- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.556
- 898
- Konu Sahibi nesesiyeter
-
Ee derdi buymus illede konu accaksa kotu bir derdi veya o dertlere benzemesimi sart..He düşündüm.Onunla da evlendim.Tersten gördüm ve diğer evli arkadaşlarım da aynısını söylüyor.Burada,forumda milyon tane yazıyı derdi vs hiç mi okumadın yaaa.
Tabiki canım bende hayal kurdum ilerde nasıl bir evliligim olacak diye..Hayır siz hiç mi düşunmediniz kiminle evleneceğim,adı ne şanı ne huyu ne suyu ne hemen bıkmış mı oluyoruz bekarlıktan ? Evlilik hayatın bir gerçeği bunun üzerine hayal kurmak garip bir şey mi, kendimi kotu hissettim sanki suç benim yaptiğim
eğer öyleyse evlenmeden ilişki yaşayanlarda kadın kategorisine girmiyor mu bu durumda.
yada 40 yaşında daha hiç evlenmemiş ama kadın değil de kız mı demek gerekir off kafam karıştı
Şaştım kaldım konu nereden nereye geldi yahu. :)işte evlenmeden birlikte olmak gibi bişeyi idrak edemiyor henüz
Tabiki canım bende hayal kurdum ilerde nasıl bir evliligim olacak diye..
Kurmayanda yoktur bence ..
Şaştım kaldım konu nereden nereye geldi yahu. :)
Yapmayın Allah aşkına ne demek istediğimi anladınız "kızken" dediğimde. Çoğunuz ablamsınız, yasıtımsınız nereden nereye gitti konu. Bende severim gülüp eğlenmeyi fakat resmen körcahil yaptınız beni. Her şeyin farkındayım şükür, idrak edememiş falan ne gerek var bunlara :)ya kusura bakma ben anlayamayan arkadaşlara şeyettim : ))
Haklısın cnm yaa kim kurmaz ki sevdigi varsa veyahut kim bni sevecek aşık placakmıyım vs.diyeEhh, herkes nasil biriyle evlenicem diye merak eder. Neye benzer, ne is yapar, nerde taniscam vs vs.
Ben de kucukken asik olmayi isterdim, hayalini kurardim, simdi de hala asik olmayi istiyorum. Ote yandan hayat toz pembe degilmis maalesef, buyuyunce anliyor insan.
Daha çok asıl derslere o zaman, girdikten sonra nasılsa kesinlikle bir avukatla evlenmem diyeceksin, hayallerin tersine işleyecek, meslek dışı olsun kafam rahat etsin bari evde rahat edeyim düşüncen ağır basacakDaha yeni üyeyim teşekkürler kibar mesajlarınız için ve geçtiğiniz dalgalar için ! İlk konumu bi' düşuncem üzerinden açmak istedim. Kendimi bildim bileli hukuk okumak istiyorum, 2 senedir kazanamadım ucu ucuna gidiyor hukuk fakültesi. Avukat olmak istiyorum ve kocamda avukat olsa aynı meslekten olsak diye bir düşünce var. Çok sağolun masum bir düşünceden bekaretliğimden bıkmış olarak gördünüz (!) Kadın-kız meselesine cahilliğimdendir üzgünüm.
Düştü şimdiden hayallerim suya desene :) Hayırlısı olsun bakalımDaha çok asıl derslere o zaman, girdikten sonra nasılsa kesinlikle bir avukatla evlenmem diyeceksin, hayallerin tersine işleyecek, meslek dışı olsun kafam rahat etsin bari evde rahat edeyim düşüncen ağır basacak
Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?