Hiç flörtü olmamış erkek

jane66

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
20
9
1
34
Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .

Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .

Bence korkunç
Bir insanın gençliği nasıl sevgilisiz geçer

Ben topuklarimi popoma vura vura kacarim o adamdan:) durust olmak gerekirse erkek biyolojisi geregi sevgilisi olmayan erkek genelde baska kadinlar tarafindan talep gormemis erkek oluyor genelde. Cunku erkeklee bizim kadar secici degiller genelde. Yani onu begenen cekici bulan biri olsaydi coktaaan flortu de olurdu daha ilerilere de giderdi bence. Ben belki cok fesatim ama kimsenin almadigini ben ne yapayim diye dusunurdum sanirim. Cunku en muhafazakar tanidiklarimin bile belli cercevelerde gorustugu insanlar oldu. Yani tabii kadinlarin efendi adam yerine p.c tercihi gibi kliselere dusmeyin ve gidip bi serseriyle cikmayin ama hic tecrubesiz biri hele ki 30 yasta bana cok acayip gelirdi.

Ben topuklarimi popoma vura vura kacarim o adamdan:) durust olmak gerekirse erkek biyolojisi geregi sevgilisi olmayan erkek genelde baska kadinlar tarafindan talep gormemis erkek oluyor genelde. Cunku erkeklee bizim kadar secici degiller genelde. Yani onu begenen cekici bulan biri olsaydi coktaaan flortu de olurdu daha ilerilere de giderdi bence. Ben belki cok fesatim ama kimsenin almadigini ben ne yapayim diye dusunurdum sanirim. Cunku en muhafazakar tanidiklarimin bile belli cercevelerde gorustugu insanlar oldu. Yani tabii kadinlarin efendi adam yerine p.c tercihi gibi kliselere dusmeyin ve gidip bi serseriyle cikmayin ama hic tecrubesiz biri hele ki 30 yasta bana cok acayip gelirdi.
Ha bu dediklerim tabii yalan soylemeyen biri icin gecerli. Bazi erkekler ilk aski sende tattim tandansi yaratmak icin sakliyorlar flortlerini. Antenleri acik tutalim:)

Telefonla hiç konuşmadan mı buluştunuz?
Bir de bu tip zihniyetler bana hep sıkıntılı gelmiştir.
Sonradan görme olması muhtemel sonrasında:KK53:
Bırak bulabiliyorsa bulsun hiç sevgilisi olmamış birini.
Şimdi 15 yaşında başlıyor sevgililik olayları.
Beklesin dursun o öyle.

Yalan söylüyor, çok çirkin yada uzayda yaşıyordu

Acaba şimdiye kadar hiç sevgilisi olmadığı için mi bu zamana kadar hiç sevgilisi olmayan birini istiyor yoksa böyle birini istemek için mi hiç sevgilisi olmamış kafamda deli sorular

Böyle biriyle evlilimte sonradan birçok konuda sıkıntılar yaşanacaktır büyük ihtimal

Çamur atacak bir durum yok ortada. Tanıyorum böyle birkaç tip. Çok düzgün ve beyefendiler. Bu adamların aileleri de gayet sağlam, yani aldıkları terbiye de oldukça iyi. Neden hiç sevgililerinin olmaması dünyalarının oldukça farklı olmasından kaynaklanıyor gördüğüm kadarıyla.

Niye bu kadar abartıldı anlamadım ama olmayabilir tabi ki tercih meselesi. Ayrıca diğer kadınlar tarafından beğenilmediğini de göstermez. Görüyoruz etrafta yani kaç kız açılsa da reddeden erkekleri. Belki iş hayatını ön planda tuttu şimdiye kadar. Ayrıca bu aralar KK' yı da anlamıyorum. Bir kadın şuan konu açsaydı 30 yaşındayım ama sevgilim olmadı diye. Amann nolcak daha yaşın kaça bağlardık.:işsiz::işsiz:

Niye bu kadar abartıldı anlamadım ama olmayabilir tabi ki tercih meselesi. Ayrıca diğer kadınlar tarafından beğenilmediğini de göstermez. Görüyoruz etrafta yani kaç kız açılsa da reddeden erkekleri. Belki iş hayatını ön planda tuttu şimdiye kadar. Ayrıca bu aralar KK' yı da anlamıyorum. Bir kadın şuan konu açsaydı 30 yaşındayım ama sevgilim olmadı diye. Amann nolcak daha yaşın kaça bağlardık.:işsiz::işsiz:

+1

Evet, bu adamlar genelde kariyerine odaklanan tipler oluyor.

Skor peşinde koşan adamlara alışıldığı için bu adamların varlığına inanmıyor kadınlar sanırım.

100 de 100 yalan söylüyor aşık olmasa da biriyle flört,sevgili dönemi olmasada o bir erkek ihtiyaçlari var.
Ve her bir trenin yolcusu vardır 30 yaşinda ve kimseyle sevgili olmamış yalanın dibi bence o adamla birliktelik düşünmeyin çunku ilk tanışmada bile yalan söylemiş

Back
X