hic düşündünüz mü kızken

Vallahi benim hayallerimin erkegi kibar ve romantikti. Nedense prenslerin romantik oldugunu dusunmusumdur, o yuzden Monako prensiyle evlenmeye hayir demezdim mesela

Sonra ne oldu Cherry derseniz, odunun birine asik oldum?!? Onunla evlenme durumum zaten yok ama evdeki hesap carsiya uymuyor genelde. Kucukken hep bir gun evlenecegimi dusunmusumdur, simdi evlenmeyecegimi dusunuyorum ya, neyse.

He düşündüm.Onunla da evlendim.Tersten gördüm ve diğer evli arkadaşlarım da aynısını söylüyor.Burada,forumda milyon tane yazıyı derdi vs hiç mi okumadın yaaa.

Daha yeni üyeyim teşekkürler kibar mesajlarınız için ve geçtiğiniz dalgalar için ! İlk konumu bi' düşuncem üzerinden açmak istedim. Kendimi bildim bileli hukuk okumak istiyorum, 2 senedir kazanamadım ucu ucuna gidiyor hukuk fakültesi. Avukat olmak istiyorum ve kocamda avukat olsa aynı meslekten olsak diye bir düşünce var. Çok sağolun masum bir düşünceden bekaretliğimden bıkmış olarak gördünüz (!) Kadın-kız meselesine cahilliğimdendir üzgünüm.

Hayır siz hiç mi düşunmediniz kiminle evleneceğim,adı ne şanı ne huyu ne suyu ne hemen bıkmış mı oluyoruz bekarlıktan ? Evlilik hayatın bir gerçeği bunun üzerine hayal kurmak garip bir şey mi, kendimi kotu hissettim sanki suç benim yaptiğim

Tabiki canım bende hayal kurdum ilerde nasıl bir evliligim olacak diye..
Kurmayanda yoktur bence ..

eğer öyleyse evlenmeden ilişki yaşayanlarda kadın kategorisine girmiyor mu bu durumda.

yada 40 yaşında daha hiç evlenmemiş ama kadın değil de kız mı demek gerekir off kafam karıştı

işte evlenmeden birlikte olmak gibi bişeyi idrak edemiyor henüz

Tabiki canım bende hayal kurdum ilerde nasıl bir evliligim olacak diye..
Kurmayanda yoktur bence ..

Ehh, herkes nasil biriyle evlenicem diye merak eder. Neye benzer, ne is yapar, nerde taniscam vs vs.

Ben de kucukken asik olmayi isterdim, hayalini kurardim, simdi de hala asik olmayi istiyorum. Ote yandan hayat toz pembe degilmis maalesef, buyuyunce anliyor insan.

ya kusura bakma ben anlayamayan arkadaşlara şeyettim : ))
Yapmayın Allah aşkına ne demek istediğimi anladınız "kızken" dediğimde. Çoğunuz ablamsınız, yasıtımsınız nereden nereye gitti konu. Bende severim gülüp eğlenmeyi fakat resmen körcahil yaptınız beni. Her şeyin farkındayım şükür, idrak edememiş falan ne gerek var bunlara :)

Bende hayalimde buyuk bi askla evlenip cocuklarimi buyutmek isterdim..ama hayat hayallerimizi yasatmiyir bu gercekk..yani ben yasayamadim daha..ama allah buyuk kimbilir belkide mucize gercek olur ve hayalimizdeki seyleri yasariz...hep evi arabasi olan birini istemistim maddiyat olarak ama su an gorustugumun sadece iyi bi isi var...ama mutluyum onunla...belki dugune yakin bi mucize ev sahibi oluruz...hayaller yavas yavas gercek olur...

Haklısın cnm yaa kim kurmaz ki sevdigi varsa veyahut kim bni sevecek aşık placakmıyım vs.diye

Daha çok asıl derslere o zaman, girdikten sonra nasılsa kesinlikle bir avukatla evlenmem diyeceksin, hayallerin tersine işleyecek, meslek dışı olsun kafam rahat etsin bari evde rahat edeyim düşüncen ağır basacak

Daha çok asıl derslere o zaman, girdikten sonra nasılsa kesinlikle bir avukatla evlenmem diyeceksin, hayallerin tersine işleyecek, meslek dışı olsun kafam rahat etsin bari evde rahat edeyim düşüncen ağır basacak
Düştü şimdiden hayallerim suya desene :) Hayırlısı olsun bakalım

Hep kafamda kiminle evlencem diye bir düşünce var

Kiminle evleneceğim değil de evlenmeyi istiyor muyum diye soruyordum kendime, ama çeyiz olarak Eflak ve Boğdan'ı düşlüyorum bu da imkansız olacağı için evlenmeyeceğim. Eflak ve Boğdan'ı çeyiz olarak getirecek e***k tanıdıkları olan varsa eklesin lütfen, teşekkürler.

-"kız" kısmına takılmayacağım çünkü bu sitede kadınların bu eril dile karışı uyarmaktan bıktım. höf.-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…