak derler. Ayrı şehirlerde olmamıza rağmen bu kadar uzaması normal değil.
Her buluşmamızda çok etkilenmesi de normal değil. Çünkü aradan çok zaman geçmiş oluyordu.
Bu devirde bir insanı bu kadar süre sevebilecek insan kaç tanedir merak ediyorum.
Senin de yaşın sanırım çok fazla.30lu - 40lı yaşlardaysan eskilerin aşkları başkadır tabi. Anlamayız birbirimizi.
Şimdi laylaylom hep. O yüzden çok şanslı sayıyorum kendimi. Yıllarca unutulmamak çok güzel.
Artık 5. yıla girecek. Yazık oldu çocuğa ama o halinden çok memnun. Benim yapacağım bir şey kalmadı.
İnşallah.
2 yıldır mı sadece...Beni seven kişi 4 yıldır seviyor.
Önce çıktık ama ben sevemeyip ayrıldım ondan.
Çok acı çekmiş, sonradan anlattı. Ara ara görüşmelerimiz oldu.
Hatta bir ara 2 yıl yüzümüzü görmedik, o zaman bile soğumadı çocuk ya.
Hayatına o kadar kız girdi. Hala senin eşin benzerin yok diyor bana.
Ben böyle bir olaya hiç rastlamadım. Ben kimseyi bu kadar sevemem, isteyemem...
Ya da severim isterim belki ama 4 yıl mı sürer yahu... Hiç mi soğumaz , artık bitti diyemez bir insan, aklım almıyor.
Ve işin ilginci, artık öyle bir raddeye geldi ki ben senin platonik aşığın oliim, seni uzaktan sevmek de çok güzel, kendi kendime mutluyum ben diyor. :s
Yuh diyorum ben de. Artık tamamen kestim muhabbeti. Birkaç aydır görüşmüyorum hiç.
Arkadaş kalmak istedim ama olmadı malesef.
Bunun dışında en son görüştüğüm kişi de karşılıksız aşka kurban oldu.
Ayrıca bir başkası daha var. Onun üstünden de 3 yıl gibi bir süre geçti.
Çocuk hala tryamour bambaşka diyormuş arkamdan.
Benimle olmak istemişti ama kabul etmemiştim onu.
Bunlar dışında da var. En belirginleri anlattım.
Böyle çok sevilmek inanılmaz bir his ama bir yere kadar... Sadece sevilmeyi dilemesin kimse.
Siz de sevin. Hem sevin, hem sevilin. Tek taraflı oldu mu yürümüyor. Hoş olmuyor.
Hiç aşık olmadım hayatımda. Sevmek ve sevilmek için dua ediyorum hep bundan sonrası için.
Evet ben 30 lu yaşlarımın sonlarındayım....:) Ben evlendiğim halde 9-10 yıldır bana aşık olan var desem... Hem de ben hiç yüz vermediğim halde..Aramızda hiç flort vs olmadığı halde... Ayrıca benim zamanımda da laylaylom aşklar vardı..Gözünde büyütme o kadar... Belki de sen çevrende yaşanan laylom aşkları tasvip etmiyorsun,erkek milletine pek güvenmiyorsun,sana acı çektirilmesinden ya da acı çekeceğinden korktuğun için kendini frenliyorsundur..İyi yapıyorsun belki de...Gereksiz insanlar tarafından üzüleceğine.....Ama bir gün öyle biri gelecek ki sana o güveni verecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?