hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

cnm, geçicek geçicek, ya elbet bi gün geçicek acın canım
eskiler gecmedı mı bu da gecıcek

ıyı ol selıncım uyuyosundur umarım su an

Anlamak zor şu hayatı... Hayat mı karışık yoksa biz insanlar mı çözmek zor...Neler oluyor neler bitiyor takip etmek zor...
İnsanın kendini kendi kalbini anlayamazken, hayatı anlamasını beklemek saçma...Bir gün biri için deli gibi çarpan kalbim, artık kendi için çarpmaktasın... Bir zamanlar iki bedende tek yürek olduğun insan şimdi senden uzaklaşırken artık iki yabancıyken nasıl onun için çarpacaksın? O şimdi senden kopmuş,başkalarının olmuş... Artık senin can suyun değil. Başka gözlere sana ait gözlerle bakıyor, başka bir kimliğe sana ait olan sözleri söylüyor...Bunu bildiğin için çok tuhafsın ...Hissettiğin duygu ne kendinde bilmiyorsun..Aşk değil...Kin değil...Nefret değil...Sevgi değil... Sende benim kadar şaşkınsın...İnanmakta zorlanıyorsun ama üzülmüyorsun da...Çünkü sen seni üzen biri için üzülmeyecek kadar asil ve güçlüsün...Ne çok anlam yüklemişsin ona... Ne çok değer vermişsin karşılık görmeden. Belki kendini kandırdın belki yaşananlar gerçekti bunu ayırt edemiyorsun.

Sahte sahte
Herşey sahte
Kalp yenik, akıl kanmıyor, sözler sahte

Haklısında! Onunla kurduğun hayaller,hayata geçirilemeyecek artık...Onunla değil başkasıyla yaşama fikrine yavaş yavaş alışıyorsun ama için için burkuluyorsun kırılıyorsun...Ben ise elimde senin kırık parçalarınla ileriye bakıyorum..Belki biri gelirde seni tekrar birleştirebilir tekrar düzeltebilir diye...Elbet gelecek elbet seni de en az senin verebileceğin aşk kadar sevecek biri gelecek...Yarım elman seni bulacak...Yaşanan ve biten herşey için şimdi "Hayırlısı bu değilmiş demek ki" diyorsun..Bunu demeye zorlanıyorsun belki ama hakikaten öyle...Belkide hayırlısı o değildi!

Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum
Elimde bavulum burdan çekip gidiyordum
Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım
Sorma neden diye
Sen anlamazsın
Son aşkım olacaksın

Sen onu kalbinden çıkardın belki... Belki çok çabuk unutuldun belki de hiç hatırlanmadın bile...Sana en çok dokunan da bu düşünce zaten.Biliyorum! Şimdi kendine kızıyorsun belki bir zamanlar onun için gözyaşı döktüğün için.Yine haklısın! Seni çabuk silen biri için ağlamaya değer miydi? Hayır!!! Unutma "Giden değil kalandır terkeden,giden de bu yüzden gitmiştir zaten!!!" Sen hiç birşey kaybetmedin ama o seni kaybetti.Kendisini kimse senin kadar sevmeyecek bunun farkında ama kaybetmenin ezikliğini yaşamak istedi sanırım.Sen hiç birey kaybetmedin.Sen, seni üzenden değerlisin. Değmez değmez zorlamaya
Değmez değmez dayanmaya
Değmez değmez ağlamaya
Değmez değmez gözyaşına değmez

Ama sen her yaşanandan bir ders çıkarmasını biliyorsun artık.Büyüdün... Her acı seni olgunlaştırıyor.O yüzden seni üzüp bilmeden sana iyilik yapan seni olgunlaştırana minnet duyuyorsun...Belki o olmasaydı bu kadar çabuk öğrenemeyecektin insanlara hak ettiğinden fazla değer vermemek gerektiğini fazla anlam yüklenmeyeceğini. Her acı seni daha da olgunlaştırıyor unutma! Karşına çıkan insan ya aşktan anlamıyordu ya da senin dilinden. Her çıkan öyle olacak değil ya! Yine aşık olacaksın biliyorum. Yine seveceksin ..Belki de sevileceksin hiç sevilmediğin kadar. Bilirim sen hassassın.Karşındakine kapılarını sonuna kadar açarsın.Ama neye yarar? Sana gelen seni senin onu sevdiiğin kadar sevmedikten sonra?
Hayat ne garip değil mi? Bir gün biri için yerinden koparçasına çarparken şimdi onun adını duyunca sadece kırgınlığın aklına geliyor..Döktüğün gözyaşları aklına geliyor...Göz yaşlarını geri verebilir mi ? Veremez... Sen şimdi onun için atmayı,onun için sevinmeyi, onun için üzülmeyi bıraktın...Yeni aşklara yelken açacaksın...

Kalbim ben seni anlamıyorum!!!

Aşkta kural var mıdır yoksa her aşık kendi kuralını mı oluşturur? Bu kurallar neye kime göre hazırlanır peki? Neden seviyorum diyen insan sana zıt kurallar koyar? Senin dilinden anlamak istemez? Hep anlayış bekler ama hiç anlayış göstermez?Kalbim ben insanları anlamıyorum aşıkları da seni seviyorum diyen sözler ile gözleride!!!

Hayat neden acımasız? İki kişiden biri mutlu olmak için diğerini kırmak zorunda mı? Onun gözyaşlarına sebep olmak nasıl bu kadar cazip gelir? Nedir onu bu kadar acımasız yapan? Bencillik mi? Hayat neden insanın karşısına böylelerini çıkartır? Mazlumu zalime ezdirmek için mi? Seven insan neden bu kadar yıpratılır? Sevmek suç mu? Suç ise cezası parçalanan bir kalp mi?

Kalbim ben hayatı da anlamıyorum...

kızlar erkeklere değil sadece tüm insanlara dostlara arkadaslara da gereğinden fazla deger vermek yanlış ..insanlardan aldıgın kadar vermek gerek ben bu yasıma kadar şükür bunu öğrendim.

gerçekten de kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin eninde sonunda üzülen yine kendin oluyorsun sonra.. gelip tepene çıkıyorlar resmen haketmedikleri halde daha da fazlasını istiyorlar, fedakarlık bekliyorlar.. karşısındaki insanın duygularını , isteklerini hiç düşünmüyorlar.. ben artık bir daha kimseye hakettiğinden fazla ilgi göstermem sevsem de belli etmem artık bunu gördüm... benneyaptımkibenneyaptımki

belinay merve yazdıkların yine hakikat... gerçekleri satırlarında okudukça kendime daha çok kızmaya başladım ama aklım başka kalbim başka şeyler söylüyor zaten hiç birbirlerine uyum sağlayamadılar öğrenemedim ben bunu daha (ama gerçeklerla başkasının satırlarında yüzleşmek birazda olsa kendine getiriyor insanı belki bir süreliğine bile olsa sonraonunhayali geliyor herşey başa dönüyor... üzgünüm beceremedim hala

sabah uyandığımda yine ağlamaklıydım... her gece rüyamda onu görmekten acı sözlerini dinlemekten bıktım.... dün gecede aynı şey oldu... yani yinee... her geçen gün sözleri biraz daha ağırlaşıyor daha fazla acıtıyor içimi... rüya da olsa etkiliyor işte... rüya diyerek geçiştiremiyorum... kahretsin.. bugün yine onu severek ona aşıkolarak uyandım... ne zaman geçicek daha ne kadar sürecek... neden kendi gitti ama hala rüyalarımda...neden hala acı sözlerle canımı yakıyor... neden gün geçtikçe kirlendiğini görüyorum kalbinin... bende kabullendiğim halde bu bitişi unutmakiçin çabalarken neden beni kendine aşık eden o gülüşüyle karşıma geçip en acı sözleri ardı ardına sıralıyor...

Artık senin can suyun değil. Başka gözlere sana ait gözlerle bakıyor, başka bir kimliğe sana ait olan sözleri söylüyor..
işte en çokda bunu düşünmek incitiyor insanı... rüyamda gördüğüm işte tamda buydu ( yüzüme haykırdıkları

arkadaşım zor oluyo biliyorum ama mantığın da onun sana uygun olmadığını görüyor bak.. zamanla geçecek biliyorum daha bir gün olmuş.. yavaş yavaş azalacak,mesajlarını sileceksin, resimlerini yırtıp atacaksın sonra manevi değeri olan bütün herşeyi toplayıp atacaksın ama zamanla oluyor hepsi.. yavaş yavaş geçecek.. a.s.a.s.a.s.

bugün yanlış hatırlamıyorsam dördünü gün o günü hafızamdansilmeye çalıştığım için tarihini kazımadım aklıma... dediklerini yaptım msjlarını sildim numarasını ama silerken neler hissettim gel bidebana sor... her msjda bir yerinden acıdı kalbim... aşk dolu msjları daha kısa zmaan öncesine kadar hangisi gerçek diye yedi bitirdi beni... camımdan can gitti silerken herşeyini... sildim de herşeyinni kalbimden aklımdan silemedim... biliyorum herşey silinecek... biti herşey farkındayım... yeniden başlamak değil amacım.. unutabilmek.. ama bu süreç çok zor çok üzücü... dört günoldu birazcıkda olsa geçmezmi acı hafiflemezmi... biraz da olsa enefes aldırmaz mı insana çıkmazmı aklından zaman zaman... benmi tuhafım yoksa... zaman bana sizin işlediği gibi işleyip adaletli davranmıyormu... nasıl bir şeyin içine soktum kendimi aşksız daha iyiymiş hayatım...yaşadıkları sevgi sanıp kandırıyormuşumkendimi ama acı çekmiyorudm en azından...gerçek aşkla tanışmak bana hiç yi gelmedi... sevmedim bu halimi... ben aşksız daha iyiymişim... aşk insanı hiç olamadığı kadar murlu edip sonradan da hiç üzülmediği kadar üzüyormuş... bu kadar üzeceğine onun verdiği mutluluktan mahrum kalmayı tercih ederdim... azla yetinemedim sanırım... gerçek aşkı ben aramadım ki o geldi buldu beni... nie beni buldu ki ben iyiydim aşk sandığım o ufak heycanlarla...

hepsi yalandı dersen daha cok üzülürsün canım ama o an için doğruydu belki çok sevdi seni ama su bir gercek bi şekilde yıprandı demek ki ve bitti...su an olmasa da geçmişte bırak anıları ve kapa üstüne artık unutma dünyada tek erkek o değil devran döner zaman gecer belki bir gün iyi ki onla olmamaış dersin.

evet haklısın ama gelde bunu kalbime anlat... bunları düşünüyorumsürekli kendime bunları söylüyorum ama kendimi bir süreliğine böyle idare edebiliyorum... sonra aynı acı tekrar sızlatıyor içimi onubana hatırlatıyor herşey herşey onu aklma getiriyor kurtulamıyorumki... madem çıkmıyor aklımdan sürekli düşünmekten bıkarmıyım.. mücadele etmesemmi .. kendi haline mi bıraksam kalbimi... ne yapmalıyımherşey kafamda karman çorman oldu...sürekli evet haklı böyle yapmalıyım diyorum ama nafile... unutucam elbet biliyorum geçecek yeni biride giricek belki birgün hayatıma ama şimdi şuan şu acıyı çekmek istemiyorum... çok fena birşey ve acıyı teken birtek benim oyna bu ilişki ikimize aitti bu sevgiyi ikimiz beraber yeşerttik...ve yalansız olduğum halde o damgayı vurdu kalbine tam benima dımın üstüne öylece çekip gitti... aklımalmıyor yaa bahane evet bahane de niye sevdiğini söylemeye yürekli olan biri bunun bittiğini bahaneler bulmadansöylemeye yürekli olamaz... neden bütün yükleri giderken geride bıraktığı kişiye yüklerde kendi tüy kadar hafif gider... hemen kaldığı yerden devam eder hayatına (

dediğim gibi daha yeni ama.. 4 gün kısa bana göre zaten, şu anda ağlama, olanları kabullenme dönemindesin... gün gelecek neden böyle oldu diye sorup duracaksın, yavaş yavaş acın azalacak ama daha iyi hissedeceksin.. belki aylar alacak ama böyle olacak merak etme sen, geçecek.. bu dönemde umarım ikide bir arayıp kendini hatırlatma dengesizliklerinde bulunup senin de aklını ve duygularını karıştırmaz..

hiçbirsey için kendını bu kadar üzmeye degmez arkadasım zor bılıyorum ama basaracaksına.s.

evet ağlama zamanı... ama dilerim aylarca sürmez çünkü bunun bukadaruzun sürebileceğini düşünmekbile beni boğuyor... o kadar zaman üzülmek acı çekmek hatırlamak ...off allah'ım inşallah o kadar sürmez.. ama aramıyor aramazda... çünkü kendine göre sebepler buldu giderken içini rahatlatmak için... yazdı çizdi kafasında herşeyi kendine göre yorumladı..geçmiştekilerin ihanetlerini göremedi bende biliyorum aradığı oydu aslında daha ağır sözler söyleyebilmek adına ama bulamadı ee gördüklerinide kendine göre yorumladı... yoksa yüklerini benimüstüme nasılyükleyip gidecekti... damgasınıda vurdu YALANCI diye.. halbuki yalanları kendi söyledi virüsü beni kandırıp gönderirken bana aşkım sanagüveniyorum derken... adam benim pcde yalan ihanet delilleri aryıromuş bana güvendiğini söylerken ... hey allahım aklım almıyor yaa... bide üstüne ben yalancı oluyorum hemde gülünecek sebeplerle... aramaz arasada farketmez benim içinde bitti bu ilişki onuda bir kazıya bilsem kalbimden herşey düzelecek hayatımda...

CANIM seni çok iyi anlıorm emin olabilirsn..çünkü senin olayına çok benzeyen biolay yaşadım bnde..facebook şifremi wermştm sewglime..oda bilgisayar bölümnde okuo..yani bnden daha ii anlıo bilgsayarı faln..sen git bnm silinmş emaillerme kadr oku..bnm ordan tanıştıım kişilere yazdıım msjlar..sınıfarkadşlarımla yazışmalarımı hepsini birbir koydu önüme..ama bnmki ard niyet olmakszn yapılmş şeylerde..kaldı ki tanıştıım herkese ondan bahsediodum..ama o bna bunlardan dolayı ne hakaretler etti..birine kisses for you yazdm die senden iğreniorum seni öptüüm içn tiksiniorm ..çirkefn tekymşsn faln..oysa bnm günahım yoqtu Allah bilio ya..ayrldk 4gün snra tekrar barıştk..ama yaptıım enbüyk hatalarmdan birydi tekrar başlamk onla..çünkü hersefrnde yüzüme wurdu..bni aşaılıodu..güwen zerreciği yoktu bna karşı..şimdi hala çıkorz..hala sorunlarmz war..bn bırakamıorm onu..ama mutlu da deilm..anlayacağın bikere zedelendiği zamn ilişki we araya güwenszlk girdiğnde büyü bozuluo..hayat sein hayatın..umarım mutlu olursun canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu erkeklerin çoğu neden böyle dengesiz yahuuu kötükedihüsokötükedihüso

belki de kendi yaptıklarını kapamaya çalışıyorlardır olamaz mı :sm_confused:

arkadaşım bence sen de bi an önce kurtul bak gerçekleri görüyorsun yazık etme kendine, ne kadar erken biterse o kadar iyi senin için, atlatman daha kolay olur.. sonradan ooh çok iyi yaptım diyeceksinn..

canım varya seni o kadar iyi anlıyorumki. bende 1 hafta önce 4 senelik ilişkimi bitirdim. benden 3 sene önce saçma sapan bir nedenden dolayı ayrıldı. süründüm hastanelik oldum günlerce ağzıma lokma koyamadım.10 kilo verdim.iğnelerle ayakta durabildim. umrunda olmadı. sonra geldiğinde sormadan affettim ama baktıki ben herşeyiyle seviyorum resmen kullandı hoyratça sevgimi bana beni sevdiğini hissettirmedi. sanki onun eşyası gibiydim. ve artık canıma tak etti elveda dedim. bütün biriktirdiğim anılarıda yakıp yıkacağım. sırf onun bana yaşattıkları için. sende erkenden yüzünü göstermiş biri için üzülme benim onu sevdiğim kadar kimse sevemez diordum vallada hiç içim acımadan bitti. yol ver gitsin
değseydi zaten seni yüz üstü bırakmazdı....

gitti zaten yolu da açık olsun.... mutluda olsun o mutsuz olsa bu beni mutlu etmeyecek çünkü... bir zamanlar sevdiğim adamdı derim... işte bir zamanlar sevdiğim adam demem için hatta belki bunu bile söylememek için yani onu hiç hatırlayıp anmamam için ban azaman lazım... ama bitti artık benim içinde düşündükçe ne kadar acımasız davrandığını ne kadar ön yargılı olduğunu ve ebni ne kadar kırmış olduğunu anlıyorum onunla yeniden bir ilişki değil istediğim sadece unutmak kurtulmak tamamen kalbimden beynimden atmak sonsuza dek

evet ama düşünsene ben bunubile yapmadım birileriyle tanışmadım yeni kimseleri sokmadım hayatıma yada her hangibir yerden sohbetler etmedim mecburi yapılan şeyleri de farklı algıladı erkekler bir bayana normal bir arkadaşimış gibi bakamıyorlarmı ki acaba biz birine tamamen iyi niyetimizle slm bile versek buna tepki veriyorlar anlayamadım gitti her neyse ben senin yaptığını yapmayacağım benim eski erkek arkadaşım dönmez dönsede bir ilişkimiz olamaz kalp kırıklıklarım geçmez o bana güvenmese ne olur ki artık benona güvenemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…