Hiç görmeden

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Yaklaşık 1 haftadır hiç görmediğim biriyle konuşuyorum. Ve ikimizde sadece mesajdan birbirimizden çok etkilendik. Yarın ilk defa görüşcez ama öyle bişeyin içindeyim ki gerçek mi inanamıyorum. Yengeç burcu olması beni benden aldı zaten o kadar romantik ki konuşmaları falan. Sizce gerçekten böyle bişey mümkün mü iki insan görmeden birbirine bişey hisseder mi?

Yaklaşık 1 haftadır hiç görmediğim biriyle konuşuyorum. Ve ikimizde sadece mesajdan birbirimizden çok etkilendik. Yarın ilk defa görüşcez ama öyle bişeyin içindeyim ki gerçek mi inanamıyorum. Yengeç burcu olması beni benden aldı zaten o kadar romantik ki konuşmaları falan. Sizce gerçekten böyle bişey mümkün mü iki insan görmeden birbirine bişey hisseder mi?
Dikkat edin de gazetelerin 3 sayfalarına mevzu olmayin...tek gitmeyin..tenha yerlerde buluşmayın..

olabilir neden olmasın ki . Bazen bu durumlar karşı karşıya gelince hüsran da olabilir , bazı durumlarda gayet güzel devam da edebilir. Çok normal bir süreç.

peki hiç foto falanda mı görmediniz ?

olabilir neden olmasın ki . Bazen bu durumlar karşı karşıya gelince hüsran da olabilir , bazı durumlarda gayet güzel devam da edebilir. Çok normal bir süreç.

peki hiç foto falanda mı görmediniz ?
Gördüm fotoğraf attı sadece canlı olarak görüşmedik ilk defa böyle bişey yaptım bu devirde erkeklere güven olmuyor malum tereddüt ediyorum ama Bi yandan da mutluyum

hayat bu kısmetin nerden geleceği belli olmaz , kimbilir belkide doğru insandır , daha fazla real olmayan birine bağlanmadan yüyüze görüşüp tanıyın , hakkınızda hayırlısı umarım hayal kırıklığına uğramazsınız

Bir haftadır ,yüzünü bile görmediğiniz ,tanımadığınız birinden etkilenmişsiniz ,oda sizden ,telefonda ,uzaktan zaten her şey çok güzeldir ,insanlar hep güzel taraflarını gösterir ,aylarca görüştüğünüz birlikte olduğunuz insanı bile ,bir zaman sonra tanıyamadığımız bir devirde ,az beklentide olmak her zaman iyidir ,en azından hayal kırıklığı yaşamamak için ,keşke her şey masallar yada filmlerdeki kadar romantik olabilse

olabilir neden olmasın. ben öyle bi adamla evlendim şimdide bi kızımız olcak nasipse 🙏🏻

8 yillik sevgililik + 4 yillik evlilik + 3yasinda cocuk 😁👍

Gördüm fotoğraf attı sadece canlı olarak görüşmedik ilk defa böyle bişey yaptım bu devirde erkeklere güven olmuyor malum tereddüt ediyorum ama Bi yandan da mutluyum
hiç sorun olacağını düşünmüyorum. Kalabalık bir ortamda bulusursunuz. sorun olmaz bence.
Bir de arabası falan varsa binmeyin yeter.

Yıllarca tanıdığımız insanlar da zarar verebiliyor bazen. O işler hiç belli olmuyor.
Umarım her şey çok çok güzel olur.

Ne zaman buluşacaksınız ?

Eskiden cep telefonu yoktu komşumuz ev telefonundan tanışıyor sonrada evleniyorlar oluyordu zamanında böyle şeyler şimdi güvenmek çok zor insanlara dikkat edin kendinize

Ayy biz buluştuk o kadar tatlı o kadar kibar o kadar iyi biri ki anlatamam hiiiç yanlışını görmedim. Konulşurken gözlerimin içine baktı hep gözlerini benden 1 dk ayırmadı. O kadar güzeldi ki herşey. Arabasına da bindim 1 2 saat arabasında da oturdum ama tek bir yanlış adımı olmadı bana gayet mesafeliydi. Ciddi düşünüyorum benim için çok önemlisin. 1 haftada sadece konuşarak hayatıma çok büyük bir anlam kattın hiç bırakma beni bizi dedi. Bilmiyorum ama herşey çok güzeldi. Böyle de insan Bişiler hissediyormuş onu anladım. Çok etkilendim anlatamam ablalarım

Ayy biz buluştuk o kadar tatlı o kadar kibar o kadar iyi biri ki anlatamam hiiiç yanlışını görmedim. Konulşurken gözlerimin içine baktı hep gözlerini benden 1 dk ayırmadı. O kadar güzeldi ki herşey. Arabasına da bindim 1 2 saat arabasında da oturdum ama tek bir yanlış adımı olmadı bana gayet mesafeliydi. Ciddi düşünüyorum benim için çok önemlisin. 1 haftada sadece konuşarak hayatıma çok büyük bir anlam kattın hiç bırakma beni bizi dedi. Bilmiyorum ama herşey çok güzeldi. Böyle de insan Bişiler hissediyormuş onu anladım. Çok etkilendim anlatamam ablalarım
Çok sevindim♥️🤗Hayirli olsun bakalim❣️

Gördüm sadece canlı görüşmedik
Ben de şu anki sevgilimle zamanında sadece fotoğrafını görerek telde mesajda konuşup sonra buluştuk, birbirimizi yüzyüze gördüğümüz ilk günden beri sevgiliyiz 😊 Ama şöyle bişey o zaman 16 yaşlarındaydık ve en yakın arkadaşımın sınıf arkadaşıydı, ordan bir güven oluşmuştu yani

Back
X