• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç flörtü olmamış erkek

Arkana bakmadan uzaklaş daha önce biriyle görüşmüş olmanı hep sorun edecektir uzak durulması gereken erkeklerin başında kesinlikle

Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .

İnanamıyorum gerçekten şok oldum. Bakir erkek bile olabilir o. Şaka gibi buna üzülmene şaşırdım ben bir bahane bulup kaçardım ordan

kuzenimde öyle biridir (erkek) ama o para yiyen insanlardan hoşlanmaz param gidecek diye neredeyse ekmek alıp yemeyecek :D

Biraz garip. Gerçekçi değil.

Bunun sevgilisi yoktur denen kişilerin bile sevgilileri olduğunu ama ailesine ve onu ailesinin tanıdığı gibi tanıyan kişilere sorsanız olmadı hiç sevgilisi derler çok emin olarak.

Benim hiç beklemedigim çocukların sevgilileri olduğunu öğrendiğim de çok oldu. Yaşam tarzları vs çok farklı , sadece evlilik olur kafasında gibi davransalar da hep olduğunu gördum sevgililerinin ya da en azından flort aşamasını yaşadıklarını.

Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .
Hayatınıza daha once baskalarinin girmis olması sizi kötü yapmaz. gururunuz kırılmasın. Ben 26 esim 28 yaşında evlendik eşimin de hayatinda daha önce kimse olmamis ve açıkçası ben de hayatımda esimden başka kimse olmasin istedim o yüzden sadece o güveni aldigim kişiyi hayatıma aldim. Bunun nedeni de ne biliyim eşimle yasadigim her hangi Bir anda aklıma baskasi gelsin istemiyorum ve onunda benimleyken başkasını hatırlatacak bir anısı olsun istemiyorum ama esimle bunu konusmadik yani hayatında daha önce başkası olmuş olsaydı da ona evet derdim. Şükür ki istediğim nasip oldu ama güvenip hayal kırıklığına da ugrayabilirdim. Sanırım siz ondan o guveni aldınız ama o size güvenmediği için uzgunsunuz . Nasip bu isler bişey diyemiyorum Allah gonlunuze göre versin

Bir insanın (kadın erkek ayırmıyorum) hayatına çeşitli sebeplerden kimse girmemiş olabilir. Kendi istememiştir, karşısına istediği gibi biri çıkmamıştır, birini istemiş elde edememiştir falan filan. Hayatına kendi isteğiyle kimseyi almamış birinin hayatına alacağı insanda bu özelliği aramasını da anlarım.
Adam kendi isteğiyle hayatına birini almamış ve karşısındaki insandan bu beklentisi var. Beklentileriniz uyuşmamış yani, zorlamanın ne anlamı var ki?

Ben topuklarimi popoma vura vura kacarim o adamdan:) durust olmak gerekirse erkek biyolojisi geregi sevgilisi olmayan erkek genelde baska kadinlar tarafindan talep gormemis erkek oluyor genelde. Cunku erkeklee bizim kadar secici degiller genelde. Yani onu begenen cekici bulan biri olsaydi coktaaan flortu de olurdu daha ilerilere de giderdi bence. Ben belki cok fesatim ama kimsenin almadigini ben ne yapayim diye dusunurdum sanirim. Cunku en muhafazakar tanidiklarimin bile belli cercevelerde gorustugu insanlar oldu. Yani tabii kadinlarin efendi adam yerine p.c tercihi gibi kliselere dusmeyin ve gidip bi serseriyle cikmayin ama hic tecrubesiz biri hele ki 30 yasta bana cok acayip gelirdi.

+++×

Of çok saçma.
Hem kendisinin hayatına birinin girmemiş olması hem de hiç sevgilisi olmayan biriyle evlenmek istemesi. Psikolojik problemlerim var diye bangır bangır bağırıyor gibi geldi arkadaş..

Demek ki hep kadınlarla arkadas olmus. Bu yuzden belki de kadınları cok iyi tanıyor ve evliliğini de cok guzel yonetebılır. Bir de bu acıdan bakmak lazım.

Çok normal öyle istemesi sonuçta kendinin hiç olmamışsa eşini de öyle ister . Ben de olsam istemezdim birsürü sevgilisi olmuş birini. Herşeyin ilkini eşinle yaşamak çok başka bir mutluluk ve heyecan. İnanılmaz bir bağ oluşturuyor. Bir çok kişi ilk aşkını unutamadığını söylüyor değil mi . Neden ilk aşkım eşim olmasin diye düşünüyordur. İstediği kişi henüz karşısına çıkmamıştır. Nasip kısmet sonuçta bu işler.

Dondum kaldım.Kader sonuçta bu işler , benim kaderimde nişan atmak varmıs, istedim olmadı ihanet yüzünden.

Tüm hayal krıklıklarımı acıılarımı üzüntülerimi anlattım ona, yuva kuramayacak mıyım yani nişan attım diye sevgililerim oldu diye ?

Onun kaderinde de hiç sevgilisi olmamak yzılmıs. Kadere çok inanırım ben. Haksız mıyım ?

Hayatınıza daha once baskalarinin girmis olması sizi kötü yapmaz. gururunuz kırılmasın. Ben 26 esim 28 yaşında evlendik eşimin de hayatinda daha önce kimse olmamis ve açıkçası ben de hayatımda esimden başka kimse olmasin istedim o yüzden sadece o güveni aldigim kişiyi hayatıma aldim. Bunun nedeni de ne biliyim eşimle yasadigim her hangi Bir anda aklıma baskasi gelsin istemiyorum ve onunda benimleyken başkasını hatırlatacak bir anısı olsun istemiyorum ama esimle bunu konusmadik yani hayatında daha önce başkası olmuş olsaydı da ona evet derdim. Şükür ki istediğim nasip oldu ama güvenip hayal kırıklığına da ugrayabilirdim. Sanırım siz ondan o guveni aldınız ama o size güvenmediği için uzgunsunuz . Nasip bu isler bişey diyemiyorum Allah gonlunuze göre versin

sizin bu mantığa göre kimse 2. evliliğini yapmasın o zaman? :))

erkekler doğal güdü olarak biraz avcı konumundadır yani karşı cinsi etkilemek onlar için güdüsel bir mesele ve 30 yaşına kadar böyle bir girişimi olmamış bir erkek net sorunludur.

yani kendi istememiş ya da kadınlarca hep reddedilmiş, beğenilmemiş olması net sorun.
hadi kendi istemedi hiç mi beğenen kadın olmadı?
kafaya koysa bir kadın etkilerdi onu çünkü.
neden kadınlarca beğenilmediğini bulmanız lazım?
çok çirkin ya da sıkıntılar var...

sizin bu mantığa göre kimse 2. evliliğini yapmasın o zaman? :))
Ben sansliydim böyle olsun diye dua edersim Rabbim nasip etti. Yoksa hayatina baskalarini alanlara karşı bi tepkim yok eşimin hayatina başkası girmis olsaydi yinede onunla olmak isterdim. Zaten kim ayrilmak icin bi birliktelik yasamak isterki . Aslında benim söylemek istediğim kendisini kötü hissetmesin ama doğru cümleleri kuramadım kusura bakmayın

Back
X