İnsanın yaşayamadıkları kalır ya içinde...Bu çocuğun da içinde kalmış seninle güzel bi ilişki hayalleriyle sürdürmüş hislerini daha fazlası değill (büyük bi aşk vs) üzgünüm...
Bilmem ,belki de...Gerçi ben aşk anlayışımı yazmadım zaten... Bana hala aşık olan kişilerin olduğunu yazdım....Geçmişim olan ya da hiç bir geçmişimiz olmayan..Birşeyler yaşadığım,çıktığım insanla da ayrıldıktan 5 sene sonra da aynen şu seni 2 sene görmediği halde aşkı sönmemiş olan kişinin durumu gibi bir durum vardı...Malesef 5 sene sonunda benim aşkım ,heyacanım çoktan bitmiş olduğu için tekrar birliktelik istememiştim... Senin durumuna gelince kaçan kovalanır durumu.......
Bana sen evlensen de umrumda değil diyor o insan. Bakalım benimki de 9 - 10 yılı bulacak mı. . .
Yok, benim çevremde herkes karşılıksız bir şeyler hissetmiştir birilerine ama uzun yıllar devam eden azdır. Ya da yoktur.
Bir şey yaşamayınca içinde kalıyor insanın. O sebeple uzun sürüyor aşk sanılan şey. Seninle aşk anlayışımız farklı sanırım.
Ben de birine aşık olduğumu sanmıştım, yıllar sürdü ama bir şeyler yaşayınca çok soğudum. Hatta uzaktık, gördüğümde çok soğudum ve bitti benim için. Saçma sapan bir şekilde aşığım diye geziniyordum öncesinde ama asla sevmemişim oysa.
Benimkini gözümde büyütüyorum çünkü biz bir şeyler yaşadık ve beni annemden de iyi bilir.En kötü huylarımı da bilir. Bu yüzden bu aşk özel. Ve bu gerçekten bu bir aşk. Beni her halimle bilir ve kabul eder. Zordur bu.
Birine hiç dokunmadan, hiç konuşmadan, tanımadan yıllarca vurgun yaşayıp gidersin. Bu çok sık olur. Çünkü karşındakini istediğin gibi görmek arzusunda olduğun için, istediğin kalıba sokarsın. Fakat birini tanıyıp her şeyi ile kabul etmek ve çok sevmek, üstelik bunun yıllar boyu hiç dinmeden devam etmesi çok nadir.) Fark burada. Ben de o yüzden şaşkınım, beni böyle iyi tanıyıp da nasıl sevmeye devam edebilir diye düşünüyorum.
ama su var.. sen o cocukla beraber olsaydınız böyle olmazdı inanın...
evlenenleri düşünün.... sonucta cok buyuk asklarla evlenenler var.. bir süre sonra sevgi,saygı,sadakat kalıyor sadece..
ask bitiyor... insanın içinde yaşayamadıkları kalır.... şans verin.. en fazla 1 sene.. belki o kadar da sürmez...
sizin için bu muydu diyecek... insanoglu hep böyledir.. hep süründürenin pesınden gider... saplantı yapmıs o kısıler.
Bilmem ,belki de...Gerçi ben aşk anlayışımı yazmadım zaten... Bana hala aşık olan kişilerin olduğunu yazdım....Geçmişim olan ya da hiç bir geçmişimiz olmayan..Birşeyler yaşadığım,çıktığım insanla da ayrıldıktan 5 sene sonra da aynen şu seni 2 sene görmediği halde aşkı sönmemiş olan kişinin durumu gibi bir durum vardı...Malesef 5 sene sonunda benim aşkım ,heyacanım çoktan bitmiş olduğu için tekrar birliktelik istememiştim... Senin durumuna gelince kaçan kovalanır durumu.......Gerçi sanal yoldan insan duygularını tam ifade edemiyor ya....:)
23 yaşındaymışsın..Çok gençsin...Bu arada doktorlardan o kadar çekinme...Hem babam hem de eşim doktor..İyisine gelirsen,güvenebilirsen neden olmasın....
ama su var.. sen o cocukla beraber olsaydınız böyle olmazdı inanın...
evlenenleri düşünün.... sonucta cok buyuk asklarla evlenenler var.. bir süre sonra sevgi,saygı,sadakat kalıyor sadece..
ask bitiyor... insanın içinde yaşayamadıkları kalır.... şans verin.. en fazla 1 sene.. belki o kadar da sürmez...
sizin için bu muydu diyecek... insanoglu hep böyledir.. hep süründürenin pesınden gider... saplantı yapmıs o kısıler.
Ohoo oralara girersek o zaman aşkın ne anlamı kaldı. Cinsellik mevzusu başka bir olay. Evlenmek apayrı bir şey.
Aşk uzun da sürmeyebilir. Ama en az 1 yıl bir şeyler hissettmişsen yoğun bir şekilde ciddi bir mevzudur o.
Siz tabi aşık olamazsınız... aşık olmak bencillik duygusunu ortadan kaldırıp fedakarlık üzerine yogunlasmaktır..
sizin yerinizde baskası olsa, o cocuga acır.. siz üstüne basa basa cok sevildiğinizi vurgulayıp duruyorsunuz..
egolarınız tavan yapmıs gibiaman sevmeyeyim, hep sevileyim der gibisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?