Hiç flörtü olmamış erkek

100 de 100 yalan söylüyor aşık olmasa da biriyle flört,sevgili dönemi olmasada o bir erkek ihtiyaçlari var.
Ve her bir trenin yolcusu vardır 30 yaşinda ve kimseyle sevgili olmamış yalanın dibi bence o adamla birliktelik düşünmeyin çunku ilk tanışmada bile yalan söylemiş

Bu kadar eminsiniz yani?

Valla.... Normal mi ya sizce 30 yasina kadar... Bana cok tuhaf geldi. Sizden kacmak icin bahane uydurmus olabilir mi?... Kendi gibi ariyorsa birakin kendi gibi bulsun madem... Tuhaf.

Bu kadar eminsiniz yani?
Evt afedersiniz ama bu adam bügüne kadar elini mi kulandi parasiyla bile olsa başka kadınla bir ilişki yaşamıştır
Erkek mileti bu
Ha bu adam gerçekten bir sevgilisi olmamiş sa ben o adamin erkekliğinden şupe ederim

Niye bu kadar abartıldı anlamadım ama olmayabilir tabi ki tercih meselesi. Ayrıca diğer kadınlar tarafından beğenilmediğini de göstermez. Görüyoruz etrafta yani kaç kız açılsa da reddeden erkekleri. Belki iş hayatını ön planda tuttu şimdiye kadar. Ayrıca bu aralar KK' yı da anlamıyorum. Bir kadın şuan konu açsaydı 30 yaşındayım ama sevgilim olmadı diye. Amann nolcak daha yaşın kaça bağlardık.:işsiz::işsiz:
Kesinlikle katiliyorum son dediginize ama bence erkeklerdeki iliski standardi esigi bizden coookk dusuk. Burda oyle konu acan kadinlarin hep umudu evlilik. Yani her iliskiye oyle baslamiyor muyuz cogumuz? Ama erkeklerde boyle degil bence. 45 yasindaki adam bile takilalim ya ne oyle evlilik vs diye dusunuyor. o yuzde flortu bile olmamasi bana tuhaf geliyor erkegin.

Eşimle tanıştığımızda 27 yaşındaydı ve sevgilisi olmamıştı o zamana kadar. Benim ilişkilerim olmuştu yalan yok. Sorunlu bir tip de değil. Eli yüzü düzgün zeki ve kültürlü bir adam. Oluyor yani.

Niye bu kadar abartıldı anlamadım ama olmayabilir tabi ki tercih meselesi. Ayrıca diğer kadınlar tarafından beğenilmediğini de göstermez. Görüyoruz etrafta yani kaç kız açılsa da reddeden erkekleri. Belki iş hayatını ön planda tuttu şimdiye kadar. Ayrıca bu aralar KK' yı da anlamıyorum. Bir kadın şuan konu açsaydı 30 yaşındayım ama sevgilim olmadı diye. Amann nolcak daha yaşın kaça bağlardık.:işsiz::işsiz:

Bence bi kadın için de acayip
İlk gençlik yıllarında dolu dizgin en azından 1 aşk yaşamamışsa insan bence eksiktir bir yanı...

Kesinlikle katiliyorum son dediginize ama bence erkeklerdeki iliski standardi esigi bizden coookk dusuk. Burda oyle konu acan kadinlarin hep umudu evlilik. Yani her iliskiye oyle baslamiyor muyuz cogumuz? Ama erkeklerde boyle degil bence. 45 yasindaki adam bile takilalim ya ne oyle evlilik vs diye dusunuyor. o yuzde flortu bile olmamasi bana tuhaf geliyor erkegin.
Evet bir çoğu bizlere oranla o kafadalar haklısınız ama sonuçta şimdiye kadar gerçekten kendisi de istememiş olabilir iş ya da okul sebebiyle. Bazen durumları canımızın istediği gibi değerlendiriyoruz bence. Sıkışınca da eşitlik nerdeye bağlıyoruz.

Bana düşündürücü geldi.lisede bulamadi mi.universitede bulamadi mi.kurslarda bulamadi mi.yaz tatillerinde tanismadi mi.is yasaminda bulamadi mi.akrabalar ona uygun biriyle tanistirmadi mi.arkadaslari ayarlamadi mi.sosyal medyadan bulamadi mi. cok muhafazakar ailenin erkek evlatlari bile sevgililik durumunu normal kabul ediyor.asiri sorunlu ya da asiri tipsiz ya da kimseyi beğenmeyen asiri egolu ya da kizlardan kacmasina neden olan kendine sakladigi cinsel sorunlari olabilir.en iyi ihtimal ise cok ama cok kismetsiz biri olmasi.iyi dusun.

Olsa suc olmasa suc. Alemsiniz sizde. Hic iliski yasamadıgı icin aynı sekilde iliski yasamayan birini bulmak isteyebilir. En doğal hakkı ama yaş geçtikçe kriterleri daha olgusal koymak bireyler için daha iyi olabilir.

Evt afedersiniz ama bu adam bügüne kadar elini mi kulandi parasiyla bile olsa başka kadınla bir ilişki yaşamıştır
Erkek mileti bu
Ha bu adam gerçekten bir sevgilisi olmamiş sa ben o adamin erkekliğinden şupe ederim

Söylemleriniz fazla iddialı. Erkekliği falan karıştırmanın manası yok. Tercih meselesi bu.

Bence bi kadın için de acayip
İlk gençlik yıllarında dolu dizgin en azından 1 aşk yaşamamışsa insan bence eksiktir bir yanı...
Belki de istemiş ama karşılık bulamamıştır sonuçta herkes gerçek aşkı bulamayabilir. Beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim de beni beğenmedi hesabı..:KK70:

Belki de istemiş ama karşılık bulamamıştır sonuçta herkes gerçek aşkı bulamayabilir. Beni beğeneni ben beğenmedim benim beğendiğim de beni beğenmedi hesabı..:KK70:

Yani böyle olabilir tabiki. Yine de hayatının neredeyse yarısını hiç karşı cinsle ilgili tecrübesi olmadan geçirmiş biri. Karşısındakinden bunu beklemesini de anlarım ama o zaman 18 yaş civarına falan bakmalı. Belki öyle birini bulur :)

Ben 28 yaşındayım 30 yaşında biriyle tanıştım tanıdık vasıtasıyla .
Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.
Benim bir çok sevgilim oldu. 1 kere nişan attım.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .
Nişanı söyleseydin sadece diğerlerini neden söyledin ki? Gereksiz bilgi.

Yapmayin ama bukadar saf olmayin :) ya 1 tane bile mi olmayacak oyle bir dunya yok işte
Bilmiyorum açıkçası bana çok ütopik gelmiyor. Çünkü gerçekten üniversite çevremde görüyorun böyle insanlar. Yaşlar 20-24 falan arasıdır herkes en deli çağ muhabbeti yaparken bazılarının gözü kariyerden başka bir şey görmüyor. Yani dışarıdan bana acayip yakışıklı veya güzel gelen insanların hiç sevgilisi olmamış 30'a kadar da olacağı yok gibi.

Oturduk bir cafede sohbet ettik. Geçmişlerimizden konustuk. Bu kişinin daha önce hiç sevgilisi flörtü olmamış.

Kendisi hiç sevgilisi olmamış birini istiyormus evlenmek için. Sonra kahveler bittikten sonra ayrıldık. Şok oldum . Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Başınıza buna benzer bir olay geldi mi ? 30 yasında flörtü bile olmamıs bir kisi, çok şaşırdım ben

Çok düzgün efendi biri, açıkçası bu yastan sonra uçarı kaçarı birini hayatıma almak istemiyorum.Beni çok üzdü bu durum. Gururum kırıldı .
Sorun bu adamin hiç sevgilisi olmamiş olmasi değil sorun bu adamın hiç sevgilisi olmayan birini istemesi tehlikeli erkek tipi daha öncd sevgili olunca noluyomus acaba bu tipler arıza çıkıyor söyleyim

2 ihtimal getirdi aklima:
Ya 30 yasinda hic flortü olmadigiyla ilgili yalan söylüyor.
Ya da dogru söyluyorsa kesin sıkıntılı bi tip. Psikoljik bir rahatsizliği var.
Yine ikinci şık ise, henüz hammadde boyutunda, sert bir zimpara. Ömrünüzu törpuler.

Koşarak kacın,
Üzüleceginize de şukredin.

Niye gururun inciliyor ki? Uzulme be canim. Hayatta daha onemli seyler var. Iyi ki olmamis hayatinda flortu dahi olmamis kisi benim aklimda soru isareti uyandirir. Belki dini gorus bakimindan kimseyle birlikteligi olmamistir. Ama yine de bu zamanda enteresan geldi. Senin de Allah gonlune gore versin...

Back
X