hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

karamelek bide ben şunu anlamıyorum bukadar özele girilirmi yaa ne hakları varki ee madem girdin okudun ettin göster bakalım sende bana bukadar açıkça herşeyi söylesen bende görmek istiyorum desen bak o zaman nasıl bir kıyamet kopuyor sen bana güvenmiyormusun diye başlıyorlar kavgaya bağırarak bastırmak için... aldatmaya niyetim olsa seninle ne işim olurdu ki demekki beni mutlu etmiyorsun ne diye aldatayım mecburmuyum senin hayatında olmaya konuşur ayrılırım gider kiminle olmak istiyorsam olurum ama işte bunu yapamayan evdeki bulgurdan olmak istemeyenlerde var adam beni her aradığında evdeyim akşamları 7-8 de msndenkonuşuyoruz bana diyorki gündüzleri evdeyim diyordunama değildin beni kandırıp çıkıyordunneymiş arkadaşımla msn konuşmamı görmüş bugün size gittim annen bana birşeyler söyledi üzme anneni demişim ben ona önceki gün gittim ki dışarı çıkacağımıda söyledim ona kızıo gün görünce eve gitmediğini öğrenincede öyle söyledim ama gelde açıkla anlat da inandır o süt kara dedimi süt karadır asla aklayamazsın... her geçen gün acımın yanında öfkemde artıyor yaptığı haksızlıklara onu çok sevdiğim haketmediği kadar sevdiğim için gözümde bukadar büyüttüğüm içinben suçluyum... tek suçum da bu

arkadaşım eski erkek arkadaşın psikolojik olarak sorunlu galiba.. hem konuşmalarını okumuş izinsiz hem de üste çıkıyo sana yalancı filan diyip kafasından uydurarak.. kendisi de mi yapıyo nedir kişi kendinden bilir işi hesabı

ne bu ya istersen bi de tuvalete girerken filan da haber ver ey Allah'ım kötükedihüsokötükedihüso​

tamam merak ediyordu ama bende doğruyu söylüyordum haber veriyordum hep köpeğimi gezdirmek için kapıya çıkarken bile söylüyordum neden bir insan kafasında kurar da sadece ona inanır neden karşısındaki kişi uzun süredir sevgilisidir ama sözlerine kulak vermez ne derse desin kendi bildiği doğrudur ne yani bu konuda nedenona yalan söyleyeyim aklımdan çıkmış derdim o güngidip söylemediysem de yapmadım sadece kız arkadaşıma öyle söyledim...nedenler niçinler hiç birinin cevabını bilmiyorum ve hiçde bilmeyeceğim onda kalsınlar napalım hayırsız birini sevmenin bedeli varmış bende onu ödüyorum hesaba vursak ben alacaklı çıkardım bu ilişkiden bunu bilyorum ben...

canım bnmm yaa...çok haklısın inanki..onlar sütten çıkma ak kaşıklarmş gibi dawranıolar..üstte çıkmak içnse sürekli seni suçluolar..bilmezmiim..senin sewgilnle bnmkinin kişilkleri yakın birbirne gerçkten..üzülme canım dicem ama faydasız biliorm..dua ediorm senin içn..kalbim seninle..

Okurken yazdıklarını içime bişey oturdu çok üzüldüm sanki seninle bende yaşadım Selin çok şükür böyle bişey yaşamadım.Benim nişanlımda yazılımcı bende ben onun şifrelerini bilirim oda benim bakmam bile güvenim sonsuz...Kıskançlık olur tuzu biberidir.Ama bu başka bişey beynininin kimyası bozuk sanıırım,yada başka sorunları var. Dua et isyan etme vardır bundada bi hayır.Ben de kaç gündür çok kötü günler geçiriyorum farklı sorunlar ama kaynakları aynı ah şu erkekler klava:...Allahtan hep hayırlısını iste bir gün diyeceksin belkide iyiki bu acıları çektim diye ...

cnm benim benim dualrımda sizlerle.... bu acıyı ilk çeken ben değilim sonda olmayacağım biliyorum her sabah uyandığımda kalbimdeki sancıyla geçecek sabret geçecek diyorum ...inşallah birgün geçecek ama çokda uzun sürmemesini diliyorum çünkü bu başka birşey hepimiz tüm acı çekenler inşallah en kısa zamanda atlatırız:Saruboceq:

allah böyle birşey yaşatmaz sana inşallah gerçekten çok sancılı bir dönem... güven varsa sorun olmaz zaten ama bizde yokmuş demekki becerememişiz ama benim suçum olmadığı halde yinede suçlandım ya o çok koyuyor bana... umarım sende sıkıntılarından biran önce kurtulursun cnm benim... ben bu acıdan kurtulmak için ne kadar dua ediyorum bir bilsen sancı girdikçe içime hep dua ediyorum... allahtanherşeyin hayırlısı hepimiz için :teselli:

Selinciğim, dünden beri yazamadım :) unuttum sanma.
Kuzucuğum rahatsız 2 gündür ablası, hep onun başındayım.
Yazdıklarını takip ettim ama ve gördüm ki daha sakin ve mantıklı konuşuyorsun artık.
Bu da iyiye işaret. Biraz da olsa hayata dönmeyi başarmışsın. Çok sevindim buna.

Ayrıca anladığım kadarıyla bu sevgili müsveddesi kişi önceden de böyle sorunluymuş.
Ne demek yahu köpeğini gezdirirken bile haber vermek?
İşte bir insanın eline ipleri bu kadar verirsek (kızmıyorum sana, ben de yapıyordum eskiden bunları, şimdi akıllandım) onlar da tepemize çıkar.

Bir ablam var benim, onun çok güzel bir atasözü vardır, hep söyler.

"Avludaki iti çatıya çıkarma, döner kafana s...r."

Der ki hep, hazmetmeyi bilene ne kadar değer verirsen ver o zaten nereye ne yapacağını bildiği için sana bir terbiyesizlik yapmaz. Ama hazmetmeyi bilmeyene çok değer verirsen, tepene çıkarırsan, nasıl bir tavır sergileyeceğini bilmediği ve altyapısı olmadığ için o çıkardığın yerden ilk kazığını da sana atar..yani kısacası gelir tepene s...r.

Bu yüzden mihenk taşına kırk kere vurmadan kimseye hak ettiğinden fazla değer verme.
Zira bize en büyük acıyı da bizim o hak etmedikleri halde göklere çıkarttıklarımız yaşatıyor.
Ahanda bu da hepinizin hepimizin kulağına küpe olsun kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
selincim sen işe gir lütfen ben iki yıl önceki ayrılığımdan cok ciddi oldugu halde ve cok sevdigim halde mantığım ve işimle kurtuldum iş ortamında düşünecek zaman yok sen şimdi evde inan ki takılıp kalacaksın cnaım bu konuya saplantı olucak atlatman kolay olur hemen kendine bir iş bak parayı sorun etme git gel işe yaradıgını hisset hem insan calışınca sabah kalkıyor makyajını yapıyor insanlarla iletişim kuruyor işe yarıyor...tavsiyem bu canım hem cidden ben de seni daha iyi gördüm son mesajarında.

Elma ben bir atasözü çeşitliliği taşıyan insan olarak senin su AVLUDAKİ İTİ CATIYA CIKARMA....bayıldımsırnaşık şey artık bunu da kullanıcam sağol canımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
ellma çok geçmiş olsun cnm benim çok üzüldüm allah şifa versin biran önce... unutulmadığımı biliyorum zaten hep yanımda olduğunuzu... ama öyle zor ki yine gece rüyamda yine sabah aynı sancı kahretsiz tam toparlıyorumdiyorum ufacık bir rüzgarı yıkıyor herşeyi... ben beceremiyorum galiba sevmeyi becerdim uınutmayı beceremiyorum kaç gün oldu diye saymaktan aklında olmadığımı bilip şimdi kimlerledir kimin gözlerine bakıyordur ellerini tutuyordur demekten nasılda gülüyordur beni düşünmeden diyerek acıma acı katıyorum ama elimde değil önüne geçemiyorum bunların önceden rüyamda göreyim dediğim görünce mutlulukla uyandığım adamı şimdi rüyamda gördüğümde sancıyla uyanmak öldürüyor beni (

arkadaşım ben de senin adına üzüldüm.severken darbe görüp ayrılmak zor.ama bak ne diyeceğim bu kişi pc ne virüs yollamakla esasında sen farkında olmadan sana iyilik etmiş.böyle insanlar güvensiz olur.kendine de sana da güvenmez.herşeyi bahane eder problem çıkarır.esas senin tepki gösterip ona tekmeyi vurman lazımdı affedilecek durum değil.bu adamla mesela evlensen yarın bir gün "şu adama niye baktın" "şu komşunla niye bunları konuştun" "niye erkek kasiyere gittin bayan kasiyer dururken" "vayy sen internette bilmemne sitesine niye girdin" falan..birsürü olmayan sorunlar çıkarır. bir arkadaşım var eşi neredeyse eve kiltliyor. merak ettim şu anda durum nasıl???

suçunu bastırmak için bağırdı çağırdı yalancı dedi konuşturmadı konuşturdu idnlemedi sözlerimi yarım bıraktı hep gitti en son ağır sözler söylemişti kalbmde yoksunbaşkasıda olacakelbet nasıl olsa boş bir kalbim var umrumda değilsin sen yalancısın falan gibi... valla ben aynıyım o gündensonra konuşmadık aramadım son bir msj göndermiştim siteden sonrasında hiç birşey yok sildim herşeyini tabii oda aramadı eğleniyordur bayramda arkadaşlarıyla yeni kızlarlada tanışmıştır mutludur yani... aramazda zaten suçunubastırdı içi rahat nasıl olsa vicdanını temziledi benle gitti neden üzülsün ki... sevmiş olsaydı eğer kıyabilirmiydi günlerce ağlatmaya düşünmezmiydi sonrasında oturup kim haklı die... pnun sevgi anlayışıyla benimki uymuyor demek sevgi kişisine göre değişiyormuş... napalım bizde böyle adamı gidip sevmişiz... anlıcanacı çekmeye devam kurtulamadım hala... rüyamalarımda görmesem bu kadar sancılı geçmeyecek belki ama yok inadına her gece rüyamda senağlama

canım benim günlerdir takip ediyorum ama yazacak bir şey bulamadım inan.
hani farkındayım hiçbi dediğimiz sana bi çözüm sunmuyo ama zaman diyoruz, zamanla geçicek.
ben sadece şeyi merak ediyorum, o kadar uzun süreli bir ilişki ve ciddi bi ayrılık.
bu insan hiç dönüp de aramadı mı, nasılsın napıyorsun diye?
biraz dışarı çıkmaya çalışsan iyi olur, arkadaşlarınla falan gezsen.
en kötü ihtimalle bi yürüyüşe çıksan. biraz oyalar seni böyle şeyler..

ayrılalı bugün beşinci gün... aramadı aslında ikinci günü aradıda canımı daha yakan sözler söylemek için sonrası yok zaten... merak etmez o anladım ki çok katı bir kalbi varmış... şimdi keyfi yerindedir aklına bile gelmiyorumdur... hee bide suçlu olsamda bunlar başıma gelse suçluydum söyledi çekti gitti dicem hatamı bilicem oturucam unutucam ama yok suçumda yok yargısız infaz onun ki... zatenartık dönmesin dönsede ben istemem acı çekiyor olabilirim onu seviyor olabilirim ama yol katediyorumhergünbu acıda geri dönüp bir daha bana bu acları en başından daha fazlasıyla yaşatmasına müsade edemem... bu arada dışarıda çıkıyorum iki üç gündür ama banamısın demiyor yok gittiğim her yerde aklımda o (

dün fenerbahçeye gittim inanırmısınız heryerde onu aradı göüm burayagelmişmidir görürmüyüm uzaktan diye... herkezi ona benzettim resmen... deliriyormuyum dedim nedir ( çok kötüydü

"Giden değil kalandır aslında terkeden, giden de bu yüzden gitmiştir zaten..."... Öylesine derin yaralar açıyor ki yüreğimde... Benim her gece, hatta her an yüreğim ağlıyor. Senin hiç yüreğin ağladı mı? Ağlarken yüreğinden bütün vücuduna yayılan, her süzülüşünde içini parçalayan o yürek yaşını hissettin mi sen? Ben hissettim sevdiğim. Her damlayı, tek tek süzülüşünü hissettim.
:çok üzgünüm:

yok bir sitemim, hayatta her şey kismet
soldu gençliğim, ömrümü aşkla ziyan ettim
ağla gönlüm, nasip değilmiş vuslat
rahat uyu yar, sana hakkimi helal ettimsenağlamasenağlama:a015:

Bacım...daha 5 gün oldu sadece. Daha o kadar yeni ki, kimse senden hemen unutmanı zaten beklemiyor. Kolay mı o kadar ya? Keşke olsa. Sadece kendini bırakma diyorum ben. Gözyaşlarına engel olamazsın ama akıllı ağla uslu ağla, yemeğini ye, uykunu uyu, elinden geldiğince dikkatini dağıtmaya çalış kısacası kendini harap etme.. ayrıcaaaa...

min arkadaşıma bu konuda sonsuzzzz katılıyorum.
Bak sana bir sır vereyim. Sır da değil, bilen biliyor zaten de.
Ben sevgilimden min'in yukarıda saydığı bahanelerden bile geçersiz bir sebep yüzünden dayak yemiş insanım. Evet bildiğin dayak...hem de kocam değil bi şeyim değil.
Öyle miydi bu insan önceden? Asla. Gel gör ki ben son noktaya gelene kadar farkedemedim, gözlerim kör oldu. Değdi mi ama? Elbette değmedi. Keşke sende olduğu gibi bir noktadayken bitseydi de ben de böyle bir şeyi tecrübe etmeseydim hayatta.
Sana da aynısı olurdu demiyorum, olmayabilirdi, ama benim kimseye güvenim kalmadı artık hayatta, değil ki senin zıbır gibi iç yüzünü açık seçik gösterenlere. Sen ne kadar şanslı olduğunu iyice bir düşün. Üzülüyorsan yine de üzül böyle bir adama ama yukarıda dediğim gibi...lütfen lütfen AKILLI USLU.

ellma cnm benim artık akıllı uslu ağlıyorum yalandan gülücüklerle kendimi kandırmaya çalışıyorum... becereceğimelbet geleceğimüstesinden atlatacağım acımıda çekeceğim biliyorum acıtacak günlerce haftalarca belkide aylarca ama atlatacağım zaman ne zaman saracaksa yaralarımı bekleyeceğimama dönsede dönmeyeceğim bitti benim için beni göz yaşlaıyla bukadar acıların içine atıp haksızlığını bana yükleyerek giden bir adamı affetmeyeceğim dönsede ama zatendönmez... beni terketmedi o sadece hayatımdan gitti kalbimdeki varlığı hala duruyorken beni terketmiş sayılmıyor onu ancak kalbimden atarak ben terkedebilirim ve bunu gün gelecek başaracağım o gün hangi gün bilmiyorum ama sabırla bekleyeceğimağlayarak acı çekerek sancılar içinde uyanarak birgün bittiğini göreceğim hepsinin... iyiki sizler varsınız canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…