hic düşündünüz mü kızken

Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var mesleği ne olacak beni mutlu edecek mi komik mi (benim için çok önemli) hiç kızken ben avukatla falan evlencem diyip evlendiniz mi ?
Yaş kaç? Tüm mutluluğa dair hayallerin evleneceğin adama mı odaklı ki sürekli kafanda bu konu var? Sence bu avukat, doktor vs de sürekli evlilik hayalleri kuran bir kadın arayışında mıdır?

Çok düşündüm kriterlerimi, çok yazdım. Onlara uygun birini çok aradım, uymayanları da eledim direkt. Bulunca da kaçırmadım. Herkesin kriterleri kendine tabi ama. Meslek vs. kriterlerim arasında değildi zaten.

arkadaşlar KIZIN çok ciddi bir derdi var siz KADINLAR dalga geçiyorsunuz ayıp yaaa hayal kurmak güzel tabi ama kocam avukat olsun diye bir hayal ilginççç benle şöyle ilgilensi şöyle yakışıklı olsun şöyle iyi olsun filan anlarımda eşimin mesleğiyle ilgili bir hayalim olmamıştı hiç

Ben hep zengin yakışıklı bi koca hayal ettim çok zengin olmasada hayalim oldu. En azından çalışmıyorum o yetiyo

Benim sevgilim mühendis.
Bu demek oluyorki eşim mühendis olacak.
Düşünmeye gerek var mı acep?
Bugün hep zor sorular soruyorum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…