arkadaşım eski erkek arkadaşın psikolojik olarak sorunlu galiba.. hem konuşmalarını okumuş izinsiz hem de üste çıkıyo sana yalancı filan diyip kafasından uydurarak.. kendisi de mi yapıyo nedir kişi kendinden bilir işi hesabı
ne bu ya istersen bi de tuvalete girerken filan da haber ver ey Allah'ım kötükedihüsokötükedihüso
canım bnmm yaa...çok haklısın inanki..onlar sütten çıkma ak kaşıklarmş gibi dawranıolar..üstte çıkmak içnse sürekli seni suçluolar..bilmezmiim..senin sewgilnle bnmkinin kişilkleri yakın birbirne gerçkten..üzülme canım dicem ama faydasız biliorm..dua ediorm senin içn..kalbim seninle..
Okurken yazdıklarını içime bişey oturdu çok üzüldüm sanki seninle bende yaşadım Selin çok şükür böyle bişey yaşamadım.Benim nişanlımda yazılımcı bende ben onun şifrelerini bilirim oda benim bakmam bile güvenim sonsuz...Kıskançlık olur tuzu biberidir.Ama bu başka bişey beynininin kimyası bozuk sanıırım,yada başka sorunları var. Dua et isyan etme vardır bundada bi hayır.Ben de kaç gündür çok kötü günler geçiriyorum farklı sorunlar ama kaynakları aynı ah şu erkeklerklava:...Allahtan hep hayırlısını iste bir gün diyeceksin belkide iyiki bu acıları çektim diye ...
Selinciğim, dünden beri yazamadım :) unuttum sanma.
Kuzucuğum rahatsız 2 gündür ablası, hep onun başındayım.
Yazdıklarını takip ettim ama ve gördüm ki daha sakin ve mantıklı konuşuyorsun artık.
Bu da iyiye işaret. Biraz da olsa hayata dönmeyi başarmışsın. Çok sevindim buna.
Ayrıca anladığım kadarıyla bu sevgili müsveddesi kişi önceden de böyle sorunluymuş.
Ne demek yahu köpeğini gezdirirken bile haber vermek?
İşte bir insanın eline ipleri bu kadar verirsek (kızmıyorum sana, ben de yapıyordum eskiden bunları, şimdi akıllandım) onlar da tepemize çıkar.
Bir ablam var benim, onun çok güzel bir atasözü vardır, hep söyler.
"Avludaki iti çatıya çıkarma, döner kafana s...r."
Der ki hep, hazmetmeyi bilene ne kadar değer verirsen ver o zaten nereye ne yapacağını bildiği için sana bir terbiyesizlik yapmaz. Ama hazmetmeyi bilmeyene çok değer verirsen, tepene çıkarırsan, nasıl bir tavır sergileyeceğini bilmediği ve altyapısı olmadığ için o çıkardığın yerden ilk kazığını da sana atar..yani kısacası gelir tepene s...r.
Bu yüzden mihenk taşına kırk kere vurmadan kimseye hak ettiğinden fazla değer verme.
Zira bize en büyük acıyı da bizim o hak etmedikleri halde göklere çıkarttıklarımız yaşatıyor.
Ahanda bu da hepinizin hepimizin kulağına küpe olsun kızlar.
arkadaşım ben de senin adına üzüldüm.severken darbe görüp ayrılmak zor.ama bak ne diyeceğim bu kişi pc ne virüs yollamakla esasında sen farkında olmadan sana iyilik etmiş.böyle insanlar güvensiz olur.kendine de sana da güvenmez.herşeyi bahane eder problem çıkarır.esas senin tepki gösterip ona tekmeyi vurman lazımdı affedilecek durum değil.bu adamla mesela evlensen yarın bir gün "şu adama niye baktın" "şu komşunla niye bunları konuştun" "niye erkek kasiyere gittin bayan kasiyer dururken" "vayy sen internette bilmemne sitesine niye girdin" falan..birsürü olmayan sorunlar çıkarır. bir arkadaşım var eşi neredeyse eve kiltliyor. merak ettim şu anda durum nasıl???
canım benim günlerdir takip ediyorum ama yazacak bir şey bulamadım inan.
hani farkındayım hiçbi dediğimiz sana bi çözüm sunmuyo ama zaman diyoruz, zamanla geçicek.
ben sadece şeyi merak ediyorum, o kadar uzun süreli bir ilişki ve ciddi bi ayrılık.
bu insan hiç dönüp de aramadı mı, nasılsın napıyorsun diye?
biraz dışarı çıkmaya çalışsan iyi olur, arkadaşlarınla falan gezsen.
en kötü ihtimalle bi yürüyüşe çıksan. biraz oyalar seni böyle şeyler..
ellma çok geçmiş olsun cnm benim çok üzüldüm allah şifa versin biran önce... unutulmadığımı biliyorum zaten hep yanımda olduğunuzu... ama öyle zor ki yine gece rüyamda yine sabah aynı sancı kahretsiz tam toparlıyorumdiyorum ufacık bir rüzgarı yıkıyor herşeyi... ben beceremiyorum galiba sevmeyi becerdim uınutmayı beceremiyorum kaç gün oldu diye saymaktan aklında olmadığımı bilip şimdi kimlerledir kimin gözlerine bakıyordur ellerini tutuyordur demekten nasılda gülüyordur beni düşünmeden diyerek acıma acı katıyorum ama elimde değil önüne geçemiyorum bunların önceden rüyamda göreyim dediğim görünce mutlulukla uyandığım adamı şimdi rüyamda gördüğümde sancıyla uyanmak öldürüyor beni(
arkadaşım ben de senin adına üzüldüm.severken darbe görüp ayrılmak zor.ama bak ne diyeceğim bu kişi pc ne virüs yollamakla esasında sen farkında olmadan sana iyilik etmiş.böyle insanlar güvensiz olur.kendine de sana da güvenmez.herşeyi bahane eder problem çıkarır.esas senin tepki gösterip ona tekmeyi vurman lazımdı affedilecek durum değil.bu adamla mesela evlensen yarın bir gün "şu adama niye baktın" "şu komşunla niye bunları konuştun" "niye erkek kasiyere gittin bayan kasiyer dururken" "vayy sen internette bilmemne sitesine niye girdin" falan..birsürü olmayan sorunlar çıkarır. bir arkadaşım var eşi neredeyse eve kiltliyor. merak ettim şu anda durum nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?